Aroma ile beta arasında ne fark var.aro
aroma olan 1.45gb
betası 756mb
incelemelerini paylaşırsan memnun kalırız.
Aroma Android cihazlar için yapılmış gelişmiş bir Android rom kurulum aracıdır. Bilgisayarınızda program kurarken nasıl yükleme aşamalarını ve yüklenecek içeriği seçebiliyorsanız, Aroma İnstaller ile de android rom’un kurulum aşamalarında yapılacak işlemleri ve yüklenecek uygulamaları seçebilirsiniz veya olduğu gibi yükleyebilirsiniz. Ama Aroma olmayan romlarda geliştiricinin belirlediği tüm seçenekler olduğu gibi cihaza yüklenir ve sonrasında siz istemediklerini kaldırmak için uğraşmanız gerekir. beta ise yapım aşamasında olan moddur burdaki beta rom üst versiyonun yapımhalinde olanıdır.Aroma ile beta arasında ne fark var.
Teşekkürler açıklama için. Aromalı versiyonu indirdim sabah kurarım artık bir bakalım.Aroma Android cihazlar için yapılmış gelişmiş bir Android rom kurulum aracıdır. Bilgisayarınızda program kurarken nasıl yükleme aşamalarını ve yüklenecek içeriği seçebiliyorsanız, Aroma İnstaller ile de android rom’un kurulum aşamalarında yapılacak işlemleri ve yüklenecek uygulamaları seçebilirsiniz veya olduğu gibi yükleyebilirsiniz. Ama Aroma olmayan romlarda geliştiricinin belirlediği tüm seçenekler olduğu gibi cihaza yüklenir ve sonrasında siz istemediklerini kaldırmak için uğraşmanız gerekir. beta ise yapım aşamasında olan moddur burdaki beta rom üst versiyonun yapımhalinde olanıdır.
rica ederim kurduktan sonra internet hatınızın ayarlarını operatörden günceleyin kapalı şekilde kuruluyorTeşekkürler açıklama için. Aromalı versiyonu indirdim sabah kurarım artık bir bakalım.
knock on nedir ?Romu kurduktan sonra 3g ayarlari nasil guncelleyecegiz? Servis ayarlarindan mi bahsediyorsunuz?
Bir de csc yi btu secsek spain secmesek bir sey degisir mi
EDIT:knock on kendinden calisiyor mu
knock on nedir ?
Her telefon Isiniyor cozum yokaslınca hiui romda ısınma yokEkrana Cift dokunarak acabilir kapatilabilir
Isinma demisin S3 un isinmadigi bir gunu bilmiyorumHer telefon Isiniyor cozum yok
yani benim kullanımıma göre yok
ayrıca şey kullandınız mı romu nasıl iyimi ? ben oyun oynamyı ve sosyal ağlarda sık gezinmeyi severin sprun yaratmaz değil mi ?Cpuz ben kurdum tweak romda kurulu geliyorkullanan varmı bunu ? performasn ve pil ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?
Nasil mesajlasma yok resimlere bakarmisin ilksayfada kendi telefonumdan ekledim kocaman mesaj ikonu var orada siz kurarken atlamisiniz tekrar kurunromda mesajlaşma uygulaması yokdaha ne olsun
![]()
en iyi rom bu değil.
en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.[/QUOTE
Kurup denedi mi romu videyo izle derim bahsetigin romuda deneyecem
en iyi rom bu değil.
en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.
Olaya noktatayi koymussun kardeşim bende onlarca ROM yükledim en krali bu başka tanimam akicilik görsellik her şeyle 10 numara ROMEyvallah kardeşim ben cok onceden v1 youtubeda gorup kurmusdum iyiydi v4 super olmus.Bu arada xdada yok diyen arkadaslar rom oncedende yokdu simdide yok diye dandik olcak hali yok şuanki en iyisi diyebilirim.
Olaya noktatayi koymussun kardeşim bende onlarca ROM yükledim en krali bu başka tanimam akicilik görsellik her şeyle 10 numara ROMEyvallah kardeşim ben cok onceden v1 youtubeda gorup kurmusdum iyiydi v4 super olmus.Bu arada xdada yok diyen arkadaslar rom oncedende yokdu simdide yok diye dandik olcak hali yok şuanki en iyisi diyebilirim.
romda mesajlaşma uygulaması yokdaha ne olsun
![]()
Bahsetigin romun linkini eklermisin kurup bu romla karsilastirmak istiyorum[/QUOTE]E="Uchiha İchigo, post: 7731259, member: 2587375"]kullanan varmı bunu ?il ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?[/QUOTE
Cpuz ben kurdum tweak romda kurulu geliyor
Nasil mesajlasma yok resimlere bakarmisin ilksayfada kendi telefonumdan ekledim kocaman mesaj ikonu var orada siz kurarken atlamisiniz tekrar kurun
, member: 2563945"]en iyi rom bu değil.
en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.