paylaşım için teşekkürler
Samsunspor Emekli Yönetici alaybeyi' Alıntı: N86 uyumlusu acilen bana lazım arkadaşlar, kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım , neden çalışmıyor ? Nasıl bir hata veriyor mesela ? Sertifika hatası diyor mu ? Program birebir n86 ile uyumludur , fakat unsigned bir programdır signed yapmalısınız .. Sistem Modifikasyon Başlığından
alaybeyi' Alıntı: N86 uyumlusu acilen bana lazım arkadaşlar, kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım , neden çalışmıyor ? Nasıl bir hata veriyor mesela ? Sertifika hatası diyor mu ? Program birebir n86 ile uyumludur , fakat unsigned bir programdır signed yapmalısınız .. Sistem Modifikasyon Başlığından
alaybeyi Üye Duvar kağıdı seç butonuna bastığımda aşağıdaki FreeFSWP : Unable to execute file for cecurity reasons uyarı geliyor.
Duvar kağıdı seç butonuna bastığımda aşağıdaki FreeFSWP : Unable to execute file for cecurity reasons uyarı geliyor.
alaybeyi Üye Samsunspor' Alıntı: Arkadaşım , neden çalışmıyor ? Nasıl bir hata veriyor mesela ? Sertifika hatası diyor mu ? Program birebir n86 ile uyumludur , fakat unsigned bir programdır signed yapmalısınız .. Sistem Modifikasyon Başlığından Genişletmek için tıkla ... aldığım sertifika ile sertifikalandırdım. ama olmuyor
Samsunspor' Alıntı: Arkadaşım , neden çalışmıyor ? Nasıl bir hata veriyor mesela ? Sertifika hatası diyor mu ? Program birebir n86 ile uyumludur , fakat unsigned bir programdır signed yapmalısınız .. Sistem Modifikasyon Başlığından Genişletmek için tıkla ... aldığım sertifika ile sertifikalandırdım. ama olmuyor
adrian-mutu Üye kardeş n73 te dosya açılmıyor diyo bi yardım eden olursa sevinirim --------------- Ekleme --------------- slm arkadaşlar bu program n73 te dosya açılmıyo diye bi yardım eden olursa sevinirim
kardeş n73 te dosya açılmıyor diyo bi yardım eden olursa sevinirim --------------- Ekleme --------------- slm arkadaşlar bu program n73 te dosya açılmıyo diye bi yardım eden olursa sevinirim
ulusoy1 Üye yapmadım duvar kagıdını uygulamıyor tel 6220c niye olmadı anlamadım yıne de saol tank you
memoli_xx Üye Konu Sahibi GoDFaTHeR' Alıntı: Saolasın telefonuma yapmayı planlıyordum ama çalındı malesef Genişletmek için tıkla ... yecmiş olsun kardes
GoDFaTHeR' Alıntı: Saolasın telefonuma yapmayı planlıyordum ama çalındı malesef Genişletmek için tıkla ... yecmiş olsun kardes