GALAXY ACE İÇİN S II ROM 4.0.3 Güzel Bir Rom :)

Sponsorlu Bağlantılar

gnctrkcll1

Üye
linki yenileyebilir miyiz?

anoberia

Üye
ingilizce mi ya

gnctrkcll1

Üye
teşekkürler :)

huseyın14

Üye
Bende installation aborted diyor neden olabilir?

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
Romda Sorun Yok gerçi Sizin telefonunuz s5830 modelimi

Telefon Rootlu olması gerekiyo

başta ona göre bi işlem yapınız

Bu Rom galaxy ace 5830 modeli içindir tekrar belirtmek istiyorum Sürekli bu sorular geliyo

Ben galaxy s2 ye geçtim için tekrar deneme şansım yok kurup yükleyen varsa

yaza bilirse iyi olur Sorun varmı yokmu su an hiç bi fikrim yok

krajany

Üye
telefonum s5830i bu romu yüklemeyi düşünüyorum yükleyip de kullananlar memnun mu bir sorun falan çıkıyor mu yükleyenler yorum atarsa sevinirim

- - - Eklendi - - -

telefonum s5830i bu romu yüklemeyi düşünüyorum yükleyip de kullananlar memnun mu bir sorun falan çıkıyor mu yükleyenler yorum atarsa sevinirim

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
5830i icin diğildir yúkleme yapmayiniz yorumlarida okursaniz bir cok yorumda beriltirmistir sadece 5830 icindir...

Muhammed.KCR

Üye
Merhabalar. Telefonuma ilk romumu atacağım bu güzel gibi duruyor. İki linke de tıkladım fakat ikisinden de sonuç alamadım. Güncelleyebilir misiniz acaba? Teşekkürler..

r4pemin9

Üye
arkadaşlar rom 4.0.3 felan değil...2.3.6 inanmayanlar uygulamalrdan android sistem sürümüne bakabilir..

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom 4.0.3 felan değil...2.3.6 inanmayanlar uygulamalrdan android sistem sürümüne bakabilir..
Kendim uzun zaman kullandım romu banamı kötülüyosun dengesiz dengesiz cevaplar vermeyin belliki kuramamısın 4.0.3 Rom dur

yakupcanesen

Üye
SİM KARTI OKUMUYO

Ulaşırmısınız

r4pemin9

Üye
Yaa güzel kardeşim...Ayarlarda 4.0.3 yazdığına ne bakıyosun.O yazıya çift tıkla sonra gelen ics ikonuna basılı tut..basılı tutunca video geliyorsa orjinaldir ki o video gelmiyor..ben bu romu 2. kuruşum gayette eminim 2.3.6 tabanlı olduğuna

sohey

Üye
Arkadaşlar Adı Üstünde Bu (((((Rom))))) Ne yaparsanız yapın rom atarsanız orda yazsada telefonunuz orjinal android sürümünü kullanır sadece içi değişir özellikler eklenir .

akpks

Üye
Telefonun rootlu olması gerekiyo mu yoksa orjinal sürümün üstüne direk yüklenebilirmi

- - - Eklendi - - -

Yükleyemedim aynı işlemleri uyguladım yükledim bazı simgeler değişti . Ama hep tus takımı hatası veriyo bazı uygulamalar calısmadı . Kamera falan ... acil yardım

hekrm

Üye
bu rom un dili Türkçe oluyormu

akpks

Üye
Evet oluyor.

Ben bu romu yükledim resimlerdeki gibi olmuyor. çok kötü oluyor. güze değil ya da ben yükleyemiyorum bi yardımcı olurmusunuz..???:megafon:

berkebeko

Üye
SD Kartı formatlıyormus neden bastan uyarmadınız.

sohey

Üye
Romun resimlerle bir alakası yok ama hoş :) İçim ısındı telefona yanlız fazla error veriyo kamerada falan

Üst Alt