iPhone 4S 16GB vs Nexus 4 16GB

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S 16GB vs Nexus 4 16GB
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım eğer iPhone 4S alırsam ikinci el Nexus alırsam sıfır alacağım iOS hoşuma da gidiyor ama beni 2 yılda yarı yolda bırakmasın istiyorum.
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :tebessüm:

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Bence sen hemen git bir iphone 4s al memnun kalacagına eminim.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Türe

Türe

Üye
Nexus 4.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4.

Sizi bilemem ama ben de olsa Nexus 4, rahat 2 yıl giderdim.

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Nexus 4 tabiki

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 daha iyi, desteği var. Hem google tarafından hem geliştiriciler tarafından. Donanım iyi, sorun çıkarmaz. Bir eksiği yok. 4S eskide kaldı.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 daha iyi, desteği var. Hem google tarafından hem geliştiriciler tarafından. Donanım iyi, sorun çıkarmaz. Bir eksiği yok. 4S eskide kaldı.
Anladım. Biraz düşünüp yarın bir sonuca varacağım kardeşim iyi geceler. :D

MaxipmaN

Üye
ben 4s alırım nexus 4ü beğenmiyorum

wweraw2012

Üye
bence kesinlikle 4s

0MG90

0MG90

Üye
4S iOS8 de alacak. 7.1 de kalmaz desteği. Ben olsam 4S alırım.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Babamda 4s bende nexus4 var benimkinin daha hızlı olduğunu söyledi ve öyle zaten yan yana bakınca anlaşılıyor

Son düzenleme:
2495243

2495243

Kapalı Hesap
4s yapacagin buyuk hata olur zaten muhtemelen ios 8 alir ya da almaz desteği kesecekler nexus 4 ondan kat kat hizli bir telefon tasarim begenmezsin orasi ayri ama hangisi iyi diye sorunca arkadaslar tamamen yanlis yonlendiriyor seni nexus 4 daha iyi

0MG90

0MG90

Üye
Nexus mu daha hızlı? Aosp diye hızlı. iOS kadar stabil bi işletim sistemi var mı acaba? Yanlış yönlendirmeymiş ya sabır...

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Nexus mu daha hızlı? Aosp diye hızlı. iOS kadar stabil bi işletim sistemi var mı acaba? Yanlış yönlendirmeymiş ya sabır...
Ios stabil değil diyen oldu mu ama nexuslarda androidin en stabil hali ayrica ios da telefon kapali bir kutudur sahsen ben telefonda android tavsiye ediyorum en alt segment haric sen sabretmeye devam et

Üst Alt