Galaxy Note 2'm Sitede paylaşılmış HD oyunları açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkaya001

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2'm Sitede paylaşılmış HD oyunları açmıyor
galaxy note 2 me android bölümündeki hd oyunları yüklüyorum.
yüklediğim oyunları bu şekilde kuracağım söyleniyor

''1- İlk olarak eklentide olan apk dosyasını kurun.

2-
Sd dosyalarını ( com.rockstargames.gtavc)
sdcard/android/obb içine atın.''

bazı paylaşımlarda sd dosyasını sdcard/android/data

klasörüne
atmam soyleniyor.talimatların aynısını yapıyorum.oyunu açıyorum bazı oyunlar 1-2 saniye sonra atıyor.bazıları da sürekli bekliyorum hiçbirsey açılmıyor.

bu iki olaydada ekran hep siyah oluyor oyun falan acılmıyor.Bu sorun telefonumun rootsuz olmasındamı kaynaklanıyor ve hangi sebepten kaynaklanıyor?

biraz acil yardımcı olursanız sevinirim.oyun oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü.

- - - Eklendi - - -

Rica ediyorum arkadaşlar bir bilgisi olan paylaşsın lütfen yardımcı olun

vulture67

Üye
bende note II kullaniyorum bende bir sorun yok . sd yi data at bazen oyle aciyor

ahmetkaya001

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sende suanda calisan hd bir oyun varsa onu yukledigin linki ve nasil kurdugunu yazarmisin sana zahmet

doruk944

doruk944

Üye
Hocam bnde note 2 var ve oyunlarin hepsi sorunsuz calisio modern combati 4ü obb klasörüne atarak kurmayi dene calsmasi lazim

ahmetkaya001

Üye
    Konu Sahibi
Suanda modern combat 4 u yukluyorum.farkli bir yontemi veya fikri olan varsa paylasirsa sevinirim

- - - Eklendi - - -

Hocam bnde note 2 var ve oyunlarin hepsi sorunsuz calisio modern combati 4ü obb klasörüne atarak kurmayi dene calsmasi lazim

dediğiniz gibi yaptım.oyun ekranı açılıyor bir süre bekliyor ve oyundan atıyor.menü vs. gelmiyor

blacktalon

blacktalon

Üye
telefonda yada yaptığın islemde sorun olabilir birde her .apk yada sd çalışacak diye birsey yok birinde vardır hata :)

exorcistIV

Üye

Bu siteye gir sadece batman arkham city lockdown çalışmadı bende diğer oyunları oynuyorum
Kolay gelsin

Üst Alt