Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ DarkCM11 REGULATE by MeeksTR ✪

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ DarkCM11 REGULATE by MeeksTR ✪

NOT: Kurulum sürümü ile yapılmaktadır. Kurulum sırasında android sistemi, telefon belleği ve uygulamalarınız silinecektir. Yedeklerini almayı unutmayın.

ROM Hakkında Ön Tanım : Kuracağınız ROM tamamiyle kişiselleştirmiş, ayrıntıları düşünülmüş, ek uygulamalar barındıran, gerekli ayarları yapılmış şekilde kurulacaktır.
Tüm İşlemleri Sırası ile Yapmanız Önerilir.

DarkCM11 REGULATE by MeeksTR KURULUMU :
- DİKKAT! Bu ROM CWM üzerinden yalnızca "backup and restore" yolu ile yüklenmektedir. GAPPS kurmanıza gerek yoktur. ROM içerisinde Gapps bulunmaktadır.

- dosyasını cihazınıza takılı olan Harici Micro SD Card içerisine /storage/sdcard1/clockworkmod/backup/DarkCM11-REGULATE-by-MeeksTR yolu oluşacak şekilde çıkartınız.

- Telefonunuzu kapatın ve Recovery Modda açın. (Ses Açma Tuşu + Orta Tuş + Kilit Tuşu)
- Ses Tuşları ile "wipe data/factory reset" sekmesine gelin ve orta tuşa basarak seçin ve "Yes" i seçin.
- "mounts and storage" seçin.
- "format /system" seçeneklerini uygulayın. (android sistemi silinecektir)
- "format /storage sdcard0" seçin ve default seçeneğini uygulayın. (telefon belleğiniz silinecektir)
- Recovery ana menüye dönün (Dokunmatik geri tuşu ile) ve "backup and restore" seçin.
- İndirmiş olduğunuz ROM'u yüklemek için "restore from /storage/sdcard1" içerisinde DarkCM11-REGULATE-by-MeeksTR dosyasını seçin ve kurumun tamamlanmasını bekleyin."install from sdcard complete" yazısını gördüğünüzde kurulumlar başarılı bir şekide yapılmış demektir.
- Recovery ana menüsüne geri dönün ve "rebot system now" seçerek Recovery Mod'dan çıkın. Artık ROM'unuz kullanıma hazır.

Kurulum ile Gelen Uygulamalar ve Kişiselleştirmeler:
- RAMEXPANDER (Full) Eklendi (Sanal RAM Kapasitesini Arttırma)
- FolderMount (Uygulama Data Taşıyıcı) Eklendi
- NOVA Launcher Eklendi (Full Sürüme Yükseltildi) "güncelleme uygulamayın"
- Titanium Backup Eklendi (Full Sürüme Yükseltildi) "güncelleme uygulamayın"
- Radio Eklendi (Kulaklıksız da çalabilme)
- Poweramp Müzik Çalar Eklendi ve Ses Kalitesi Ayarları Yapıldı (Full Sürüme Yükseltildi) "güncelleme uygulamayın"
- Ses Yöneticisi Ayarları Yapıldı (En kaliteli Bass sesi için "Poweramp'e göre" düzenlendi)
- Mobo Player PRO(Full) Eklendi
- Mesajlaşma Ayarları Düzenlendi
- Greenify Eklendi ve Ayarlar Yapıldı (Full Sürüme Yükseltildi)
- Adobe Flash Player Eklendi
- Wifi ile Dosya Gönderme Eklendi
- Es Dosya Yöneticisi "Dosyalarım" Eklendi
- Adobe AIR Eklendi
- Sesli Görüşme Kayıdı Eklendi ve Gerekli Ayarlar Yapıldı.
- Yetkili Kullanıcı (Root) Hakları Düzenlendi ( Bildirimler Kaldırıldı ve Onaylama Otomatik olarak Ayarlandı)
- A.I.type Klayve ve Eklentileri Eklendi, Ayarlamalar Yapıldı (Full Sürüme Yükseltildi)
- Lucky Pacher Eklendi (Full Sürümlü Uygulamaları Korumak için Gerekli "Silmeyiniz")
- Masaüstü Düzenlendi ve Bazı Uygulamalar Gizlendi
- Ayarlar ile İlgili Birçok Düzenleme Yapıldı.
- Yeni Zil Sesleri, Bildirim Sesleri ve Alarm Sesleri Eklendi.
- Sistem Sesleri Değiştirildi
Ekran Görüntüleri

