Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Calismayanlar da en gereksiz seylermis :D Hayırlı olsun :)

Kontrol

Kontrol

Üye
LG optimus g bile kitkat aldı uyumaya devam samsung bu güncellemeler senin sonunu getirecek .

Kafayı ios a taktım ben yaza kadar böyle geri yaparsa samsung daha da yüzüne bakmam ;)
Bu arada benim klon imei acaba EFS sıkıntısı olur mu bir de romda modem yok dmi ?

blackcat67

blackcat67

Üye
Kafayı ios a taktım ben yaza kadar böyle geri yaparsa samsung daha da yüzüne bakmam ;)
Bu arada benim klon imei acaba EFS sıkıntısı olur mu bir de romda modem yok dmi ?
romda modem yokda imei gidermi bilemem ama modemle ilgili birşey yok romda

blackcat67

blackcat67

Üye
Lanet olsun samsunga !!!!!!!!!!!!!!1111

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Kontrol
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Lg Optimus G diye ezdiginiz alet S3'u ikiye katlar o ayri bi dava tabi :D

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
blackcat67

blackcat67

Üye
zaten tüm dünyaya rezil oldular has oldu sana samsung vermessen güncellemeyi böyle kapak ederler adamı !

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Bende indirip deneyim bari v2 yi.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
blackcat67

blackcat67

Üye
Baskılar samsungu yıldırdı ve ismimi sildim beyler :D
Telefonunuz için yayınlanan en son sürüm 4.3 sürümüdür.Telefonunuz için yeni sürümün ne zaman yayınlanacağı yada versiyonu ile alakalı taraflarımıza ulaşan bir bilgi henüz bulunmamaktadır.Samsung Türkiye Facebook sayfamızı takip ederek bilgiye ulaşabilirsiniz veya müsait olduğunuz zaman dilimlerinde tarafımızla iletişim kurmanız durumunda memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırız sizlere.
2
cihaz için gelmemesi beklenmektedir fakat net olarak bir bilgi ulaşmamıştır tekrar talepler incelenmektedir.

Samsung Türkiye.

• Beğen

ilkercemt

Üye
Rom üzerinde mobil Odin çalışıyor mu acaba deneyen oldumu.

The Shadow

The Shadow

Üye
Rom üzerinde mobil Odin çalışıyor mu acaba deneyen oldumu.
Calisiyor benim vazgecilmezim fakat boot error var kendisi boot edemiyor kendi kernelini flashladiktan sonra telefonu kapatip recoverye alirsan ancak istedigin dosyayi flashlayabilirsin :) Tabii 1. surumde bu boyleydi 2. surumu biraz sonra kuracagim nasil orda bilmiyorum :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Harbi samsung napacak acaba her yerde bunun haberi var

• Beğen

ilkercemt

Üye
Calisiyor benim vazgecilmezim fakat boot error var kendisi boot edemiyor kendi kernelini flashladiktan sonra telefonu kapatip recoverye alirsan ancak istedigin dosyayi flashlayabilirsin :) Tabii 1. surumde bu boyleydi 2. surumu biraz sonra kuracagim nasil orda bilmiyorum :)
Yani orjinal 4.3 romu kuramayız md5 dosyasını? PC yok şuan yanımda da sıkıntı olursa Odin ile dönerim diyordum

The Shadow

The Shadow

Üye
Yani orjinal 4.3 romu kuramayız md5 dosyasını? PC yok şuan yanımda da sıkıntı olursa Odin ile dönerim diyordum
Kurarsin dedigim gibi md5 check bittikten sonra cihazi kapatip recoverye al kendiliginden flashlanmaya baslar ben oyle donmustum 4.3 e :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Rom nasil beyler sorunu var mi? Arkadas rootlamak istiyor garantisinin 1 ayi kalmis ona atıcaz

The Shadow

The Shadow

Üye
Preview 2 uploaded.

Working:
- Calls
- Most sensors (Proximity, Light, Gyroscope, Pressure)
- Wi-Fi
- 3G
- SMSes / MMSes
- Camera
- Lockscreen effects
- Most of the apps and functions
- Android 4.4.2
- Everything else apart from "Not working" below

Not working:
- GPS
- Some sensors (Accelerometer, Magnetic field, Orientation, Gravity)
- Rotation due to above sensors

Apart from above bolded fixes, more detailed changelog of changes done by me:
- Fixed background FCs related to ending a calls
- Fixed receiving calls
- Fixed broken in-call mic
- Fixed most of the sensors

And by Kryten:
- Added sysro/sysrw
- Bloatware revision
- Removed SPen from Settings

Kitkat romunun ikinci versiyonu.
Iste @blackcat67 aciklamis sorunlar bunlar ama gercekten de stabil 4.3 kurmak istemiyosun sonra :D

Üst Alt