Samsung galaxy ace 5830 Bozuldu İçeri Garanti yolluyacağım yardım.:S

Sponsorlu Bağlantılar

izmailov3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace 5830 Bozuldu İçeri Garanti yolluyacağım yardım.:S
Merhabalar , beyler konu başlığında belirttiğim gibi gün önce telefonum bozuldu google playstore'den bir oyun indirdim Free yazıyordu bedava yani telefonuma yukledim futbol ile ilgili bir oyundu oyuna girdim oyun kasmaya başladı ve aniden telefon dondu . telefon hiçbir şekilde hiçbir tuşa cevap vermedi tepkisizdi yani hangi tuşa bassam bir şey olmuyor kapatmak için kapatma tuşuna uzun basıyorum kapatmıyor telefon dondu yani .. bende bataryasını çıkarttım ve telefon bir daha hiçbir şekilde açılmadı açma tusuna basıyorum arka ekran teması geliyor işte uzay falan samsung yazısını oluşturuyorlar samsung yazısı çıkıyor aradan 10-15 saniye sonra tekrar aynı şey ve sürekli aynı şeyler oluyor telefon açılmıyor lütfen yardım edin telefonu 2 ay önce aldım yapabileceğim birşey varsa bildiğiniz lütfen esirgemeyin yardım edin telefonu garantiye yollamayı
düşünüyordum belki sorun çıkar diye önce buraya konuyu açayım dedim Balıkesir/merkez'de oturuyorum

Teşekkürler ..

Yasal olmayan hiçbirşey yok telefonumda
yani yasal olmayan bir işlem yapılmadı Lütfen
yardım garantiye yollarsam
da ne diyeyim bu durumu mu anlatayım yoksa kesin onaylaması için farklı birşey mi demek gerekir.

KayraBey

KayraBey

Üye
doğruyu söyle yeter.gerisine karisma

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
Kardeşim ben de balıkesir merkez de oturuyorum itfaiyenin arkasındaki samsung servise gönder bize anlattiklarinin aynini şöyle zaten senin mecbur servis girişini yapacaklar senin burda bir hatanın yok...

izmailov3

Üye
    Konu Sahibi
ilgi ve alakanızdan dolayı tşkkürler hüsnü kardeşim bnde yeni öğrendim orda oldugunu sabah bıraktım bana mesaj geldi alabilirsiniz diye inş yarın alıcam :D sanırım yapmışlar gelince daha ayrıntılı yazarım :D

blacktalon

blacktalon

Üye
Balikesir samsung servisi iyi ben laptopu göndermiştim hard disc çizilmiş müşteri hatası demeden yapıp göndermişler

izmailov3

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır beyler sorun halloldu telefon elimde :D sanırım güncelleyerek vermişler oyundan virüs kapmış telefon ve kendini kitlemiş koduna göre format atmışlar :D telefon sapa sağlam .

blacktalon

blacktalon

Üye
geçmiş olsun

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
tamamdır beyler sorun halloldu telefon elimde :D sanırım güncelleyerek vermişler oyundan virüs kapmış telefon ve kendini kitlemiş koduna göre format atmışlar :D telefon sapa sağlam .

Sorununun cozuldugune sevindim :-)

- - - Eklendi - - -

Balikesir samsung servisi iyi ben laptopu göndermiştim hard disc çizilmiş müşteri hatası demeden yapıp göndermişler

İnan daha hiç bir işim düşmedi ama duyduklarima göre servis konusunda biraz esnekler...

mococo18

Üye
Aynısı Benimde dün oldu :( garantiye göndercem cumartesi :(

badmus

badmus

Üye
recoveryden wipe data wipe cache yapsaydin servise vermene gerek kalmazdi ;)

lolumad

Üye
Konuyla Alakalı Olarak Bişey Belirtiyim . Galaxy Ace Kullanıcıları İçin Eğer Telefon Kilitlenir İse Veya Vürüs Kaparsa -Ses Açma+Home+power(telefonu açma Kapama) Tuşuna uzunca basın ve recovey ye alın telefonu ardından orda wipe data / format factory e tıklayın arkasından yes diyin . kendiniz de format atabilirsiniz . yardımcı olabileceğim konu olursa mesaj atın herzaman yardım ederim arkadaşlar

Üst Alt