CWM:
>
ROM:
>
Tema Güncellemesi:
>

İyi Günlerde Kullanın

Son düzenleme:

Halilibrahım77

Üye
:disko: harika :) indiriyorum:) denedim s3 touchwiz teması ayarladım nova içinde s3 tema indirdim süper oldu :) bi de 416 lık kernelle süper :) :D

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR

Sedpasha

Üye
Elinize sağlık. Bi deneyeceğim.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Konumuza tema güncellemesi eklenmiştir.

bayfeat

bayfeat

Üye
eline sağlık üstad :) bunda 1920x1080 video izletebiliyormu yada izleten bir kernel varmı ? :)

Son düzenleme:
  • Beğen
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık üstad :) bunda 1920x1080 video izletebiliyormu yada izleten bir kernel varmı ? :)
Maksimum 1280x720p çözünürlüğü izleyebilirsiniz. Bu telefon donanımsal olarak grafik kartı 720p üzerini desteklememektedir. Video açılsa bile codec sorunları nedeni ile ses ve görüntüde yavaşlama ve geri kalmalar yaşanır.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

only4

Üye
Kardeşim Öncelikle Eline Sağlık Rom Çok Güzel Henüz Yeni Yükledim Ancak Bi Hatayı Belirtmek İstiyorum

Ne Mobil Veri Ne Wifii Hiç Bi Şekilde Google Play Store'den Dosya İndirilmesi Yapılmıyor Sadece Doluyor İnmiyor İlgilenirsen Çok Sevinirim Bide Şarjı Biraz İyi değil Gibi Ama Rom Şuana Kadar Google Play Sorunu Dışında Çok Güzel

ÇÖZÜM : BU HATAYLA KARŞILAŞAN ARKADAŞLAR UYGULAMALARDAN GOOGLE PLAY STORE VERİLERİNİ TEMİZLERSE SORUN ÇÖZÜLMEKTE

bayfeat

bayfeat

Üye
Maksimum 1280x720p çözünürlüğü izleyebilirsiniz. Bu telefon donanımsal olarak grafik kartı 720p üzerini desteklememektedir. Video açılsa bile codec sorunları nedeni ile ses ve görüntüde yavaşlama ve geri kalmalar yaşanır.
aynende öyle sagol bilgilendirmen için sagol hocam :)

aryscat

aryscat

Üye
romu yükledim. şu ana kadar herhangibir sorunla karşılaşmadım. ellerinize sağlık

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
aynen ustam fark ettim sagol bilgilendirme için :D

talhayranci

Üye
Kardes bunu yukledim fakat vpn ile baglaninca google ile ilgili hicbir yere girmiyor. Ne tarayicidan bisey aciyor ne oyun oynayabiliyorum nede playden bisey indirebiliyorum. Ne yapmaliyim?

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bunu yukledim fakat vpn ile baglaninca google ile ilgili hicbir yere girmiyor. Ne tarayicidan bisey aciyor ne oyun oynayabiliyorum nede playden bisey indirebiliyorum. Ne yapmaliyim?
Google play crackli olduğundan olabilir. Play store'yi kaldırıp cm11 uyumlu bir gapps yüklemeyi dene
Tema Paketi Güncellenmiştir
- Transparent 8.2

SercanCANTANK

SercanCANTANK

Üye
Son düzenleme:
MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Belki yanlış yerde yanlış soruyu soruyorum ama bu transparan tema pek hoşuma gitmedi koyu renkte tema önerisinde bulunabilirmisiniz acaba?
---
Yanlış konuya yazmışım kusura bakmayın. [ROM][KK][4.4.4][PLUS] ✪ CM11 PagerUI REGULATE by MeeksTR ✪ Konusu içindi.
Önemli değil. Açıkçası uzun zamandır farklı bir tema kullanmıyorum. play storede cm11 temaları aratarak görsellerden yararlanıp kendine uygun olan temayı seçebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: SercanCANTANK

mefa4745

Üye
başka launcer yükleyebilirmisiniz

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
MeeksTR şu an senin romu kullanıyorum az program yükleyen ben gibiler için ideal rom....eline sağlık...