Galaxy S3 i9300 Galaxy S3 {i9300} MoroRom V4 KK + Knock ON

Sponsorlu Bağlantılar

Romu nasıl buldunuz

• Mükemmel

Kullanılan: 8 53.3%
  • İyİ

Kullanılan: 6 40.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim, olabilir diğerini kurun ben öyle yapmıştım aromayı kulanıyorum
aromadada da ingilizce var ama buyuk çoğunluk türkçe aslında rom işiyle uğraşan bir arkadaş türkçeleştirse süper olur romu

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
Aroma ile beta arasında ne fark var.
Aroma Android cihazlar için yapılmış gelişmiş bir Android rom kurulum aracıdır. Bilgisayarınızda program kurarken nasıl yükleme aşamalarını ve yüklenecek içeriği seçebiliyorsanız, Aroma İnstaller ile de android rom’un kurulum aşamalarında yapılacak işlemleri ve yüklenecek uygulamaları seçebilirsiniz veya olduğu gibi yükleyebilirsiniz. Ama Aroma olmayan romlarda geliştiricinin belirlediği tüm seçenekler olduğu gibi cihaza yüklenir ve sonrasında siz istemediklerini kaldırmak için uğraşmanız gerekir. beta ise yapım aşamasında olan moddur burdaki beta rom üst versiyonun yapımhalinde olanıdır.

mertela1980

Üye
Aroma Android cihazlar için yapılmış gelişmiş bir Android rom kurulum aracıdır. Bilgisayarınızda program kurarken nasıl yükleme aşamalarını ve yüklenecek içeriği seçebiliyorsanız, Aroma İnstaller ile de android rom’un kurulum aşamalarında yapılacak işlemleri ve yüklenecek uygulamaları seçebilirsiniz veya olduğu gibi yükleyebilirsiniz. Ama Aroma olmayan romlarda geliştiricinin belirlediği tüm seçenekler olduğu gibi cihaza yüklenir ve sonrasında siz istemediklerini kaldırmak için uğraşmanız gerekir. beta ise yapım aşamasında olan moddur burdaki beta rom üst versiyonun yapımhalinde olanıdır.
Teşekkürler açıklama için. Aromalı versiyonu indirdim sabah kurarım artık bir bakalım.

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler açıklama için. Aromalı versiyonu indirdim sabah kurarım artık bir bakalım.
rica ederim kurduktan sonra internet hatınızın ayarlarını operatörden günceleyin kapalı şekilde kuruluyor

ayrıca yorumlarınızı esirgemeyin olumlu yada olumsuz.

mertela1980

Üye
Romu kurdum. Gorsellik ve serilik iyi. Bu romda radyo yokmu. Aroma seceneklrinde gormedim yada ben kurarken hizli gectim. Bir de klavye turkce yaptim p harfinin alti l harfinin sag tarafi bos, sırıtıyor. ust cekmeceyi cekerken arka planin saydam olmasi iyi durmuyor sanki tuslar zor belli oluyor gibi. Simdilik bu kadar kurcaladikca yazacagim. Ama radyo onemli. Spirit radyolrdan kurdum. Cagri gelince kulakligi cikariyorum radyo acik kaliyor orjinal romlarda radyo kapaniyordu. Cagriyi cevaplayinca karsi taraf radyo dinliyor

burak1553

burak1553

Üye
Konuyu sizin açmanız daha iyi olmuş
Görüntülü arama düzgün çalışıyor mu seste sorun olabilir denediniz mi?4.4.4 romlarda ses sorunu oluyor

• Beğen
Tepkiler: gacvokem

mertela1980

Üye
Goruntulu konusma calismiyor sese donuyor seste problem yok

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
kullanan varmı bunu ? performasn ve pil ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?

jongass

Üye
Romu kurduktan sonra 3g ayarlari nasil guncelleyecegiz? Servis ayarlarindan mi bahsediyorsunuz?

