kardeşim hiç olmadı 20 30 tl ye sorunsuz jailbreak yapan yerler var yaptırır rahat rahat kullanırsın hiiç merak etme
s3 drken 4s dusnmye bsladımm gpu su ve sırı acsnda 4s dusnyrum s3 u ekranı ve ıntrnt kyfı ve fılm ıcn dusnyrum ama genede cıkmazlardaymm
kalmaz
jailbreaktan sonra geri garantiye alınırmı diye sorduda ben mi cevap vermedim orda 20-30 liraya yaptırdıktan sonra garanti dışında kalıyormu dedi kalmaz dedim ayrıca ben hiç bir markayı da sevmem hiç bir marka babamın malı değil ve türk malı da değil
asıl bence samsung ortalık malı olmuş her tarafra satılık ikinci el plastik samsunglar acaba düşünüyormusunuz bu insanlar neden bu kadar samsung satmışlar sakın ortalık malı olan iphone almaya çalışıyor olmasınlarbence samsung al derim nedeni ise iphone 4s ortalık malı oldu herkesin elinde ondan var çakmasıda baya var piyasada yani hiç dikkat çekmiyo eskisi gibi ekranı da küçük bence yazılımına hızına bişi demiyorum ama eski modası kalmadı sanki iphone4s in bence

arkaslarım 20 lıraya jaılbreak yptrp garntye gotrsm anlaypta grantı dsina atrlarmı?
kardeşim garantiye vereceğin zaman versiyon yüklersin telefona olmaz bişey
| http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro21&showhide=true&certified_only=1&D1=Samsung%20GT-I9300%20Galaxy%20S%20III&D2=Apple%20iPhone%204S |
evet burada sadece bir tane var ben hepsini paylaştım linkde göz atın
ben burdakine göre demiştim genel olarak bakınca iphone 4s in daha iyi

ben burdakine göre demiştim genel olarak bakınca iphone 4s in daha iyi
4s alıcam 16gb sıyah ınsallah pısman olmam .. Hepnze cok tskkurlr..

asıl bence samsung ortalık malı olmuş her tarafra satılık ikinci el plastik samsunglar acaba düşünüyormusunuz bu insanlar neden bu kadar samsung satmışlar sakın ortalık malı olan iphone almaya çalışıyor olmasınlar![]()