Galaxy Ace Cyanogen Mod 7.2 RC1 Resmi Sürüm Çıktı...!

Sponsorlu Bağlantılar

kaan.kosem

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Cyanogen Mod 7.2 RC1 Resmi Sürüm Çıktı...!
arakadaşlar bilindiği üzere şimdiye kadar kullanılan cyanogen mod 7.2 ler ace için resmi değildi fakrlı geliştiriciler tarafından uyarlanan romlardı bende bu romları denemiştim wifi şarj ve stabilize sorunu bariz bi şekilde vardı fakat cyanogen ekibinin resmi olarak sunduğu bu sürüm kusursuz diyebilirim artık cyanogen modun nasıl kurulduğunu herkez biliyordur ama yinede kısa bir şekilde anlatıcam öncelikle android sürümünüzün en az 2.3.4 olması gerekiyor daha sonra telefonunuzda recovery-clockwork-5.0.2.6-galaxyace kurmamız gerekiyo bu dosyaları formda bulabilirsiniz kurulum şeklide anlatılmış... rc1 i indirin ve hafıza kartınıza atıp flashlayın 5 10 dkk bekleyin telefonunuz açılacak yeni romunuz hayırlı olsun...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
çalışmadı.. samsung galaxy ace..

KayraBey

KayraBey

Üye
Orjinal roma göre ne gibi faydaları var? Kurduktan sonra pişman olmayalım sonra...

fetgun

Üye
Calismadi ve orda ace yaziyo ya o bir uyenin nicki arkadaslar inanmayin

kaan.kosem

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal linkten farklı romu yükledin sanırım ondan çalışmamıştır.. kendim bu romu kullanıyorum gerçekten mükemmel quandart tan 2050 puan aldım önceki rom 7.2 de 1650 yi geçemiyodum gerçekten çok hızlı rom bu arada linki yeniledim oradan indirebilirsin...

---------- Eklendi @ 03:27:05 ---------- Yazıldı @ 03:26:11 ----------

çalışmadı.. samsung galaxy ace..
büyük ihtimal linkten farklı romu yükledin sanırım ondan çalışmamıştır.. kendim bu romu kullanıyorum gerçekten mükemmel quandart tan 2050 puan aldım önceki rom 7.2 de 1650 yi geçemiyodum gerçekten çok hızlı rom bu arada linki yeniledim oradan indirebilirsin...

---------- Eklendi @ 03:28:41 ---------- Yazıldı @ 03:27:05 ----------

Orjinal roma göre ne gibi faydaları var? Kurduktan sonra pişman olmayalım sonra...
yüksek performans işlemciye overclock grafik performansında neredeyse 2 katı artış tüm yazılım sınırlamalarının kaldırılması ve daha sayamıcağım birçok faydası var....

---------- Eklendi @ 03:30:35 ---------- Yazıldı @ 03:28:41 ----------

dostum samsung un veya google un resmi sürümü demiyorum cyanogen ekibinin yayınlamış olduğu kararlı ve kendi yazmış oldukları sürüm bu sürümden önce yayınlanan 7.2 ler farklı kişiler tarafından galaxy ace için uyarlanmış sürümlerdi umarım anlatabilmişimdir...

---------- Eklendi @ 03:31:25 ---------- Yazıldı @ 03:30:35 ----------

Calismadi ve orda ace yaziyo ya o bir uyenin nicki arkadaslar inanmayin
yüklemesini öğrenmelisin önce ben nasıl 1 aydır bu romu kullanıyorum ozaman...

fetgun

Üye

---------- Eklendi @ 03:27:05 ---------- Yazıldı @ 03:26:11 ----------

---------- Eklendi @ 03:28:41 ---------- Yazıldı @ 03:27:05 ----------

yüksek performans işlemciye overclock grafik performansında neredeyse 2 katı artış tüm yazılım sınırlamalarının kaldırılması ve daha sayamıcağım birçok faydası var....

---------- Eklendi @ 03:30:35 ---------- Yazıldı @ 03:28:41 ----------

dostum samsung un veya google un resmi sürümü demiyorum cyanogen ekibinin yayınlamış olduğu kararlı ve kendi yazmış oldukları sürüm bu sürümden önce yayınlanan 7.2 ler farklı kişiler tarafından galaxy ace için uyarlanmış sürümlerdi umarım anlatabilmişimdir...

---------- Eklendi @ 03:31:25 ---------- Yazıldı @ 03:30:35 ----------

yüklemesini öğrenmelisin önce ben nasıl 1 aydır bu romu kullanıyorum ozaman...

arkadisim cwmyi actim root falan hersey tmm install failed diyo sonra unoffical cm7.2 xda dan kurdum quatrant puani 2065 cikio bu nasil is peki

suayb

suayb

Üye
Üstad telefonu açarken ev tuşu ile açma tuşuna basılı tutarak açtım telefonu root u seçip yükledim ve ardından da yeniden başlattım fakar bi sorun var, siyah ekran üzerine beyaz yazı ile " A N D R O I D " yazıyor ve cihaz azçılmıyor...

fetgun

Üye
Suayb arkadasim telefon rootluydu dimi eger rootlu degilse 2.3.4 stock rom yukle rootla ve sonra yeniden bu romu yukle ama eger rootlu ise wipe data yap reboot yap bakalim duzelecek mi

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
link yenilendiyse bunu tekrar deneyeceğim. dediğin gibi benim yanlış yaptığım bir şey olabilir.. deneyip yorumumu paylaşırım.. paylaşımın için teşekkürler

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
yeni yükleme fırsatım oldu gördüğüm bikaç sorun var market uygulaması yok yükleyemedim. google hesabı oluşturamıyorum. rom'la birlikte rom manager programı geliyor bu programa çok dikkat edin bildiğim kadarıyla samsung ace desteklemiyor rom manager yüzünden telefonumun iki kez anakartı değişti.. henüz hiç program yüklemedm şu an için hız olarak süper. hafıza ilk açılışta 142 mb civarında açılıyor.. görsellik ve kişiselleştirme açısından çok çok detaylandırılmış. ancak rehbere girdiğinizde görüntülenen kayıtları sim telefon vs ayaralayamıyorsunuz hepsini aynı anda gösteriyor. yine rehberde çoklu seçim modu yok. silmek isterseniz tek tek uğraşmanız gerekiyor.. dediğim gibi ayrıntılı inceleyemedm arkadaşlar. gözümden kaçan atladığım bir nokta varsa kusura bakmayın. ilk açılışta gözüme çarpan detaylar bunlar..

fetgun

Üye
Arki ben ace of spades kullaniyorum istiyene veririm xdadakiler bundan iyi rom yokmus diyolar ve gercekten hizli temple runda 0lag

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
denemek isterim.. bana gönderir misin rom'u?

ckgssdt

Üye
rica etsem linki acil güncelleyebilirmisiniz telefonum perte çıkacak yoksa :/

Üst Alt