Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
İnşallah :)

Y4VU2

Üye
:D apk indirdim yine acilmiyor birde gelen aramayla konusuyorm sonra tel kendini yeniden basliyor

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Haci sen en iyisi rom yukleme.Ya herkes yukluyo bisey yok bi sende sorun var

Y4VU2

Üye
aga nedenini anlamiyom ya 729 yapiom temple runu indiriyom aciyorum acmadan beklenmedik bir sekilde kapatildi deniyor

tulley5

Üye
hocam romu yükledim fakat açılış ekranında kaldı, baştan yükledim şuan hala açılış ekranında. ne yapmam gerekiyor cihaz rootlu dediklerinizi harfiyen yaptım

-başka rom yükledim fakat sorun, rom yüklenirken %50de duruyor complete diyor açmaya kalktığımdaysa açılmıyor giriş ekranında takılı kalıyor. acaba neden tam yüklenmiyor?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
aga nedenini anlamiyom ya 729 yapiom temple runu indiriyom aciyorum acmadan beklenmedik bir sekilde kapatildi deniyor

Temple run sıkıntılı bzm telefonlar acmakta zorluyo ben indirdim kasiyodu

- - - Eklendi - - -

hocam romu yükledim fakat açılış ekranında kaldı, baştan yükledim şuan hala açılış ekranında. ne yapmam gerekiyor cihaz rootlu dediklerinizi harfiyen yaptım

-başka rom yükledim fakat sorun, rom yüklenirken %50de duruyor complete diyor açmaya kalktığımdaysa açılmıyor giriş ekranında takılı kalıyor. acaba neden tam yüklenmiyor?

indirdigin dosya yarim olabilir yeniden indir yada wipe leri dogru yap tel rootlu demissin .Peki baska romda yuklerken oylemi?

tulley5

Üye
Temple run sıkıntılı bzm telefonlar acmakta zorluyo ben indirdim kasiyodu

- - - Eklendi - - -

indirdigin dosya yarim olabilir yeniden indir yada wipe leri dogru yap tel rootlu demissin .Peki baska romda yuklerken oylemi?

özellikle kontrol etmiştim doğru bir şekilde inmişti, wipelerde hata olsa bile 1 kez denemedim 3 kez denedim hepsindede aynı hatayı yapamam ya

ankas123

Üye
Arkadaşım çok saol Ben Sorunsuzca yaptım Şimdi swap Yapmaya Çalışıyorum Yardım edermisin .

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çok saol Ben Sorunsuzca yaptım Şimdi swap Yapmaya Çalışıyorum Yardım edermisin .

Orada denilenleri yap ama swapi cwm den ayarladigin yeri rom attiktan sonra reboot system now demee cwm menuye gir ordan yqzilan ayarlari ya sonra yeli baslat yoksa swap hafiza kartini bicimlendiriyo senin uygulamalarda gider tekrar rom atmak.zorunda kalirsi...romu en bastan simdi at daha telefonu baslatmadan cwm menuden swap yap

teknomania

Üye
Teşekkürler.. Emeğinize sağlık.. Kurtuldum ben de, şu Türkcell ROM undan..

vipera

Üye
kardeş Allah Razı olsun 4 5 rom denedım en ıyısı ve hızlı ıclerınde bu telefonumu sımdı tam manasıyla kullanıyorum çok teşşkurler ...

- - - Eklendi - - -

birde kardeş swapı yaptım ama acık uygulamalarda ram hala 70 gosterıyor normalmi ?

vipera

Üye
kamerada cizgi oluyo cozumu varmı ?

PremiumLife

PremiumLife

Üye
hocam ben romu dediğiniz gibi aynen yaptım fakat swapdan sonra tel açılmıyor...

PremiumLife

PremiumLife

Üye
homam 512 degilde 4048 i sectim bisi olurmu?

- - - Eklendi - - -

ve 80 mb yer var ama uygulama yuklemiyo yer açın diyor

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt