sen ikonlara önem verirsin başkası vermez sen işlemci dersin bir başkası görünüm der bunlar göreceli kavramlar edebiyat yapmayalım burda olsa ne olur olmasa ne olur diyorsun kişiye göre değişir arkadaşım n73te olmuyor skin klasörü olmadığı için muhakkak telde var ama nerde bunu araştırmak gerek sonuçta menü geçişi n73'te de var...saygılarımla...
1.Ben edebiyat yapmam
2. yardımcı olacagım ve güzel paylaşımlarda bulunurum.
3.Farkındaysanız konuya teşekkürümü sunmuşum konudan yararlananlar olur diye
Ben kendi yorumumu yapmışım beni telefonuma aleyhin konuşmuşum sen hale çıkmış diyorsunki
"
edebiyat yapmayalım burda olsa ne olur olmasa ne olur diyorsun kişiye göre değişir arkadaşım"
ben de zaten kendi yorumum kişiye göre degişcek normal olarak
lütfen bir daha böle edebiyat yapma gibilerinden kışkırıtıcı ve itici konuşmlar yapmayalım.

Herkez kendi yorumunu yazabilir.Konuya hiç birşey demiş deilim.Bunlarıda dikkate alırsan
türkçeyi biliyosan bu yazdıgımında kendi yorumum oldugunu bilmelisin.
Yani menü tuşuna bastığında menünün açılış tarzı. Ya da menüde bir kalsörden farklı bir klasöre geçerken menünün görselliğidir.
Ayrıca sistemi kasar diyen arkadaş, ben konuyu sistem sevdalıları için değil, görünüme önem verenler için açtım. Hem burada sisteme nasıl etki eder konulu bir tartışma da yapmıyoruz, hoşuma giden bir şeyi paylaştım; isteyen yükler, istemeyen yüklemez niye konuyu geriyorsun.
Ben mi konuyu geriyorum yukarıdaki arkadaşımızın dedigini oku önce.
Sistem sevdalısı derken neyi kasteddigini gerçekten anlamadım.Hee şunu dediysen telefonun hızlılıgından hoşlananlar evet telefonumun çok hızlı oluşunu seviyorum.
artı nsl bir okuma alışkanlıgınız var anlamıyorum konuna teşekkür etmişim, sadece kendi yorumumu eklemişim okadar
Lütfen konuları germiyelim derken Kendinize bakıp öle "germiyelim" cümleleri kuralım.
konuyu sizler gerip başkasının üstüne atıyosunuz lütfennnn
Tekrar paylaşım için teşekkürler