iPhone 4S 16GB vs Nexus 4 16GB

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ne sabretmesi? Size ne? İstediğim görüşü yazamaz mıyım? Eleştirimi kabul edemiyorsanız o sizin sorununuz.

Türe

Türe

Üye
Tabiki aosp diye hızlı. Sonuçta saçma sapan Samsung zimbirtilarindan ibaret degil Android. Hatta saf haliyle degerlendirmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve Invoke
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
4S iOS8 de alacak. 7.1 de kalmaz desteği. Ben olsam 4S alırım.

Babamda 4s bende nexus4 var benimkinin daha hızlı olduğunu söyledi ve öyle zaten yan yana bakınca anlaşılıyor

Tabiki aosp diye hızlı. Sonuçta saçma sapan Samsung zimbirtilarindan ibaret degil Android. Hatta saf haliyle degerlendirmek gerekiyor.
Saf android hızlı biliyorum ama iPhone'un tasarımı çok hoşuma gidiyor. Şuanda elimde T20 var hoparlörü Nexus'taki gibi arkada ama iPhone'da altta ve telefonu yere koyunca ses geliyor. Bu benim için çok önemli ve Apple'ın stabilitesi tartışılmaz Saf androidde hızlı ama Nexus 5 alırdım tasarım ve saf android olarak ama bütçem kısıtlı.

Türe

Türe

Üye
Saf android hızlı biliyorum ama iPhone'un tasarımı çok hoşuma gidiyor. Şuanda elimde T20 var hoparlörü Nexus'taki gibi arkada ama iPhone'da altta ve telefonu yere koyunca ses geliyor. Bu benim için çok önemli ve Apple'ın stabilitesi tartışılmaz Saf androidde hızlı ama Nexus 5 alırdım tasarım ve saf android olarak ama bütçem kısıtlı.

Bence 4S almak şu zamandan sonra uygun değil. Hele ki Nexus 4 gibi bir seçenek varken. Sen bilirsin para da tercih de senin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt