FP1 symbian 3rd cihazlara FP2 tarzı menü geçişi.

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Dostum herkesin yorumunu tek tek okumadım.En son sayfayı açtığımda gördüklerime yorum yazdım. Biraz gergin bir ortam vardı.Zaten senin mesajını görünce şaşırdım. Çünkü sen paylaşıma çok önem veren birisin tanıdığım kadaryıla. Kısacası ben genel yazdım. Sistem ile ilgili yorum görünce de ona yönlendirme gereği hissettim.
Üslup ağır olduysa kusura bakma. Konuma ilgi gösterdiğin için ben teşekkür ederim. İyi forumlar.

kerem_guler

Üye
i550w de de olmuyor main uygulaması kapandı sorunu veriyor cihaz yok mu bunun bir çaresi

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık deneyemedim ama bi ara denerim

musicbox

Üye
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler ve bir soru soracagım bu effectleri uygulayabilmek için (N95 & N82) harici kullanıcılar boşuna ugraşmasın, yazıyorki telin versiyonu v20 olması gerekli.
Yani v30 ve v31 lerde bu uygulama çalışmıyormuş, ki ben de denedim N82 v31 telimde ne yaptımsa çalıştıramadım.. Temalar da tema effecti gibi bi seçenek yok bende sanırım sorun burda. Fakat az önce bir video paylaşım sitesinde vatandaş N82 v31 telinde bu uygulamayı yapmış.
Bunu nasıl yapabiliriz bu konu hakkında bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum iyi forumlar ve paylaşımlar için teşekkürler.

kck87

Üye
6120c de bu işlem olurmu acaba?

kck87

Üye
yaw herşeyi yaptım bütün klasörler var rompatcher ide yaptım ama efekt menusü gelmiyor nasıl iş yaw :S bütün ngage2 oyunlarıda çalışıyor 6120 v6.01

bendede 6120c var ama c sürücüsünün içinde skin klasörü yok bulamadım. v6.51kurulu ve hackledim.

--------------- Ekleme ---------------

bu linkte fp1 to fp2 menü geçiş olayı v30 lar için yapılmış arkadaşlar ama site italyanca onun için ben yapamadım aşağıda bu işlem kabul eden cihazların listesi var.

Testato su:
6110 navigator firm 6.01
5320 v4.13
N85 V11
6120 Classic v 06.01
N79
e66 FW 200.21.118
N82 v31
6210 nav
N95-1 / N95-2 v31
Samsung Innov8
E51 v300
N96 v12
N78 fw20

umarım bi yardımı olur.

musicbox

Üye
bu kastor geçiş efektlerini falan biz v30 yada v31 de kullanamıyacakmıyız bunun bi çaresi olmalı bu konulardan anlayan arkadaşlar lütfen biraz ilgi göstersin bunun bi çözümü caresi mutlaka olmalı

-hasangun-

-hasangun-

Üye
bendede 6120c var ama c sürücüsünün içinde skin klasörü yok bulamadım. v6.51kurulu ve hackledim.

--------------- Ekleme ---------------

bu linkte fp1 to fp2 menü geçiş olayı v30 lar için yapılmış arkadaşlar ama site italyanca onun için ben yapamadım aşağıda bu işlem kabul eden cihazların listesi var.

Testato su:
6110 navigator firm 6.01
5320 v4.13
N85 V11
6120 Classic v 06.01
N79
e66 FW 200.21.118
N82 v31
6210 nav
N95-1 / N95-2 v31
Samsung Innov8
E51 v300
N96 v12
N78 fw20

umarım bi yardımı olur.

dostum bu dediğin sitede sistem hack anlatılıyo tema efekti değil
:(

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu program ne işe yarıyo tam anlamadım Fp 2 menü derken neyi kast ediyosun bi anlatım yaparmısın

-hasangun-

-hasangun-

Üye
bu program ne işe yarıyo tam anlamadım Fp 2 menü derken neyi kast ediyosun bi anlatım yaparmısın
dostum 1.mesajdaki videoyu seyretmeni tavsiye ederim.menü geçişlerindeki efektler bunlar.menüyü açtın mesela araçları ya da ofisi herhangi bi klasörü açarken şekilli bi menü geçişi oluyo bundan ibaret

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

merakli1i

merakli1i

Üye
FP1 symbian 3rd cihazlara FP2 tarzı menü geçişinden sonra dikkat ettinizmi nasılda yavaşladı telefon bence hiç gereği yok yinede siz bilirsiniz!

q-bert

q-bert

Üye
ben videolara baktım n73 de oluyor ama aynısı mı bilmiyorum ... benim telim n80 ... deneyip yazarım

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Beyler n73 m de denedim skins yok tmm ama bu olmayacağı anlamına gelmez dedim elle açtım güzelce dosyaları yerleştirdim herşey bitti heyecenla rompatcher a girdim apply dedim kırmuızı yandı olmadı yok maalesef beyler olmadı

kont_34

Üye
ya n73e nasıl yapacağız biriniz açıklama yapın lütfen
.............................................................

uğur55

Üye
n97 olmadı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
olmaz olmaz olmaz neden olmaz çünkü sisteminiz hack lı ise x ploreden z klasörüne giriniz z: klasarünüde animdata ve effect klasörleri olması ve c:klasöründe skins klasörü olmalı benım cihaz 5320 fp 2 olmasına rağmen denedim olmadı çünkü dediğim klasörler yok N96 var ve oluyor ayrıca N95 te sadece v20 ve v21 sürümlerinde çalışır N73 kesinlikle çalışmaz...

Üst Alt