4.4.2 olduğu için klon imei lerde sorun çıkartabilir sanırım. Ve yeni olduğu için çözümü de yoktur şimdilik. Denemek için biraz daha bekleyeceğiz sanırım.
boot etme vs bir kaç şey çalışıyor ama bence bu işin altından kalkmak çok zor i9305 kitkat gelirse daha çabuk portlanırmışxda Belediyesi çalışıyoronu da hallederler
boot etme vs bir kaç şey çalışıyor ama bence bu işin altından kalkmak çok zor i9305 kitkat gelirse daha çabuk portlanırmış
paylaştım linkinide çok sorun var yaGec kaldiniz sanirim JustArchi yapmis![]()
sensörler falan çalışmıyorBirkac tane eleman var orda ben iletisime geciyorum I9300 romlarino I9305'e portluyolardi veya tersini. Bence 4.4.2 gelince tipatip sorunsuz portlanir cunku aradaki fark 2gb ram ve LTE destegi. CPU GPU gram fark yok antutuda da hemen hemen ayni sonuclar cikiyor zaten.paylaştım linkinide çok sorun var yasensörler falan çalışmıyor
inşallah samsung bir gavurluk yapmaz kitkat versiyonundaBirkac tane eleman var orda ben iletisime geciyorum I9300 romlarino I9305'e portluyolardi veya tersini. Bence 4.4.2 gelince tipatip sorunsuz portlanir cunku aradaki fark 2gb ram ve LTE destegi. CPU GPU gram fark yok antutuda da hemen hemen ayni sonuclar cikiyor zaten.

Demedim mi ben sana i9300 guncellemeyi daha once alacak diyeGec kaldiniz sanirim JustArchi yapmis![]()

Indireyim hemen kuracamHadi birileri yüklesin de iyi mi baksın bizde yükleriz![]()
Unofficial experimental surumleri ve hata bulunanlari daha fazla severim