BaRooT
Üye
Galaxy Ace Cyanogen Mod Wi-Fi sorunu
Daha önceden Cyanogen mod 7.1 kullanıyordum hangi sürüm hatırlamıyorum tam olarak, şimdi 7.2.0-RC1-cooper romunu kullanıyorum, her 2sinde de wi-fi bağlanma sorunu var :/ Telefon orjinal froyo sürümüyle ve sonradan kurduğum 2.3.4 sürümüyle wi-fi'ye bağlanabiliyordu, ama sonradan kurduğum Cyanogen modlarından hiçbirinde wi-fi'ye bağlanamadım. Wi-fi açılıyor, ağı görüyor bağlan diyorum şifreyi yazıyorum "bağlanıyor" yazıyor sonra "ip adresi alınıyor yazıyor" öyle kalıyor bi süre sonra tekrar "bağlanıyor" falan yazıyor aynı şeyleri takip ediyor yani hep. Biraz araştırdım güvenlik türünden olabilir diyolardı, WPA-PSK'ymış benim kablosuz şeysi onu WEP yaptım yine bağlanmadı.
Nasıl çözcem ben bu sorunu wi-fi'siz olmuyor :S Cyanogen'in performansı da muhteşem bırakmak da istemiyorum. Ya da varsa bildiğiniz iyi bi Cyanogen sürümü onu kurayım, veya başka bi rom da olur performansı iyi olsun ve wi-fi'si sağlam olsun yeterli aslında.
Nasıl çözcem ben bu sorunu wi-fi'siz olmuyor :S Cyanogen'in performansı da muhteşem bırakmak da istemiyorum. Ya da varsa bildiğiniz iyi bi Cyanogen sürümü onu kurayım, veya başka bi rom da olur performansı iyi olsun ve wi-fi'si sağlam olsun yeterli aslında.