Bir de csc yi btu secsek spain secmesek bir sey degisir mi
EDIT:knock on kendinden calisiyor mu

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Romu kurduktan sonra 3g ayarlari nasil guncelleyecegiz? Servis ayarlarindan mi bahsediyorsunuz?

Bir de csc yi btu secsek spain secmesek bir sey degisir mi
EDIT:knock on kendinden calisiyor mu
knock on nedir ?

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Ekrana Cift dokunarak acabilir kapatilabilir
Isinma demisin S3 un isinmadigi bir gunu bilmiyorum :) Her telefon Isiniyor cozum yok
aslınca hiui romda ısınma yok :D yani benim kullanımıma göre yok :D ayrıca şey kullandınız mı romu nasıl iyimi ? ben oyun oynamyı ve sosyal ağlarda sık gezinmeyi severin sprun yaratmaz değil mi ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
en iyi rom bu değil.

en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
romda mesajlaşma uygulaması yok :D daha ne olsun :D

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
E="Uchiha İchigo, post: 7731259, member: 2587375"]kullanan varmı bunu ?il ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?[/QUOTE
kullanan varmı bunu ? performasn ve pil ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?
Cpuz ben kurdum tweak romda kurulu geliyor
Nasil mesajlasma yok resimlere bakarmisin ilksayfada kendi telefonumdan ekledim kocaman mesaj ikonu var orada siz kurarken atlamisiniz tekrar kurun
en iyi rom bu değil.

en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.[/QUOTE
Kurup denedi mi romu videyo izle derim bahsetigin romuda deneyecem
en iyi rom bu değil.

en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.

, member: 2563945"]en iyi rom bu değil.

en iyi rom back to noot v9 adlı romdur.istersen dene karsilaştiralim.görsellere bak ne absürtik rom bu.romu ne xdada nede başka bir yerde gördüm demekki tutulmamış eski sayfalara düşmüş.[/QUOTE]
Bahsetigin romun linkini eklermisin kurup bu romla karsilastirmak istiyorum

erkane007

Üye
Eyvallah kardeşim ben cok onceden v1 youtubeda gorup kurmusdum iyiydi v4 super olmus.Bu arada xdada yok diyen arkadaslar rom oncedende yokdu simdide yok diye dandik olcak hali yok şuanki en iyisi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: gacvokem

gacvokem

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim ben cok onceden v1 youtubeda gorup kurmusdum iyiydi v4 super olmus.Bu arada xdada yok diyen arkadaslar rom oncedende yokdu simdide yok diye dandik olcak hali yok şuanki en iyisi diyebilirim.
Olaya noktatayi koymussun kardeşim bende onlarca ROM yükledim en krali bu başka tanimam akicilik görsellik her şeyle 10 numara ROM
Olaya noktatayi koymussun kardeşim bende onlarca ROM yükledim en krali bu başka tanimam akicilik görsellik her şeyle 10 numara ROM

GreaTH

GreaTH

Üye
Ayarlar ve bazi yerler Turkce Degil Sıkıntılı Ceviren olsa guzel olur

Kurdum Gayet iyi 2 saat kullandim Türkce Olmadigi icin kaldirdim Romda her sey var Aromadan Sectiklerine iyi bak

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
E="Uchiha İchigo, post: 7731259, member: 2587375"]kullanan varmı bunu ?il ömrü olarak nasıl ısınma yapıyo mu ? oyun oynamayı severim işimi görürmü ? görsellik nasıl ?
resimlerde kurulu olan tweak ve cpu-z sen mi kurdun romun için demi geldi ?[/QUOTE

Cpuz ben kurdum tweak romda kurulu geliyor

Nasil mesajlasma yok resimlere bakarmisin ilksayfada kendi telefonumdan ekledim kocaman mesaj ikonu var orada siz kurarken atlamisiniz tekrar kurun

, member: 2563945"]en iyi rom bu değil.

Bahsetigin romun linkini eklermisin kurup bu romla karsilastirmak istiyorum[/QUOTE]
xdada var bakalirsin mobildeyim ben şuan

• Beğen
Tepkiler: sahin_811

Üst Alt