Haber Galaxy S III Android 4.4 güncellemesi KitKatı alır

Arkadaşlar eğer sizde ace 2 kullansaydınız 4.3 güncellemesinin S3 için süper olduğunu düşünürdünüz
Beni biliyosan Zaten aldığımda öyle hissetmiştim 3 güncelleme alınca "vay bee" demiştim

Tepkiler: Portagas

MaxipmaN

Üye
4.3 kasıyor diyenler sıfırlasa telefonu bi yine de düzelmedi mi ram sorun sanırım note2de 1gbdan aşağı inmiyor

peki 4.3ü neden sevmiyorlar
Eski sürümlerle karşılaştırdığın zaman ramde çok fark olmasada arayüzler sistemi daha çok yormaya başlamış. Ve bloatwareler giderek artıyor. Bu kimsenin hoşuna gitmez.

Tepkiler: MaxipmaN
Bence rom gayet güzel.Telefonun kastığını hiç hatırlamıyorum.
Sen ne ara s3 aldın yaw Farketmemişim hayırlı olsun 1 kişi daha vardı forumda ace 2 yi satıp s3 e geçen Sayımız giderek artıyor

Tepkiler: Kontrol ve Portagas

MaxipmaN

Üye
Eski sürümlerle karşılaştırdığın zaman ramde çok fark olmasada arayüzler sistemi daha çok yormaya başlamış. Ve bloatwareler giderek artıyor. Bu kimsenin hoşuna gitmez.
yani sistem gereksiz mi dolmaya başladı

Tepkiler: Portagas
yani sistem gereksiz mi dolmaya başladı
Sayılır. 4.1.2 tr romunda atıyorum 20 bloatware varsa burada belki 22-23 tane var ve daha büyük uygulamalar. Çok etki etmiyor ama telefonu günlük iş için kullananların pek hoşuna gitmiyor.

Tepkiler: Portagas ve MaxipmaN
Sadece 4x3 klavye olmadığı icin 4.3 ü tercih etmiyorum

Tepkiler: Portagas ve MaxipmaN
Orjinal klavye dışında hepsin de eksiklik var

Tepkiler: muhammettvurucu
    Konu Sahibi
s3 kullanırken samsung özellikle 4.4.2 kitkat güncelmesi gelirken note 3 veya s4 klavyesinin gelmesi için mail attım samsung türkiyeye yazdım . telefonla arandım şikayetlerimi dile getirdim ha ne kadar dikkate alınır ne kadar alınmaz bilmiyorum ama .

kitkat gelmeyecek diye s3 ila s4 takas ettik

S3 icin kitjat bilinmezligini koruyor. Mayis ayi icerisin de gelir diyorlar bakalim. Klavye bir tel icin olmazsa olmazlardan .

Konu Sahibi
yani kaç tane klavye kullandım kaçtane ben sayısını unuttum ama hiç birine de ısınmadım

Orjinal klavye dışında hepsin de eksiklik var
S3 icin kitjat bilinmezligini koruyor. Mayis ayi icerisin de gelir diyorlar bakalim. Klavye bir tel icin olmazsa olmazlardan .
S3 ün en güncel stock klavyesini biri arabilir mi??merak ettim

Bence sorunsuz Denemenizi öneririm

Tepkiler: mesut0114