Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPhone 4S 16GB vs Nexus 4 16GB
Sponsorlu Bağlantılar
0MG90
Üye
Ne sabretmesi? Size ne? İstediğim görüşü yazamaz mıyım? Eleştirimi kabul edemiyorsanız o sizin sorununuz.
Türe
Üye
Tabiki aosp diye hızlı. Sonuçta saçma sapan Samsung zimbirtilarindan ibaret degil Android. Hatta saf haliyle degerlendirmek gerekiyor.
Saf android hızlı biliyorum ama iPhone'un tasarımı çok hoşuma gidiyor. Şuanda elimde T20 var hoparlörü Nexus'taki gibi arkada ama iPhone'da altta ve telefonu yere koyunca ses geliyor. Bu benim için çok önemli ve Apple'ın stabilitesi tartışılmaz Saf androidde hızlı ama Nexus 5 alırdım tasarım ve saf android olarak ama bütçem kısıtlı.
Saf android hızlı biliyorum ama iPhone'un tasarımı çok hoşuma gidiyor. Şuanda elimde T20 var hoparlörü Nexus'taki gibi arkada ama iPhone'da altta ve telefonu yere koyunca ses geliyor. Bu benim için çok önemli ve Apple'ın stabilitesi tartışılmaz Saf androidde hızlı ama Nexus 5 alırdım tasarım ve saf android olarak ama bütçem kısıtlı.