LG optimus g bile kitkat aldı uyumaya devam samsung bu güncellemeler senin sonunu getirecek .
romda modem yokda imei gidermi bilemem ama modemle ilgili birşey yok romdaKafayı ios a taktım ben yaza kadar böyle geri yaparsa samsung daha da yüzüne bakmam
Bu arada benim klon imei acaba EFS sıkıntısı olur mu bir de romda modem yok dmi ?
romda modem yokda imei gidermi bilemem ama modemle ilgili birşey yok romda

suan iniyor musait bi zamanda kurcamBende indirip deneyim bari v2 yi.

Inse hemen kurarim da net sagolsunsuan iniyor musait bi zamanda kurcam![]()

Inse hemen kurarim da net sagolsun![]()

Calisiyor benim vazgecilmezim fakat boot error var kendisi boot edemiyor kendi kernelini flashladiktan sonra telefonu kapatip recoverye alirsan ancak istedigin dosyayi flashlayabilirsinRom üzerinde mobil Odin çalışıyor mu acaba deneyen oldumu.
Tabii 1. surumde bu boyleydi 2. surumu biraz sonra kuracagim nasil orda bilmiyorum 
Yani orjinal 4.3 romu kuramayız md5 dosyasını? PC yok şuan yanımda da sıkıntı olursa Odin ile dönerim diyordumCalisiyor benim vazgecilmezim fakat boot error var kendisi boot edemiyor kendi kernelini flashladiktan sonra telefonu kapatip recoverye alirsan ancak istedigin dosyayi flashlayabilirsinTabii 1. surumde bu boyleydi 2. surumu biraz sonra kuracagim nasil orda bilmiyorum
![]()
Kurarsin dedigim gibi md5 check bittikten sonra cihazi kapatip recoverye al kendiliginden flashlanmaya baslar ben oyle donmustum 4.3 eYani orjinal 4.3 romu kuramayız md5 dosyasını? PC yok şuan yanımda da sıkıntı olursa Odin ile dönerim diyordum

Iste @blackcat67 aciklamis sorunlar bunlar ama gercekten de stabil 4.3 kurmak istemiyosun sonraPreview 2 uploaded.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Working:
- Calls
- Most sensors (Proximity, Light, Gyroscope, Pressure)
- Wi-Fi
- 3G
- SMSes / MMSes
- Camera
- Lockscreen effects
- Most of the apps and functions
- Android 4.4.2
- Everything else apart from "Not working" below
Not working:
- GPS
- Some sensors (Accelerometer, Magnetic field, Orientation, Gravity)
- Rotation due to above sensors
Apart from above bolded fixes, more detailed changelog of changes done by me:
- Fixed background FCs related to ending a calls
- Fixed receiving calls
- Fixed broken in-call mic
- Fixed most of the sensors
And by Kryten:
- Added sysro/sysrw
- Bloatware revision
- Removed SPen from Settings
Kitkat romunun ikinci versiyonu.

Rom nasil beyler sorunu var mi? Arkadas rootlamak istiyor garantisinin 1 ayi kalmis ona atıcaz