Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

tunay34bg

Üye
Bende T20 cep telefonu kull ıcısıyım. Bu romu kullanıyorum. Elimdeki 4 gb class 2 micro sd hafıza kartımı aşağıdaki şekilde bölüp telefonumda kullanıyordum.

1. Bölüm FAT32 dosya sistemi (hafıza alanım)
2. Bölüm ext3 dosya sistemi (telefon hafızası yetersiz ğundan bu bölümü telefon, telefon hafızası olarak görüyor ve asıl telefon hafızam sürekli boş gözüküyor)
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi (bunu hiç kullanmadım ekstra ram sağlıyormuş telefona)

Sonra gittim yeni bir 32 gb class 10 bi micro sd kart aldım kendime. Amacım hafıza olarak kullandığım FAT32 alanını arttırmaktı.

Bölümlendirmeyi telefon üzerinden yaptığımdan dendir bilinmez bu kartımda;

1. Bölüm FAT32
2. Bölüm ext2
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi uyor.

Telefon yine düzgün şekilde tanıyor sistemi ama ext2 alanına dosya atarken dosya sistemi bozuluyor. Bu nedenle telefonda hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Farkettiğim bir güzel taraf 2. Bölüm olarak Fat32 oluşturursam PC den kart okuyucuyla bu alanıda telefon hafızası gibi tanıtabiliyorum telefona ama buda dosya atarken bozuluyor.

1. Bölüm FAT32
2. Bölüm FAT32
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi şeklinde yaptığım tanımlamada windows 2. Bölümü tanımıyor.

Şu hafıza sorunundan nasıl kurtulurum ben..

lord_of_the_hel

Üye
Selamunaleykum ben t20 nin sürümünü yükselttim ve sim kart görmeme gibi sikintisi oldu neden acaba

alpert20

Üye
Kardeşim şimdi ben sana soru sorcam cw oc falan yazmısın bazıları ne olduğunu bilmiyor vede nerden ındırceni bilmiyor site linkinide atsan vede ben stok room attım cosmic colony diye bi oyunumvar onun verilerine bişey olsun istemiorum room atarken napabilirim
Ayrıca simdiden cok tesekkurler!

hellangelboy

Üye
Bende T20 cep telefonu kull ıcısıyım. Bu romu kullanıyorum. Elimdeki 4 gb class 2 micro sd hafıza kartımı aşağıdaki şekilde bölüp telefonumda kullanıyordum.

1. Bölüm FAT32 dosya sistemi (hafıza alanım)
2. Bölüm ext3 dosya sistemi (telefon hafızası yetersiz ğundan bu bölümü telefon, telefon hafızası olarak görüyor ve asıl telefon hafızam sürekli boş gözüküyor)
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi (bunu hiç kullanmadım ekstra ram sağlıyormuş telefona)

Sonra gittim yeni bir 32 gb class 10 bi micro sd kart aldım kendime. Amacım hafıza olarak kullandığım FAT32 alanını arttırmaktı.

Bölümlendirmeyi telefon üzerinden yaptığımdan dendir bilinmez bu kartımda;

1. Bölüm FAT32
2. Bölüm ext2
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi uyor.

Telefon yine düzgün şekilde tanıyor sistemi ama ext2 alanına dosya atarken dosya sistemi bozuluyor. Bu nedenle telefonda hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Farkettiğim bir güzel taraf 2. Bölüm olarak Fat32 oluşturursam PC den kart okuyucuyla bu alanıda telefon hafızası gibi tanıtabiliyorum telefona ama buda dosya atarken bozuluyor.

1. Bölüm FAT32
2. Bölüm FAT32
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi şeklinde yaptığım tanımlamada windows 2. Bölümü tanımıyor.

Şu hafıza sorunundan nasıl kurtulurum ben..
arkadasim hafiza sorunu çözdüm. oncelikle rom yuklemeden once yapman gerekiyo adımları eski romdaki her şeyi silip basliyoruz legolas anlattığı gibi her şeyi cmw siliyoruz sonra hafiza kartini yine cmw den boluyoruz anlattığı gibi ama kartin yedegini al hersey silinicek sonra romu kurmadan once karti cikartip pcden minitooll ile karti fat 32 alanindan ext2 alani aciyoruz zaten telefondan ext3 ve linux alanları bolunmus olarak gozukucek sonra fat32 alanina rom atiyoruz sonra tele takip romu kuruyoruz adimlari dogru yaparsaniz hiçbir sorun olmaz link2sd de ext2 görüp uygulamarin hepsini tasiya bilirsiniz

tunay34bg

Üye
arkadasim hafiza sorunu çözdüm. oncelikle rom yuklemeden once yapman gerekiyo adımları eski romdaki her şeyi silip basliyoruz legolas anlattığı gibi her şeyi cmw siliyoruz sonra hafiza kartini yine cmw den boluyoruz anlattığı gibi ama kartin yedegini al hersey silinicek sonra romu kurmadan once karti cikartip pcden minitooll ile karti fat 32 alanindan ext2 alani aciyoruz zaten telefondan ext3 ve linux alanları bolunmus olarak gozukucek sonra fat32 alanina rom atiyoruz sonra tele takip romu kuruyoruz adimlari dogru yaparsaniz hiçbir sorun olmaz link2sd de ext2 görüp uygulamarin hepsini tasiya bilirsiniz

