PriZm
Üye
Stock rom olsa da 4.3 den çok daha hızlı olacaktır.Note 2 ye çıkan stock 4.4 de sistem bölümünde sadece 13 mb boş yer var.Samsung allahına kadar doldurmuş.Ama yinede 4.3 den daha hızlıydı.Hele şuanda ARHD v30 yükledim 333 mb boş yer var ve telefon adeta jet gibi.Herkes rootlu kullanmiyor. Stock rom flashlamanizi tavsiye ederim performansi gormek icin
Stock'tan kastim bloatware atilmamis odex'li firmware. Deneyin gorursunuzStock rom olsa da 4.3 den çok daha hızlı olacaktır.Note 2 ye çıkan stock 4.4 de sistem bölümünde sadece 13 mb boş yer var.Samsung allahına kadar doldurmuş.Ama yinede 4.3 den daha hızlıydı.Hele şuanda ARHD v30 yükledim 333 mb boş yer var ve telefon adeta jet gibi.
Turkiye icin 2.3.3 olabilir en son ama arkadasta da vardi sanirim almanya romunu kurmus 2.3.6 vardi2.3.6 da değil eniştemde var 2.3.3
E ben ne dedim? Stock 4.4 bile 4.3 den çok daha hızlı.Stock'tan kastim bloatware atilmamis odex'li firmware. Deneyin gorursunuz
Bu gercekten cok sacmaBloatwareler yuzunden ram yetmiyormus bi de bunu bahane etmisler Rezillik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence de AliGalaxy S1 de ki gibi güncelleme konusunda saçmalayacaklar yine bence.Yine ram yetersiz diye bahaneler üreteceklerdir.
Hep birbirlerini yalanliyorlar ben de pek inanmiyorum ama samsung bu yaparsa sasirmam bu adamlarin politikasi yuzunden kac telefon guncelleme alamadi kullanicilari birakti wonder olsun s olsun.Kardeşim sen bari saf ayağına yatma böyle birşey yok bu paylaştıkları haberi taa nisandan önce polonya yaptı doğruluk payı yok bunların
Hello,
We're sorry to hear this. We'll let you know as soon as we have further official information.
Robin
Samsung Fransa söyledi
Samsung Mobile Romania As we said before, for now we don't have official information, but we will keep you updated as soon as we know more. Thank you!
O... sammobile o haberi nereden aldı kaynak gösterecek !
Samsung uk sayfasında böyle bir yazı dahi bulamadım resmi bir haber yok diyorlar sammobile anlaşılan bizimle bir oyun oynuyor çünkü onlara çok kitkat sorusu soruluyor.
Hic sanmiyorum. Yeni surum eskisinden nasil hizli olabilirAlmiyorsa almiyor yani dunyanin sonu mu gereksiz tatava yaptiniz. Guncelleme istiuosaniz S5 alinE ben ne dedim? Stock 4.4 bile 4.3 den çok daha hızlı.
Hic sanmiyorum. Yeni surum eskisinden nasil hizli olabilirAlmiyorsa almiyor yani dunyanin sonu mu gereksiz tatava yaptiniz. Guncelleme istiuosaniz S5 alin
Valla yirtiniyosunuz da I9300 kitkat 3.1 ini alacak gibiBizi aydınlattın Reis Teşekkürler şimdi s5 almaya gidiyorum
AynenTek umudum samsung testleri falan yapmış o testleri yaptığı firmwarenın sızdırılması inşallah sammobile bunu başarabilirde kitkatı deneyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?