tunay34bg
Üye
Bende T20 cep telefonu kull
1. Bölüm FAT32 dosya sistemi (hafıza alanım)
2. Bölüm ext3 dosya sistemi (telefon hafızası yetersiz
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi (bunu hiç kullanmadım
Sonra gittim yeni bir 32 gb class 10 bi micro sd kart aldım kendime. Amacım hafıza olarak kullandığım FAT32 alanını arttırmaktı.
Bölümlendirmeyi telefon üzerinden yaptığımdan
1. Bölüm FAT32
2. Bölüm ext2
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi
Telefon yine düzgün şekilde tanıyor sistemi ama ext2 alanına dosya atarken dosya sistemi bozuluyor. Bu nedenle telefonda hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Farkettiğim bir güzel taraf 2. Bölüm olarak Fat32 oluşturursam PC den kart okuyucuyla bu alanıda telefon hafızası gibi tanıtabiliyorum telefona ama buda dosya atarken bozuluyor.
1. Bölüm FAT32
2. Bölüm FAT32
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi şeklinde yaptığım tanımlamada windows 2. Bölümü tanımıyor.
Şu hafıza sorunundan nasıl kurtulurum ben..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ıcısıyım. Bu romu kullanıyorum. Elimdeki 4 gb class 2 micro sd hafıza kartımı aşağıdaki şekilde bölüp telefonumda kullanıyordum. 1. Bölüm FAT32 dosya sistemi (hafıza alanım)
2. Bölüm ext3 dosya sistemi (telefon hafızası yetersiz
ğundan bu bölümü telefon, telefon hafızası olarak görüyor ve asıl telefon hafızam sürekli boş gözüküyor) 3. Bölüm linux/swap dosya sistemi (bunu hiç kullanmadım
ekstra ram sağlıyormuş telefona) Sonra gittim yeni bir 32 gb class 10 bi micro sd kart aldım kendime. Amacım hafıza olarak kullandığım FAT32 alanını arttırmaktı.
Bölümlendirmeyi telefon üzerinden yaptığımdan
dendir bilinmez bu kartımda; 1. Bölüm FAT32
2. Bölüm ext2
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi
uyor. Telefon yine düzgün şekilde tanıyor sistemi ama ext2 alanına dosya atarken dosya sistemi bozuluyor. Bu nedenle telefonda hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Farkettiğim bir güzel taraf 2. Bölüm olarak Fat32 oluşturursam PC den kart okuyucuyla bu alanıda telefon hafızası gibi tanıtabiliyorum telefona ama buda dosya atarken bozuluyor.
1. Bölüm FAT32
2. Bölüm FAT32
3. Bölüm linux/swap dosya sistemi şeklinde yaptığım tanımlamada windows 2. Bölümü tanımıyor.
Şu hafıza sorunundan nasıl kurtulurum ben..