Galaxy Ace Çöktü bilenler lütfen yardım etsin arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

shasea35

shasea35

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Çöktü bilenler lütfen yardım etsin arkadaşlar
telefonumu daha 3 gün önce aldım s5830i bugün yandex shell yükledim ve ayarlarını kurcalıyodum tablet moduna al htc 3d mode falan onları işratledim yapılandırıyo dedi sonra dondu baya bende batarya cıkarıp taktım açtım açılış ekranı geliyor samsung yazısı geliyo tekrar resetliyo telefon kendini böyle devam ediyo samsung yazısını geçmiyor. recovery modu falan denedim yine açılmadı download mode alıp firmware yükleyebilirmişim ama alınmıyo download moda yardım edin beyler ya

TheMadness

TheMadness

Üye
Usb jig al kapalıyken tak download moda geçer oyle atarsin

shasea35

shasea35

Üye
    Konu Sahibi
ya her sitede aynı şeyi yazmışlar download moda almak için ses kısma+açma/kapama+orta tuşa basılı tutunca alınıyo download moda diye öyle dğeilmiş arkadaşlar her yerden bunu okuyupta yaptıgınızda olmayınca panik olmayın galaxy ace'lerde (S5830i) download moda almak için ses açma+ses kapama+açma/kapama tuşuna bascaksınız sadece bu 3ü orta tuşa basmayın alınmıyo öyle download moda ben hallettim sorunumu umarım başkasına faydalı olur

• Beğen
Tepkiler: hamix211 ve kadir_bay
dekor67

dekor67

Üye
kardes aynısı bnada oldu hc uraşma wer servıse 2 saat te geri verıyorlar

- - - Eklendi - - -

kardes aynısı bnada oldu hc uraşma wer servıse 2 saat te geri verıyorlar

_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye
ya her sitede aynı şeyi yazmışlar download moda almak için ses kısma+açma/kapama+orta tuşa basılı tutunca alınıyo download moda diye öyle dğeilmiş arkadaşlar her yerden bunu okuyupta yaptıgınızda olmayınca panik olmayın galaxy ace'lerde (S5830i) download moda almak için ses açma+ses kapama+açma/kapama tuşuna bascaksınız sadece bu 3ü orta tuşa basmayın alınmıyo öyle download moda ben hallettim sorunumu umarım başkasına faydalı olur

kardeşim dediğin gibi yapıyorum ses açma+ses kapama+açma/kapama tuşlarına aynı anda basarak ama warning başlıklı bi uyarı yazısı çıkıyo girmiyo download moda

Edit: warning sayfasında ses açma tuşuna bi kez basınca açılıyomuş. teşekkürler..

kadir_bay

kadir_bay

Üye

deminden beni bunu arıyordum teşekkürler:oke:

Üst Alt