FP1 symbian 3rd cihazlara FP2 tarzı menü geçişi.

Sponsorlu Bağlantılar

ugur3535

ugur3535

Üye
sen ikonlara önem verirsin başkası vermez sen işlemci dersin bir başkası görünüm der bunlar göreceli kavramlar edebiyat yapmayalım burda olsa ne olur olmasa ne olur diyorsun kişiye göre değişir arkadaşım n73te olmuyor skin klasörü olmadığı için muhakkak telde var ama nerde bunu araştırmak gerek sonuçta menü geçişi n73'te de var...saygılarımla...

deloyloy

Üye
emeğine sağlık.
benim 5320 de sözde fp2 ama menü geçişleri dandik.heralde nserisine özgü bir şey bu.amaan pff çok da tın.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
vatozz

vatozz

Üye
güzele benziyo denicem eline sağlık

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar biraz ayıp olacap ama menü geçişi ne demek?

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz ayıp olacap ama menü geçişi ne demek?

Yani menü tuşuna bastığında menünün açılış tarzı. Ya da menüde bir kalsörden farklı bir klasöre geçerken menünün görselliğidir.

Ayrıca sistemi kasar diyen arkadaş, ben konuyu sistem sevdalıları için değil, görünüme önem verenler için açtım. Hem burada sisteme nasıl etki eder konulu bir tartışma da yapmıyoruz, hoşuma giden bir şeyi paylaştım; isteyen yükler, istemeyen yüklemez niye konuyu geriyorsun.

LimePie

LimePie

Üye
saol bilgilendirdiğin için

ByOrkO

ByOrkO

Üye
Arkadaşım şunun rar dosyasını düzeltirsen sevinirim.Açtığım zaman hata veriyor....

yagizbogac

yagizbogac

Üye
oleeeey gerçektende işe yaradı çok mutluyum :)

fastclick

Üye
n73 te olmyor sanırm sistem hackli olmasına rağmen skins klasörü yok + ben orayı installs tan buldm aynen skinsteki gibi isimi fln değiştirdim bu sefer de rom patcherde aply edilmiyor..

Aynı sorun bendede var... e50 kullanıyorum. resource/skins yok...

Private içinde buldum tema klasörünü (aynı videodaki gibi) ama olmuyor. Rompatcherdaki patch apply diyince kırmızı çarpı geliyor...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N73 te bi deneyelim .. Teşekkürler.. Emeğe saygı

ByOrkO

ByOrkO

Üye
N73'te Bir kere efekt uygulama yok bence boşuna uğraşmayın.N73çüler...:D

byram_12

Üye
arkadaşım bende n93 var acaba benim tele uyarmı şimdiden teşekkürler

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Yani menü tuşuna bastığında menünün açılış tarzı. Ya da menüde bir kalsörden farklı bir klasöre geçerken menünün görselliğidir.

Ayrıca sistemi kasar diyen arkadaş, ben konuyu sistem sevdalıları için değil, görünüme önem verenler için açtım. Hem burada sisteme nasıl etki eder konulu bir tartışma da yapmıyoruz, hoşuma giden bir şeyi paylaştım; isteyen yükler, istemeyen yüklemez niye konuyu geriyorsun.
+1 :) E51 de oluyor mu acaba.. İşlemciyi kasar mı diye de düşünüyorum çünkü N-Gage yükledim oyunlar kasar mı ki.

madmann

madmann

Üye
yaw herşeyi yaptım bütün klasörler var rompatcher ide yaptım ama efekt menusü gelmiyor nasıl iş yaw :S bütün ngage2 oyunlarıda çalışıyor 6120 v6.01

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
yahu vıdeo da patches dıye bı klasore kopyalıyor ılk once o klasor yok bende??? ılgılenır mısın kardes

ya arkdaslar tlım hack lı rom pacher da yuklu napmam lazım proya gırınce verı yok dıyor?nasıl hafıza kartında oluscak bu klasör

seminay

Üye
arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim ne zamandır istediğim bir şeydi ama çözemediğim yerler var sormak istiyorum öncelikle açıklamanda ''menü geçişlerini eklemek istediğiniz temalar C: de yani telefon hafızasında olmalı'' demişsin bu normal telefona yüklediğimiz temalar mı acaba,sonra görüntüyü dikkatlice izledim KastorUI.zip klasörünün içindeki dosyaları kopyalıyor ilk dosyayı kopyaladığı patches klasöründeki dosyalar telefonda varmı yoksa biz yeni klasör mü oluşturucaz ben de patches klasörü boş,c deki klasör de yok bende ayrıca onun içinde de bir sürü dosya gözüküyor benim tel n80 sistem dosyaları açık rom patcher yüklü ama c2z klasörü nasıl çıkıyor, biliyorum çok soru sordum ama bunu yapmak istiyorum cevap yazarsanız sevinirim

dangerous4453

Üye
Bilmiyorum. Hiç denemedim. Ama olma ihtimali var. Fazla riskli bir uygulama değil. Deneyip tecrübeni buraya yazsan çok iyi olur aslında. Diğer n73 ve n73 ME kullanıcıları da faydalanır.:oke:

N73de denendi olumsuz Sonuç

SlashGun

SlashGun

Üye
Birşeyi belirtmek istiyorum . Nokia N73 ' ü hepimiz biliyoruz . Biraz Yavaş bir telefon ..
Uğraşsam yaparım belki .. Fakat uğraşmıyorum . Şayet Telefonum zaten yavaş , Birde bu tip Programlar yükleyerek
kullanılmaz hale getirmeyi AMAÇ edinmiyorum . Ve herkese tavsiye ederim ;)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sen ikonlara önem verirsin başkası vermez sen işlemci dersin bir başkası görünüm der bunlar göreceli kavramlar edebiyat yapmayalım burda olsa ne olur olmasa ne olur diyorsun kişiye göre değişir arkadaşım n73te olmuyor skin klasörü olmadığı için muhakkak telde var ama nerde bunu araştırmak gerek sonuçta menü geçişi n73'te de var...saygılarımla...

1.Ben edebiyat yapmam
2. yardımcı olacagım ve güzel paylaşımlarda bulunurum.
3.Farkındaysanız konuya teşekkürümü sunmuşum konudan yararlananlar olur diye
Ben kendi yorumumu yapmışım beni telefonuma aleyhin konuşmuşum sen hale çıkmış diyorsunki
"edebiyat yapmayalım burda olsa ne olur olmasa ne olur diyorsun kişiye göre değişir arkadaşım"
ben de zaten kendi yorumum kişiye göre degişcek normal olarak
lütfen bir daha böle edebiyat yapma gibilerinden kışkırıtıcı ve itici konuşmlar yapmayalım.:nono:
Herkez kendi yorumunu yazabilir.Konuya hiç birşey demiş deilim.Bunlarıda dikkate alırsan
türkçeyi biliyosan bu yazdıgımında kendi yorumum oldugunu bilmelisin.

Ben mi konuyu geriyorum yukarıdaki arkadaşımızın dedigini oku önce.
Sistem sevdalısı derken neyi kasteddigini gerçekten anlamadım.Hee şunu dediysen telefonun hızlılıgından hoşlananlar evet telefonumun çok hızlı oluşunu seviyorum.
artı nsl bir okuma alışkanlıgınız var anlamıyorum konuna teşekkür etmişim, sadece kendi yorumumu eklemişim okadar
Lütfen konuları germiyelim derken Kendinize bakıp öle "germiyelim" cümleleri kuralım.
konuyu sizler gerip başkasının üstüne atıyosunuz lütfennnn: ?

Tekrar paylaşım için teşekkürler:)

Üst Alt