galaxy s2 alcaktım kafam karıştı ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

james6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar malzeme kalitesi o kadar da kötü değildir heralde araştırdım ekranda htc.nin de kullandığı gorilla glass cam var ve plastikten yapılsa bile ekran ve kasa sert ve dayanıklıdır sanırım.bu video.da bana yardımcı oldu. elime geçer geçmez bu telefonu alırım artık.(videoyu tercüme edebilecek var mı ne söylüyor testle ilgili)teşekkürler...

Kedi Yavrusu

Üye
alma diye demiyoruz kasa kalitesiz diyerek

Hayırlı olsun :oke:

61semih

61semih

Üye
youtube videolarını izlediyseniz galaxy s2'nin arka kapağı kağıt gibi bükülüyor ve biraz kalitesiz.

Samsung Akılllı bir telefon yaratmış evet ama sadece akıllı diğer açıdan sıfır hızlı ve güzel bir telefon evet dediğin gibi dağılır.
.
komik
dagılmaz arkadasım gereklı sıtelerde dayanıklılık testlerı var
gorılla glass gs2 de

arka kapagının ıkıye katlanıp hıcbır zarar gormemesı nekadar dayanıklı oldugunu gosterıyor zaten
vede cıhazın hafif olmasındaki etkenlerden birisi
sorun bu ıse dıgerlerı (motorola defy hariç)bu gs2 de okadar dayanıklı
ıcın rahat olsun

karayel90

karayel90

Üye
Gönül rahatlılığıyla alabilirsin kasa arka kapak ve çeşitli parçaları samsung mühendisleri tarafından test edilmiş bir cihaz

y n s c n

y n s c n

Üye
arkadaşlar malzeme kalitesi o kadar da kötü değildir heralde araştırdım ekranda htc.nin de kullandığı gorilla glass cam var ve plastikten yapılsa bile ekran ve kasa sert ve dayanıklıdır sanırım.bu video.da bana yardımcı oldu. elime geçer geçmez bu telefonu alırım artık.(videoyu tercüme edebilecek var mı ne söylüyor testle ilgili)teşekkürler...

Sana malzeme kalitesi kötü dedim ekranına laf etmedimki, arka kapağı çok kolay kırılabiliyor köşelerindeki plastik kaplamalar vesaire..

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
sağlam olsun dersen optimus 3dye bi bak gs 2den daha sağlam duruyor telefon

KELGER

KELGER

Üye
kardeş sakın htc alma ama ben şarj aletini yanımda taşıyacam diyorsan o başka.
samsug galaxy s2 neredeyse en uzun şarjı giden androidli telefon bence kaçırma bir kaç arkadaş da var programlarıda benden alıyorlar.
benim htc den gönderiyorum o yüzden çok elimden geçti .
ben htc de ekran jilatini kullanıyorum onlar galaxy s2 de kullanmıyor ama ekranları da çizilmiyor.
Galaxy de hem android hem de samsung özellikleri olduğu için daha karlı çıkarsın.
Son olarak arka kapağı bükülüyor diyorsunuz zaten o kaliyeyi gösteriyor yoksa kırılır bükülmez.

Büyüyünce bende alacam, kısmet olursa :)

61semih

61semih

Üye
bosver arkadasım al bir 7610 aynen devam :) her yoruma boyle kulak asacaksan her telefona bırılerı bır eksık bulur ama kendı kullandıgı telefon daha kalıtesızdır mesela gıder kendısınden daha ıyı olan bır telefonu alma derler halbukı kendısı daha kotusunu almıştır
benım arkadasımda var gs2 yumrukta attı sınırlenıp bırsey olmadı telefona
gerısı sana kalmıs

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
galaxy s2 almayanlar atıp tutumuş telefona. Sğalma değil dediğiniz plastik darbe emmesi için ve hahiflik açısından yapılmıştır. Diğer telefonların camına parmak bastırdığınızda ekran sıvılıarı yer değiştirir. birde s2 ekranına parmak basın. bir değişiklik oluyor mu?

Şuana kadar üretilmiş en uzun ömürlü telefon s2 dir.

james6

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 almayanlar atıp tutumuş telefona. Sğalma değil dediğiniz plastik darbe emmesi için ve hahiflik açısından yapılmıştır. Diğer telefonların camına parmak bastırdığınızda ekran sıvılıarı yer değiştirir. birde s2 ekranına parmak basın. bir değişiklik oluyor mu?

evet arkadaşlarımda dokunmatikte samsung en güvenilir ve dayanıklı markadır diyor(iphone dışında)para elime geçsede alabilsem.htc.de aklımı az karıştırmadı değil ama sarj konusunda s2 daha başarılıymış...

Kedi Yavrusu

Üye
Tamam, bu kez iş çığırından çıktı. Sen s2 getir, ben 3310 getireceğim, direkt olarak betona çarpacağız tamam mı, sonra da duvara çarpacağız, sopayla vuracağız falan. Anlaştık mı?

akelmas

Üye
Arkadaşlar, bir hafta önce kendimin ve eşimin iki adet ıphone 4 ünü galaxy s2 ile değiştirdik. Oh be dünya varmış dedim. ıphone insanı çok sınırlandırıyor. Bilgisayara bağlayamıyorsun, dokümanları atabilmen için wi-fi bağlantısı lazım, 3g görüntülü konuşma yok, jailbreak lı formları (ki bizimkiler öyleydi, yapmazsan bütün uygulamalar ücretli) günceleme yapamıyorsun. Telefon melodisini değiştirmek bile neredeyse işkence. Herkeste aynı melodi çalıyor. Ancak sağlamlık olarak daha iyidir. Samsung daha hafif, düşürsen bile hafiflikten dolayı ve malzemesi plastik olduğundan dolayı esneme olacağından çok fazla hasar göreceğini düşünmüyorum. S2 resmen mini bir laptop gibi, ya da mini tablet pc. Ekranda pembeleşme ben görmedim. Biraz ısınma sorunu var, ama interneti olsun, programları olsun çok hızlı (bilgisayardan daha hızlı internette dolaşabiliyorsun mesela)

y n s c n

y n s c n

Üye
sağlam olsun dersen optimus 3dye bi bak gs 2den daha sağlam duruyor telefon

Optimus 3D gerek tasarım gerek malzeme kalitesi gerek donanımsal olarak SGS2'yi 5'e katlar deler geçer.. :)

Çift kanal,çift bellek,çift modül kullanan ilk ve tek cihaz :pro:

Kedi Yavrusu

Üye
iphone 4 aldın, ama bilgisayara bağlayamıyorsun ha. Onu geçtim, jailbreakla dahi melodi değiştirme, 3g konuşma, market dışı uygulama yüklemeyi yapamıyorsun ha. Ya yalan söylüyorsun, ya da sorun sende.

Favorite

Favorite

Üye
Ya arkadaşlar sanki telefonlarla maç yapacaksınız gibi yorumlar yapmışsınız bütün yorumları okudum yorumlara göre genel olarak S2 nin daha iyi bir telefon olduğu ortaya çıkıyor ama ben almam gerek yok o kadar para vermeye 1600-1700 tl civarında diye biliyorum bir telefona o kadar verilmez galaxi ace yetiyor.