Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ DarkCM11 REGULATE by MeeksTR ✪

Sponsorlu Bağlantılar

DeepForce

DeepForce

Üye
kuruyorum telefon acılmıyorı

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumunuzu konuda belirtildiği şekilde kontrol edip tekrar deneyiniz. Rom dosyasını güvenli bir şekilde indiğinden emin olunuz.

DeepForce

DeepForce

Üye
samsung logosunda kaliyor 40 dk bekledim yinede acilmiyor

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
samsung logosunda kaliyor 40 dk bekledim yinede acilmiyor
Farklı bir karnel yuklediniz mi? Eğer sorun halen devam ediyorsa ROMu tekrardan uzerine kurun ve tekrar acilmasini bekleyin en fazla 5 dk icinde acilmasi gerekiyor. Yine olmazsa recovery moddan verileri silip tekrar deneyiniz

DeepForce

DeepForce

Üye
denemedigim kalmadi malesef hepsini yaptim yine acilmiyor

DeepForce

DeepForce

Üye
evet 6.0.5.0

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Rom dosyasını tekrardan güvenli bir bağlantıda tekrar indirmeyi deneyiniz. Yüksek boyutlu ROM'larda bazen indirirken hata oluşabiliyor ve bu hata uygulama tarafından sıkıştırılmış dosya olduğu için fark edilemiyor

EnisBerkPolat

Üye
Deneyeceğim fakat sarj, performans sorunları oluyor mu ? Mesela sarj bitmeden kapanma, uygulamalar açılırken, kapatırken geçiş yaparken kasmalar vs. gibi sorunlar oluyor mu ?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeceğim fakat sarj, performans sorunları oluyor mu ? Mesela sarj bitmeden kapanma, uygulamalar açılırken, kapatırken geçiş yaparken kasmalar vs. gibi sorunlar oluyor mu ?
Cihaz RAM'ini yormiyacak uygulamalar kullandığınız sürece şarjı bitmeden kapanmayacaktir. Bazen uygulama gecislerinde beklemeler yaşayabilirsiniz.

wonderoguz

Üye
harıka bir iş çıkarmıssın kardeşim fakat sana bir sorum olacak. ben samkat v2.0.0. da yukledım bu rom u da yukledım samkat bıraz ağır geldi bana donmalar falan çok sık oluyordu sen hangı rom u öneriyorsun ? Ve bu rom için daha uzun şarj için performans ayarı önerirmisin.. Şimdiden teşekkürler...