Benimde yaptığım tam olarak bu ama link 2 sd de taşıma işlemi sırasında hata alıyorum.

hellangelboy

Üye

maxipich

Üye
öncelikle paylaşım harıka romu kurdum daha sonra swap olayına girdim oldu bi hata ile telefonun hafıza kartını sildim telefona tekrar romu yüklemek için tüm asamaları yaptım from sd kart dedim baktım rom yok tekrar indirdim hafiza kartına attım fakat suan huawei yazılı ekranda kaldı napıcam yardımm

hellangelboy

Üye
öncelikle paylaşım harıka romu kurdum daha sonra swap olayına girdim oldu bi hata ile telefonun hafıza kartını sildim telefona tekrar romu yüklemek için tüm asamaları yaptım from sd kart dedim baktım rom yok tekrar indirdim hafiza kartına attım fakat suan huawei yazılı ekranda kaldı napıcam yardımm

arkadasim herseyi bastan yapman lazim legolasin anlattığı gibi bi sorun kalmaz ozaman Ses açma ve güç tuşu ile cihazı
açın
- Mount and storage kısmına
girip Format Boot, Format
Cache, Format Data ve Format
System deyin
- Recovery Clockwork ana
menüye dönüp Wipe data/
factory reset ve wipe cache
partition deyin
- Advanced & wipe dalvik cache
- Ana menüden Install zip from
sdcard deyin
- SD karta kopyalamış
olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by
Fundowsky.zip ROM'unu seçin
ve yükleyin
- Cihazı yeniden başlatın(reboot
system now)

spawnis

Üye
bütün dediklerini dogru uyguladım fakat swap programı apps2SD ortadaki yeşil ışık oluyor üstteki ve alttaki yeşil olmuyor dolayısıyla 10 olan kısmı 100 yapamıyorum??

hellangelboy

Üye
bütün dediklerini dogru uyguladım fakat swap programı apps2SD ortadaki yeşil ışık oluyor üstteki ve alttaki yeşil olmuyor dolayısıyla 10 olan kısmı 100 yapamıyorum??

eğer bu şekilde yaparsan olucak arkadasim hafiza sorunu çözdüm. oncelikle rom yuklemeden once yapman gerekiyo adımları eski romdaki her şeyi silip basliyoruz legolas anlattığı gibi her şeyi cmw siliyoruz sonra hafiza kartini yine cmw den boluyoruz anlattığı gibi ama kartin yedegini al hersey silinicek sonra romu kurmadan once karti cikartip pcden minitooll ile karti fat 32 alanindan ext2 alani aciyoruz zaten telefondan ext3 ve linux alanları bolunmus olarak gozukucek sonra fat32 alanina rom atiyoruz sonra tele takip romu kuruyoruz adimlari dogru yaparsaniz hiçbir sorun olmaz link2sd de ext2 görüp uygulamarin hepsini tasiya bilirsiniz

maxipich

Üye
arkadasim herseyi bastan yapman lazim legolasin anlattığı gibi bi sorun kalmaz ozaman Ses açma ve güç tuşu ile cihazı
açın
- Mount and storage kısmına
girip Format Boot, Format
Cache, Format Data ve Format
System deyin
- Recovery Clockwork ana
menüye dönüp Wipe data/
factory reset ve wipe cache
partition deyin
- Advanced & wipe dalvik cache
- Ana menüden Install zip from
sdcard deyin
- SD karta kopyalamış
olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by
Fundowsky.zip ROM'unu seçin
ve yükleyin
- Cihazı yeniden başlatın(reboot
system now)

olmadı arkadaş ya hafıza kartımda ceptsonic romda vardı bu işlemleri uyguladım dedim ceptsonige bi bakayım yükledim telefon sacma sapan birsey oldu hem fundowsky hem ceptsonic ne alaka dedim ve bir türlü döndüremedim fundowskya..açıyorum bazen fundowsky bazen ceptsonic rame bakıyorum 20 mb falan bana yardım edin kadıkoye gelin yemek ısmarlıcam kankalarr..

dangerman41

dangerman41

Üye
Winat9 prog. yüklerken hata alıyorum yardım pls :angry:

xxxT20xxx

Üye
Yha ben buromu önceden gayet iyi yükleyip kullanıodum lewa romu yükledikten sonra bunu bidaha yükledim açılışta donup kalıo kaç kez denedim orjinale döndüm tekrar rootladım yine aynı sorun bi yardımcı olun biçare bulamadım

emreolol

Üye
romu yukledim tsk.dediginiz gibi romu yukledim swap ta yaptim hersey yesil yaniyor.cpu 740 a 729 yaptim.gene temple run pes gibi oyunlari daha acmadan beklenmedik bicimde durdu hatasi var.

yardim edin lutfen

- - - Eklendi - - -

yardim???

emreolol

Üye
bu konuyu acan arkadas veya sitedeki diger arkadaslar lutfen yav 2 haftadir forumdan yardim bekliyorum napmam lazim

emreolol

Üye
10 mesajim bu!!

davaro99

Üye
aga yardım edermisin bana lütfen çok acil.

davaro99

Üye
Yardım edinn önce ne yapıcam cwm kuramadım lütfen yardım.

samet8029

Üye
Allah razı olsun..

uzmburak

uzmburak

Üye
konuyla ilgilenen kalmadı arkadaşlar t20 de romlarıda geçerliliğini yitirdi artık çok ümit bağlamayın buralara

Üst Alt