GALAXY ACE İÇİN S II ROM 4.0.3 Güzel Bir Rom :)

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
s5830i için mi ?

akfb

Üye
Ben androidde yeniyimde sorması ayıp wipe seçnekleri nedir,nasıl yapılır açıklayanilir misiniz?

blutbeton

Üye
bu romu beğendim yükleyeyim dedim, yükledikten sonra samsung tus takımını kapanmaya zorla diye binbir türlü hata verdi ve şimdi orjinal roma donemiyorum baska bi rom kullanıyorum samsung ace gt-s5830 için orjinal romunu verebilcek var mı

acun81

acun81

Üye
bu rom gerçekten çok güzel sade ve kullanışlı ve en önemlisi hatasız.. diğer rom ların genelinde hatalar var ama bunda hiç rastlamadım 1 haftadır kullanıyorum.. beni en çok memnun eden tarafı ise batarya şarj ömrü çooook fark etti eski den 1.5 gün anca gidiyordu şimdi ise 3 gündür kullanıyorum hala batarya yarı bile olmadı ben bile inanamıyorum valla.. nasıl oldu anlamadım rüya gibi. telefonla konuştuğum halde.. allah senden razı olsun kardeşim emeğine sağlık.. çünkü bu cihazın şarj ömrü beni çileden çıkartıyodu .. çok saol

yunus96

yunus96

Üye
menü ve geri tuşundaki ışıklar yanmıyor :x

metinkikbox

Üye
peki bu telefonda bir arza çıkarmaz dimi eski haline nasıl çevrilir

wwwhmz

wwwhmz

Üye
yükleyemedim :(

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
menü ve geri tuşundaki ışıklar yanmıyor :x

ilginç Bu romda Hiç bi Sorun Yok sendeki duruma bi anlam veremedim Romu tekrar kurmayı dene wipe yaparak

- - - Eklendi - - -

Romu Sonradan Kuran Akadaslarda Sorunlar Olmuş şunu sölüye bilirimki benim en uzun kullandım Rom buydu acun81 arkadasımızın dediği gibi şarj süresi en uzun giden rom Temiz bir kurulum yapıp tekrar deneyiniz Rom sorunsuz Çalışmaktadır
Tekrar Belirtmek isterim Bu rom galaxy ace s5830 içindir

wwwhmz

wwwhmz

Üye
kardeş ben yükleyemedim cyanogenmod 9.1 beta'dan geçilir mi acaba ?

emregrss01

emregrss01

Üye
güzel bir rom berki bir gün denerim

suskun6606

Üye
0hiç bir sorun yok demi her hangi bir uygulamada çalışmamazlı yapmıyor demi klavye haricinde oda fazla önemli degil.. ona göre indircem bütün herşeyi çalışıyor demi
ekran sorunu çözüldümü 5830i bunu yaptıkdan sonra

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
0hiç bir sorun yok demi her hangi bir uygulamada çalışmamazlı yapmıyor demi klavye haricinde oda fazla önemli degil.. ona göre indircem bütün herşeyi çalışıyor demi
ekran sorunu çözüldümü 5830i bunu yaptıkdan sonra

5830i için diğildir yükleme yapmayın Rom indirmeden önce Yorumları okuyalım

suskun6606

Üye
resimleri 5830i 'nin ama

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
5830İ için uygunmudur bu ?

wonder42

Üye
Link kirik lütfen güncellenyin...