Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

reflex

Üye
S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsın

S4 miniye laf yok gerisi fasa fiso samsungun bileceği iş sende telefonu satar htc falan alırsın
O htc alsa bütün sorun düzelecek yani. .
Benim zoruma giden şu. S3 ü 4.3 gibi eksik bir güncellemeyle bırakacaklar. . 3x4 klavyesi yok ya nasıl böyle bırakırlar, .

Konuyu güncel tutalım belki sesimizi duyan olur da şu güncellemeyi verirler

Son düzenleme:

reflex

Üye
Htc falan dedim samsung almasada olur ama samsung bu bak hala s4 miniye güncelleme vermedi s3 e verip vermiyeceği belli değil o yüzden s3 sahipleri bu saatten sonra telefonlarindan mutlu değilse gidip değiştirmelerini öneririm

Htc falan dedim samsung almasada olur ama samsung bu bak hala s4 miniye güncelleme vermedi s3 e verip vermiyeceği belli değil o yüzden s3 sahipleri bu saatten sonra telefonlarindan mutlu değilse gidip değiştirmelerini öneririm

Money money money yok olsa bu konuyu açma gereği bile duymazlardı

Tepkiler: The Shadow ve mesut0114
Ben s3 ü ikinci el 600 tl Ye aldım. Şimdi gidip bu paraya hangi teli alayım)

Ben 4.2.2 kullanıyorum . Aslında stabilite konusunda sıkıntı yok gibi ama işte hep daha iyisini isteriz

Hemen moral bozmayin arkadaslar. Belki gelir acele etmeyin. Gelmezse bu kazigi samsung cikaramaz telafi edemez

Tepkiler: mesut0114
Samsung'un diyecegi zaten; 4 surum guncellemesi aldi,rami dusuk,2 yil oldu

Samsung'un diyecegi zaten; 4 surum guncellemesi aldi,rami dusuk,2 yil oldu

2 yıl olunca ne oluyor anlamıyorum bu google'ı bu yüzden sevmiyorum vede nefret ediyorum cihaz destekliyorsa güncelleme verilsin zaten bu gidişle androidin sonu yakın samsung tizene geçsin bayağı bir düşüş yaşancak bundan eminim ve tizen arayüzünü kullanıcı çok sevecek

Ee kardesim adamlar tezgahini iyi kurdu satis politikalari boyle. I9305 kullanicisiyim diye bi onceligim yok bize de son guncelleme kitkat olacak. Ios düşünüyorum bundan sonra

Herşey çalışıyor samsung'un uygulamaları yüzünden güncelleme şimdilik iptal

Beyler kitkat da ne gibi degisiklikler var?

paylaştığım resimden sonra samsung güncellemeyi vermesse zor durumda kalır hatta gülünç bir durumda kalıcak

Artık bize kitkat var gözüyle bakabilirmiyiz yani bu sızıntı hangi tarihe ait acaba

Samsung 1 müşterisini kaybetti

Tepkiler: The Shadow