galaxy note 2 sd kart hakkında bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

airselo

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note 2 sd kart hakkında bir bakın
arkadaşlar şimdi note 2 var 16gb direk depo hafızasıyla geliyor ve ben şimdi oyunlarla falan depo hafızasında 2gb yer bıraktım ve yuklıceklerım cok fakat gidip 16gb sd kart aldım ama uygulama apk yukleme falan yaptıgımda yıne o apk veya dosyaları gidip normal depo hafızasına kuruluyor bunun cozumunu bir turlu bulamadım mesela depodan dıger tarafa tasıdımmıda oyun ıcerıgı bulanamadıgından acılmıyor dıyor

- - - Eklendi - - -

Yok mu bu konudan anlayan bir insan ?

geneluye

geneluye

Üye
sanırım root denen bir olay var onu yapmadan oyunları hafıza kartına atamıyormuşsun

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bu soruyu bi çok kez bendr sordum.bilen çok söyleyen yok

taylan08

Üye
telefonu rootlayın ve directory bind programını araştırın işinize yarayacaktır.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
directory bindle gameloft oyunlarının data dosyaları hafıza kartına atılmıyor sadece data klasöründekiler yapılabiliyor

taylan08

Üye
hepsi atılıyor kardeşim yanlışın var bia 2 gameloft oyunu hafıza kartına atılabiliyor ve çalışıyor şahsen denedim

- - - Eklendi - - -

eklemeyi unuttum hafiza kartına attığınızda oyun sıfırlanıyor haberiniz olsun bende oyunları attıktan sonra fark ettim :D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
oyun sıfırlanıyor? data dosyasımı yoksa oyunun verisimi

- - - Eklendi - - -

ben nova 2 yi atamadım

taylan08

Üye
oyunda save leriniz gidiyor yani oyuna sıfırdan başlıyorsunuz zaten bu olay 1 kere oluyor daha sonra olmuyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
başardım tamam :D oleyyyyy :D :D

taylan08

Üye
h.o :)

airselo

Üye
    Konu Sahibi
rootlamadan root istemiyorum uygulama oyun vs ekstra hafıza kartına taşımak istiyorum verdıgınız cevaplar yardımcı olmadı arkadaslar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Android 4.2.2 de gelicek çok az kaldı roota gerek yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt