FreeFSWP v1.01 S60v3 SymbinOS9.1 Unsigned Fw by junnikokuki +Turkce (Tam Ekran Duvarkagdi)

Sponsorlu Bağlantılar

aksoyarif

aksoyarif

Üye
Tam isteğidim gibi bir pro. gerçekten çok makbule geçti. Ellerine sağlık...
Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...
TEŞEKKÜRLER...

skeklikzenzen

Üye
Arkadaşlar Merhaba

cep telefonum nokia E66 onu certificate belasından nasıl kurtarabilirim. ne zamanki bir program kurmak istiyorum ''Certificate error,'' mesajı geliyo. yardımcı olursanız sevinirim.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Kullandığım en sorunsuz tam ekran duvar kağıdı programı. Teşekkürler.

revmez42

Üye
Bu n70 de olmuyomu dosya bozuk diyor

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol..

dumanibo

dumanibo

Üye
indirmek zaten teşekkür etmek sayılır.

dayıbaş

Üye
elıne koluna sağlık kardeş

mka_bjk

Üye
sertifika hatası dfyor

bixi53

Üye
tsk ederım hızmetlerınız içi. devamı beklerız :)

safak1903

safak1903

Üye
teşekkürler...:oke:

abdulyılmaz

abdulyılmaz

Üye
eline sağlık

cepni67

cepni67

Üye
kardeş programı telefonuma yüklerken yüklensin mi diye soruyor sonra sertifika hatası veriyor yardım olursanız sevirim

serhat1410

serhat1410

Üye
ellerine sağlık

devilmy

devilmy

Üye
Bunun gti8510 innov8 calısan versiyonu varmı

cerkes34

cerkes34

Üye
n86 ya yükledim ama çalıştıramadım ne yapmam gerekli?

featnuri

Üye
ellerin dert görmesin kardeşim.kendim sertifikalandırdım pcm de n95 8gb da mükemmel çalışıyor.sıkıntı yok.denenmiştir. yıllardır aradığım birşeydi saolasın.

palulu23

Üye
evet yükleme yaptım telefonum N95 fakat tam ekran resim kısmını aktif yapıyorum ama kendiliğinden pasif oluyor tabi bu da resmin gitmesi anlamına geliyor türkçeleştirme esnasında mı bi problem oluşmuş acaba sadece 'tam ekran resim' kısmı değişiyor ben aktif yapıyorum o pasif oluyor kendiliğinden anlamadım

bu arada n70 de dosya bozuk diyen arkadaş bu s60 v3 prosu sen s60 v2 için olanı indireceksin iyi forumlar.

--------------- Ekleme ---------------

evet ingilizce versiyonunu yükledim sorunsuz çalışıyor demekki türkçe versiyonda problem varmış emeğine sağlık şimdi teşekkür et butonuna tıklayabiliriz sanırım inş bu da theme prosu gibi belli bir süre sonra kendiliğinden silinmez

nsren

nsren

Üye
emeğine sağlık kardeş. N95 8gb sorunsuz çalışıyor.

Üst Alt