Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W i8150 Wonder[ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ DarkCM11 REGULATE by MeeksTR ✪
Sponsorlu Bağlantılar
DeepForce
Üye
kuruyorum telefon acılmıyorı
kuruyorum telefon acılmıyorı
Farklı bir karnel yuklediniz mi? Eğer sorun halen devam ediyorsa ROMu tekrardan uzerine kurun ve tekrar acilmasini bekleyin en fazla 5 dk icinde acilmasi gerekiyor. Yine olmazsa recovery moddan verileri silip tekrar deneyiniz
DeepForce
Üye
denemedigim kalmadi malesef hepsini yaptim yine acilmiyor
Rom dosyasını tekrardan güvenli bir bağlantıda tekrar indirmeyi deneyiniz. Yüksek boyutlu ROM'larda bazen indirirken hata oluşabiliyor ve bu hata uygulama tarafından sıkıştırılmış dosya olduğu için fark edilemiyor
EnisBerkPolat
Üye
Deneyeceğim fakat sarj, performans sorunları oluyor mu ? Mesela sarj bitmeden kapanma, uygulamalar açılırken, kapatırken geçiş yaparken kasmalar vs. gibi sorunlar oluyor mu ?
Deneyeceğim fakat sarj, performans sorunları oluyor mu ? Mesela sarj bitmeden kapanma, uygulamalar açılırken, kapatırken geçiş yaparken kasmalar vs. gibi sorunlar oluyor mu ?
Cihaz RAM'ini yormiyacak uygulamalar kullandığınız sürece şarjı bitmeden kapanmayacaktir. Bazen uygulama gecislerinde beklemeler yaşayabilirsiniz.
wonderoguz
Üye
harıka bir iş çıkarmıssın kardeşim fakat sana bir sorum olacak. ben samkat v2.0.0. da yukledım bu rom u da yukledım samkat bıraz ağır geldi bana donmalar falan çok sık oluyordu sen hangı rom u öneriyorsun ? Ve bu rom için daha uzun şarj için performans ayarı önerirmisin.. Şimdiden teşekkürler...