GALAXY ACE İÇİN S II ROM 4.0.3 Güzel Bir Rom :)

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
Kamera vs çalışıyor mu? Acaba bende mi yüklesem?... Hiç rom yüklemedim korkuyorum :)
valla ilk baslarda bende biras korkuyodum sonra cyanogenmod yükledim ilk bi sorun olmadı sonra sürekli rom değişir oldum :) ama bu rom gayet güzel bende hala kullanıyorum bunu camera radyo vs hepsi çalısır Problem yoktur tavsiye ederim kullanıcısı olarak :)

samoçam

Üye
galaxy ace s5830i'ye olurmu

navti

navti

Üye
denemiştim bu romu

akfb

Üye
Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir sorun var oda şu : bu rom cep telefonumun garantisini bozar mı?

akfb

Üye
Ewt tum romlar garantiyi bozar
İlginiz için teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Birde bir sorum daha olacak farz edin ben bu custom rom u cep telefonuma yükledim ardından cep telefonumda bir arıza oldu garantiye vermem gerekti garantiye verirken stock romu yüklesem garanti kabul eder mi?

ibo1996

ibo1996

Üye
Güzel Roma benziyor ama
s5830i ye olurmu bu rom

bejum3

bejum3

Üye
arkadaslar orjinal klavye apk paylasirmisiniz simdiden sagolun

mavu

Üye
Arkadaslar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Rom değiştirme işleminden sonra orjinal yazılıma geri dönmek mümkün mü?

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
İlginiz için teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Birde bir sorum daha olacak farz edin ben bu custom rom u cep telefonuma yükledim ardından cep telefonumda bir arıza oldu garantiye vermem gerekti garantiye verirken stock romu yüklesem garanti kabul eder mi?

O zaman bi sorun olmaz kabul eder. Ornek olarak ilk 2.1 guncellemesini kurarsin telefona sonrada kiesten 2.3 e guncellersin orjinal olur. Garantidende sorun cikmaz.

- - - Eklendi - - -

Güzel Roma benziyor ama
s5830i ye olurmu bu rom

5830 icin bu rom. Olmaz sanirsam 5830i ye.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar orjinal klavye apk paylasirmisiniz simdiden sagolun

Onu bende yapamadim sonrada baska bi klavye kullanmaya basladim. Simdiki kullandigim klavye SwiftKey gayet guzel istersen dene
Link:
http://qfs.mobi/f211901

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Rom değiştirme işleminden sonra orjinal yazılıma geri dönmek mümkün mü?

Ewt mumkun zaten sitedede konu var
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-acenin-bulunamayan-orjinal-stock-romu-dal-iceri-o-o-560388.html

acıhayat64

Üye
ekran görüntüleri tamam ama ben bu güncellemeyi yaparsam telefonumda donanımsal olarak degisiklik olacakmı telefonum flash player destekleyecekmi brother in arms oyununu sorunsuz acacakmi?????? Kafamdaki soru isaretlerini kaldırın lütfen..............

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
Romu Yüklemek isteyen Arkadaşlar Bu Rom Galaxy ace 5830i için diğildir Yüklemeyin.....

Bu Rom sadece Galaxy ace 5830 içindir. Herkes Soruyo Buda Kısa bi Bilgilendirmedir...

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
ekran görüntüleri tamam ama ben bu güncellemeyi yaparsam telefonumda donanımsal olarak degisiklik olacakmı telefonum flash player destekleyecekmi brother in arms oyununu sorunsuz acacakmi?????? Kafamdaki soru isaretlerini kaldırın lütfen..............

Hayır donanımsal olarak değişiklik olmaz. Ama flas player rotlu 5830 a yukleniyor.

omr20

Üye
bu rom türkçe dimi ?

nexpow

nexpow

Üye
bu romun üstüne Touchwiz 5 yüklesem olurmu?

atoprak2006

Üye
bu romu rapidden baska bir siteye upload edebilir misiniz sabahtandır inmiyor hep hata veriyor :(

- - - Eklendi - - -

bu romu rapidden baska bir siteye upload edebilir misiniz sabahtandır inmiyor hep hata veriyor :(

navti

navti

Üye
s2 ve s3 romlarinda galiba telefonun build.prob unu s2 modeline degistirdigi icin tekrar rom yuklemek icin cwm kullanilamiyor ilk once odinle rom atip sonra ne yuklenecekse cwm ile yuklenebiliyor benim bildigim kadariyla boyle en azindan denedigim 2 s2 romunda boyleydi...

shamara

Üye
linki yenıleye bılırmısın

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
    Konu Sahibi
Linkte Sorun Yoktur Link Sağlam

Üst Alt