reflex
Üye
S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsınbu güncellemeyi vermek zorunda aslında firma niye diye sorarsanız ya bu telefon 4.3 güncellemesini kaldırmışmı kaldırmış evet sen gidiyorsun note 2 ye güncellemeyi veriyon 2012 model aynı özelliklere s3 ile aynı özelliklere sahip tablete güncelleme veriyorsun ayrıca s4 mini gibi bir telefonada veriyorsun gerçe bu telefonun ihtiyacı var yani sen kalkıp lte modellerine güncellemeyi veriyon global modele gelince 30 milyonu aşkın satmış modele diyorsunki güncellemeyi yaparken yani geliştirirken hata oldu güncelleme planlanmıyor yermi bunu millet yer niye androidi bizim gibi bile çok sayılı insan var bu yüzden firma bu güncelllemeyi vermeyebilir ama rami asla bahane edemez
O htc alsa bütün sorun düzelecek yani. .S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsın
Htc falan dedim samsung almasada olur ama samsung bu bak hala s4 miniye güncelleme vermedi s3 e verip vermiyeceği belli değil o yüzden s3 sahipleri bu saatten sonra telefonlarindan mutlu değilse gidip değiştirmelerini öneririm
Evet. 4.3 eksiksiz bir güncelleme olsaydı hadi neyse ama bu durumda vermesi şart. . Bakalım ne olacakHemen moral bozmayin arkadaslar. Belki gelir acele etmeyin. Gelmezse bu kazigi samsung cikaramaz telafi edemez
Samsung'un diyecegi zaten; 4 surum guncellemesi aldi,rami dusuk,2 yil oldu
Ee kardesim adamlar tezgahini iyi kurdu satis politikalari boyle. I9305 kullanicisiyim diye bi onceligim yok bize de son guncelleme kitkat olacak. Ios düşünüyorum bundan sonra2 yıl olunca ne oluyor anlamıyorum bu google'ı bu yüzden sevmiyorum vede nefret ediyorum cihaz destekliyorsa güncelleme verilsin zaten bu gidişle androidin sonu yakın samsung tizene geçsin bayağı bir düşüş yaşancak bundan eminim ve tizen arayüzünü kullanıcı çok sevecek
Oha artik verir yanipaylaştığım resimden sonra samsung güncellemeyi vermesse zor durumda kalır hatta gülünç bir durumda kalıcak
Kitkat görüntüsü mu bu
Herşey çalışıyor samsung'un uygulamaları yüzünden güncelleme şimdilik iptal
System info yazan yer 4.4.2 sizintisinin build.prop uKitkat görüntüsü mu bu
Ben daha ilk güncellemelerde görmüştüm bunun gibi ama onda note 3 s4 falan vardı inanmamıştım sonra hepsi oldu buda büyük ihtimal doğrudurBende bunu gordum xda'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?