GALAXY ACE İÇİN S II ROM 4.0.3 Güzel Bir Rom :)

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY ACE İÇİN S II ROM 4.0.3 Güzel Bir Rom :)
SGSII v9
Dikkat: Custom ROM yuklemek riskli bir istir, bu sebeple cihaziniza gelebilicek her turlu zarardan bizzat siz sorumlusunuzdur.

ROM Özellikleri:
v9:-
-Daha iyi bir performans için Adreno libs eklendi.
-Kapsamlı Güç Menüsü eklendi.
-Touchwiz 4 eklendi ama mod'lar silindi ve yeni inanılmaz animasyonlar eklendi.
-Reklam engelleyici eklendi.
-Kısık mesaj sesi düzeltildi.
-Yeni yazılım Mod'ları eklendi[Birsürü]
-IC menu popups tum uygulamalarda çalışıcak şekilde düzeltildi.
-Kernel Cf root b84'dan Battery Extender'a değiştirildi.
-Bir çok status bar ikonu eklendi.
-Ses kalitesi iyileştirildi.
-Boot.img düzeltildi.
-Overall Performance boost eklendi.
-Sürükleme çok daha kaygan hale getirildi.
-Batarya performansı arttırıldıç
-Batarya % 'li kaldırıldı.
- Email,GMaps and Hava widget'ları kaldırıldı.

Ekran Göruntuleri:

1. Zip'li dosyayi indirin.
2) Indirdiginiz dosyayi SD Card bölumune kopyalayin.
3) Cihazi kapatin.
4) POWER+HOME tuslarini basili tutun.
5) Wipe seceneklerini uygulayin.
6) "Install zip from sd card" secin
7) "Choose zip" secin
8) Kopyaladiginiz .zip'li dosyayi secin.
9) "Yes"'i secin
10) Reboot into system secin
11) Islem tamamdir.

Linkler Güncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: levent1974 ve emin80

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

gokhan_92

Üye
birtek klavye sorunu var onuda hallettim rom güzel sağolasın ellerin dert görmesinn :D

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
cok guzel bi rom sade temiz bi rom :) tesekkur ederim. ama bi tek klavyede sorun var (3*4 tus modunda). bastigm zaman rakam cikiyor surekli, harf cikmiyor. ama genede cok guzel bir rom.

- - - Eklendi - - -

birtek klavye sorunu var onuda hallettim rom güzel sağolasın ellerin dert görmesinn :D

klavyeyi nasil duzelttin yardimci olabilir misin ??

gokhan_92

Üye
cok guzel bi rom sade temiz bi rom :) tesekkur ederim. ama bi tek klavyede sorun var (3*4 tus modunda). bastigm zaman rakam cikiyor surekli, harf cikmiyor. ama genede cok guzel bir rom.

- - - Eklendi - - -

klavyeyi nasil duzelttin yardimci olabilir misin ??

samsung galaxy ace orjinal romun içindeki samsung klavye programının dosyalarını nikayell arkadaşımızın paylaşmış olduğu romun içindeki ile değiştirdim ve tekrar kurdum sorun çözüldü

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
nasil yapacam link atar misiniz bulamadim.

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy ace orjinal romun içindeki samsung klavye programının dosyalarını nikayell arkadaşımızın paylaşmış olduğu romun içindeki ile değiştirdim ve tekrar kurdum sorun çözüldü

nasil yapacam link atar misiniz bulamadim.

bluemai

bluemai

Üye
evet kardeş rom açma programının adını vevebilirmisin? nasıl kullanıldığını biz öğreniriz belki..

curtaincall

curtaincall

Üye
arkadaşım rom açma programı değil

winzip ile zip i aç bir yere

system klasörü içinde app klasörü var ,oradan keyboard apk sını arkadaşın dediği apk ile değiştir , sonra yine çıkardıklarını tekrar ziple

tamamdır,sonra rom u yükle

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
arkadaşım rom açma programı değil

winzip ile zip i aç bir yere

system klasörü içinde app klasörü var ,oradan keyboard apk sını arkadaşın dediği apk ile değiştir , sonra yine çıkardıklarını tekrar ziple

tamamdır,sonra rom u yükle

sistem klasoru icindeki app klasorunun icinde keyboard yoktur yada ben bulamadim.

- - - Eklendi - - -

bilgisayardan romun icine winrar ile baktim orda yok, teldende root explorer ile baktim sistemin icine gene yok.

bluemai

bluemai

Üye
peki hiç böyle uğraşmadan, romu yükledikten sonra herhangi bir keyboardı apk olarak yuklesek sorun düzelmez mi acaba?

curtaincall

curtaincall

Üye
sistem klasoru icindeki app klasorunun icinde keyboard yoktur yada ben bulamadim.

bilgisayardan romun icine winrar ile baktim orda yok, teldende root explorer ile baktim sistemin icine gene yok.

peki hiç böyle uğraşmadan, romu yükledikten sonra herhangi bir keyboardı apk olarak yuklesek sorun düzelmez mi acaba?

ben bi indireyim bakayım haber vereceğim
apk ismi değiştirilmiş olabilir

sonrada keyboard yüklesen olur aslında.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
buldunuz keyboard apk si xploar yardımıyla da değişe bilirsiniz ben öle değişmiştim apk xlpoar yardımıyla sisteam app içine atıp yükleyin sonra telefonu kapayıp açın yüklenmiş olur ben öle yapmıstım

curtaincall

curtaincall

Üye
aliyarar1790

bluemai

Axt9IME dosyası keyboard dosyası

siz yine de yedeğini alın, eğer problem çıkarsa tekrar aynısını yaparsınız. Keyboard apk sı bu dosya ama

tamam ?

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
aliyarar1790

bluemai

Axt9IME dosyası keyboard dosyası

siz yine de yedeğini alın, eğer problem çıkarsa tekrar aynısını yaparsınız. Keyboard apk sı bu dosya ama

tamam ?

tmm bu var ama orjinalini nerden bulacam onun linkini verir misiniz?

KayraBey

KayraBey

Üye
Kamera vs çalışıyor mu? Acaba bende mi yüklesem?... Hiç rom yüklemedim korkuyorum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
c6-01 i satıp ace mi alsam acaba :kıskıs:

curtaincall

curtaincall

Üye

Üst Alt