galaxy s2 alcaktım kafam karıştı ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

james6

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 alcaktım kafam karıştı ne yapmalıyım yardım edermisiniz?
arkadaşlar foruma yeni katıldım ve ilk kez akıllı sıfır bir android telefon alcam en iyisini almak istiyorum ve samsung galaxy s2.de karar kıldım.sonra izmir metro alışveriş merkezinde gezerken telefonları inceledim.s2.yi elime aldım telefon çok ince ve plastik galiba açıkçası elimde tutmaya korktum.malzeme kalitesi nasıl acaba sağlammıdır?görevli bana htc desire hd.yi gösterdi camını anahtarıyla çizdi bir şey olmadı bak dedi bunu s2.de yap ekran dağılır ve ya elinden düşür telefon hasar görür dedi.o kadar basit mi yani s2.nin ekranın ve ya dokunmatiğinin zarar görmesi.s2.de gorilla glass cam kullanılmıyormu yoksa.lütfen yardımcı olurmusunuz görevli aklımı allak bullak etti:hmmm

Necmati

Necmati

Üye
Samsung Akılllı bir telefon yaratmış evet ama sadece akıllı diğer açıdan sıfır hızlı ve güzel bir telefon evet dediğin gibi dağılır.

Bende HTC HD2 kullanıyorum benim camımda çizilmiyor çünkü Bildiğin Helikopter camı koymuş adamlar.
sen en iyisi S2'den vazgeç bir HTC al şuan Android işletim sistemini en iyi üreten Marka Htc'dir .

Fiyat sınırını söylersen sana telefonda önerebilirm.

Kedi Yavrusu

Üye
youtube videolarını izlediyseniz galaxy s2'nin arka kapağı kağıt gibi bükülüyor ve biraz kalitesiz.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben dikkatliyimdir telefonumu dusurmem performansi severim dersen s2 al ama dayaniklilik diyosan htc al.. samsung un ekrani da iyidir testleri var youtube da bicakla anahtarla falan.. dusurdugun zaman hepsinin ekrani catlar cam sonucta hele hd2.. cercevesi ince olsugu icin biraz dayaniksiz kaliyor.. s2 nin de ince mesela.. Ben dayanikliliga degil performansa onem veririm valla o kadar para verdigim telefona ben gozum gibi bakarim dusurmem zaten :)

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
karayel90

karayel90

Üye
Kardeş samsung galaxy s2 de gorilla glass var gönül rahatlığıyla bence alabirsin o telefonu

Al Bu da özelliklerinin listesi

peacetr

peacetr

Üye
gorilla glass vardır s2.de

Lenneth

Üye
HTC Sensation alabilirsiniz, gayet sağlamdır. Performans olarak SGS2'nin biraz arkasında olsada yinede tüh SGS2 alsaydım diyeceğinizi sanmıyorum. Dual Core 2'side sonuçta..

james6

Üye
    Konu Sahibi
sanırım s2 almaya karar verdim.bi sert arka kapak alırım bi de ekran koruyucu sorun çıkmaz heralde.sorum telefon ufak tefek düşmelerde hafif darbelerde bozulmaz değilmi dokunmatiğinde bi sorun çıkmaz ve ya renk kayıpları filan olmaz(tel.çok ince olduğu için soruyorum)şimdiden teşekkürler...

boroborox

boroborox

Üye
sanırım s2 almaya karar verdim.bi sert arka kapak alırım bi de ekran koruyucu sorun çıkmaz heralde.sorum telefon ufak tefek düşmelerde hafif darbelerde bozulmaz değilmi dokunmatiğinde bi sorun çıkmaz ve ya renk kayıpları filan olmaz(tel.çok ince olduğu için soruyorum)şimdiden teşekkürler...
en son parçalancak çizilcek telefon diyebilirim

Kedi Yavrusu

Üye
sert arka kapak bulamazsın. En kalın kapakların bile yan sanayileri (bkz. 5800 kapağı) yumuşak olurken sen s2'nin orijinal arka kapağından daha sert yan sanayi ürünü bulabilecek misin?

ozan2020

ozan2020

Üye
arka kapaga bakıyosa olay alma telefon bırak :) cin malı telefon al kalın herşeyi kırılmaz telefon samsung arka kapagı acma sekli için öle bir kapak geliştrmiş ve hafif gözüksün diye telefon diye ne arıyosunuzki daha anlam veremedim

james6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar son olarak ekran çizikliğini,kırılmasını yani fiziksel olayları geçtim hafif düşmelerde ufak darbelerde telefon zarar görmez değil mi dokunmatiğinde sorun ve ya renk kaybına sorun açmaz değil mi cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...

Kedi Yavrusu

Üye
ekrana pek birşey olacağını sanmıyorum olacaksa kasaya olur.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ekranı htcden iyi arka kapağı kaliteli bakın inceleyin bükülünce kırılmıyor ortalamanın üzerinde

y n s c n

y n s c n

Üye
Malzeme kalitesi açısından sınıfta kaldı sgs2 heh birde kamerasında pembeleşme olayı var bunuda hatırlatmakta fayda var ;)

james6

Üye
    Konu Sahibi
Malzeme kalitesi açısından sınıfta kaldı sgs2 heh birde kamerasında pembeleşme olayı var bunuda hatırlatmakta fayda var ;)

abi naptın ya tam telefonu alcaktım bugün bu yorumun beni soğuttu napcam şimdi malzeme kalitesi sınıfta mı kaldı:hmmm

Kedi Yavrusu

Üye
abi naptın ya tam telefonu alcaktım bugün bu yorumun beni soğuttu napcam şimdi malzeme kalitesi sınıfta mı kaldı:hmmm
Eline herhangi bir samsung galaxy serisinden telefon almadın galiba. Cihaz güzel fakat Malzeme kalitesi vasat. Pembeleşme olayı doğrudur youtube'da videoları da var. Sadece menüde hızlı hızlı gezerken (ki bunu fandroidlerin lideri mesut çevik söyledi) bile ısınıyor çok ısınma problemi var.

y n s c n

y n s c n

Üye
Malzeme kalitesi dediğim gibi beş para etmez,

al sana video

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisi sen bi htc evo 3 al bak keyfine s2 ye 1700 1800 verecegine htc evo 3 de o civarda