Kontrol Üye kardeşim pil nasıl gidiyor peki bende 45 de olsa yeter bana çünkü en az 54 55 derece arası cpu
hasan karadağ Üye Konu Sahibi Kontrol' Alıntı: oc nedir bilmiyorsan kernel i neden kurmak istiyorsun anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... sonradan düştü jeton overclock olduğu :-D
Kontrol' Alıntı: oc nedir bilmiyorsan kernel i neden kurmak istiyorsun anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... sonradan düştü jeton overclock olduğu :-D
hasan karadağ Üye Konu Sahibi Kontrol' Alıntı: ayarla sen illa ki hepsini denemissindir ona göre yapayım bende direk profili Genişletmek için tıkla ... bana da iyi pil profili yapabilir misin ? boefla kullnyrm bnde Kontrol' Alıntı: Başka ne anladın hacı burasi mobil sitesi Genişletmek için tıkla ... dayı daha önce nokia cfwleri ypyrdm samsnga yeni geçtm bişi bilmiym ne ypm :-D
Kontrol' Alıntı: ayarla sen illa ki hepsini denemissindir ona göre yapayım bende direk profili Genişletmek için tıkla ... bana da iyi pil profili yapabilir misin ? boefla kullnyrm bnde Kontrol' Alıntı: Başka ne anladın hacı burasi mobil sitesi Genişletmek için tıkla ... dayı daha önce nokia cfwleri ypyrdm samsnga yeni geçtm bişi bilmiym ne ypm :-D
hasan karadağ Üye Konu Sahibi ne müşterisi Kontrol' Alıntı: zamanla öğrenirsin merak etme basın çok agriyacak bu telefon yüzünden Genişletmek için tıkla ... hediye gelmiş olmasa yüzüne bakmam bu telin
ne müşterisi Kontrol' Alıntı: zamanla öğrenirsin merak etme basın çok agriyacak bu telefon yüzünden Genişletmek için tıkla ... hediye gelmiş olmasa yüzüne bakmam bu telin
The Shadow Üye Kontrol' Alıntı: zamanla öğrenirsin merak etme basın çok agriyacak bu telefon yüzünden Genişletmek için tıkla ... S3 ten mi ? Olum biz ace 2 yle ceviz kiriyoduk
Kontrol' Alıntı: zamanla öğrenirsin merak etme basın çok agriyacak bu telefon yüzünden Genişletmek için tıkla ... S3 ten mi ? Olum biz ace 2 yle ceviz kiriyoduk
The Shadow Üye hasan karadağ' Alıntı: ne müşterisi hediye gelmiş olmasa yüzüne bakmam bu telin Genişletmek için tıkla ... Bize o da gelmiyor
hasan karadağ' Alıntı: ne müşterisi hediye gelmiş olmasa yüzüne bakmam bu telin Genişletmek için tıkla ... Bize o da gelmiyor
Kontrol Üye Ace 2 kullansaydi görürduk seni cpu 800 oldu mu takla atıyorduk neredeyse bu sitede ilk cm rom larını biz test ediyorduk
Ace 2 kullansaydi görürduk seni cpu 800 oldu mu takla atıyorduk neredeyse bu sitede ilk cm rom larını biz test ediyorduk
The Shadow Üye Kontrol' Alıntı: Ace 2 kullansaydi görürduk seni cpu 800 oldu mu takla atıyorduk neredeyse bu sitede ilk cm rom larını biz test ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Ben yeni bir nightly gorunce isi gucu birakip roma atliyodum
Kontrol' Alıntı: Ace 2 kullansaydi görürduk seni cpu 800 oldu mu takla atıyorduk neredeyse bu sitede ilk cm rom larını biz test ediyorduk Genişletmek için tıkla ... Ben yeni bir nightly gorunce isi gucu birakip roma atliyodum
Kontrol Üye The Shadow' Alıntı: Ben yeni bir nightly gorunce isi gucu birakip roma atliyodum Genişletmek için tıkla ... saat başı bölümü kontrol ediyordum Thé Italian job romunu hatırlıyor musun ahahah
The Shadow' Alıntı: Ben yeni bir nightly gorunce isi gucu birakip roma atliyodum Genişletmek için tıkla ... saat başı bölümü kontrol ediyordum Thé Italian job romunu hatırlıyor musun ahahah
The Shadow Üye Kontrol' Alıntı: saat başı bölümü kontrol ediyordum Thé Italian job romunu hatırlıyor musun ahahah Genişletmek için tıkla ... O AOSP temali v1.0 surumu baya bi kullanmistim
Kontrol' Alıntı: saat başı bölümü kontrol ediyordum Thé Italian job romunu hatırlıyor musun ahahah Genişletmek için tıkla ... O AOSP temali v1.0 surumu baya bi kullanmistim
Kontrol Üye The Shadow' Alıntı: O AOSP temali v1.0 surumu baya bi kullanmistim Genişletmek için tıkla ... Kendi romumu yapmıştım İtalyan üzerine bir türlü upload edememistim çok stabil di ya
The Shadow' Alıntı: O AOSP temali v1.0 surumu baya bi kullanmistim Genişletmek için tıkla ... Kendi romumu yapmıştım İtalyan üzerine bir türlü upload edememistim çok stabil di ya
The Shadow Üye Kontrol' Alıntı: Kendi romumu yapmıştım İtalyan üzerine bir türlü upload edememistim çok stabil di ya Genişletmek için tıkla ...
Kontrol' Alıntı: Kendi romumu yapmıştım İtalyan üzerine bir türlü upload edememistim çok stabil di ya Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye hasan karadağ' Alıntı: beyler o değilde bnm şu kernel konusuna bi dnsek :-D Genişletmek için tıkla ... Konu cozuldu ki boeffla kurmadin mi sen
hasan karadağ' Alıntı: beyler o değilde bnm şu kernel konusuna bi dnsek :-D Genişletmek için tıkla ... Konu cozuldu ki boeffla kurmadin mi sen