Galaxy S e Cm10 Yüklemenin Tadı :D

CanKartaL

Emekli Yönetici
Alican CM10.1 için Semaphore 2.8.0 ile 2.8.0s in ne farkı var? Ayrıca senin gpu semaphore ve %120 live oc ile nasıl 280 mhz oluyor?

PriZm

Üye
2.8.0 = 368 mb ram
2.8.0s = 391/404 mb ram

PriZm

Üye
250 nin %120 si

PriZm

Üye
Biliyorum fazla abartmamak için 280 dedim

Ayrıca matematiğim gerçekten kötüdür

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
semaphore da gpu yu devil gibi 250 ye mi çıkarttı?

PriZm

Üye
Gb sürümünden beri 250 mhz olarak ayarlıydı zaten

PriZm

Üye
Ben halen lazeroid 2.1 kullanıyorum cm10.1 ile iyi gidiyor antutu dan 623 i/o skor aldım

PriZm

Üye
S3 ü solladık haha

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu cihaz efsa(bekle bekle bekle)neviiiii ))

bosjo

Üye
Vay be olaya bak.Sarj konusu nedir? SGS in ?

Ali58_58

Üye
aynen bende bunu merak ettim birde Ali abi benim galaxy w var s almadığıma pişman oldum o ayrı konu tabide bizimki unnofical bi konu ama arco cm ekibindenmi? niye bu kadar geç çıkıyo herşeyi bize daha cm 10.1 çıkıcak cm 10 alpha 3 ics rc 2 sürümünde ve hala bütün romlar 2.6 kernelini kullanıyo 3.0.55 nolu kerneldede kamera şu an çalışmıyo sensörden dolayı arcoda buna benzeyen başka ics telefon bulamamamış bulmaca gibi nasıl çözcek kerneli sizin rom nasıl bu kadar çabuk geliyo sizin telefondan port olmuyomu kadamı kemiren sorulardan usandım

Arco developer olsa gerek bu tür kişiler cm ekibinde olmuyor. Ben Xperia pro üzerinden örnek veriyim xperia pro az kullanılan bir cihaz xda'da bile ayrı bir bölüm yok xperia arc/s bölümü kullanılıyor. Bu ayrı bir şey cyanogenmod ekibi xperia pro için kaynak kodlarını yayınladı FXP(Free Xperia Project) ekibi ise bu kodlar ile romlarımızı yapıyor. Sitesinde ise Free Xperia Project bir Cyanogenmod destek ekibidir diyor. Yani arco'da aynı şekilde olabilir.

Ali58_58

Üye
yok hayır öyle değil açık kaynağı google veriyor belki cmde yardım ediyordur ama galaxy s için kerneli felan yapanda arco ee galaxy s'te resmi cm desteği almış çekirdeğinidi arco yapıyor ama ekipteyse arco neden diğerleri yardım etmiyor onu sormak istiyorum

- - - Eklendi - - -

-Ali abi nerdesin sen bilirsin bu sorunun cevabını

Cyanogenmod ekibinde steve kondik ten başkasını bilmiyorum ama birçok cihaza destek verdiklerine göre kalabalık olsa gerekler
Ali gelsede kafamızdaki soru işaretleri gitse