FP1 symbian 3rd cihazlara FP2 tarzı menü geçişi.

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
FP1 symbian 3rd cihazlara FP2 tarzı menü geçişi.
Arkadaşlar altta linkini vereceğim video herşeyi anlatıyor fakat bazı püf noktalarını belirtmek istedim.

-Telefonunuzda sistem dosyalarına ulaşım yetkiniz olmalı (Türkçe olmayan bu kelimeyi pek kullanmak istemesem de h*ckli olmalı)
-Eğer n95 veya n95 8gb kullanıcısı iseniz v20 den yukarısındaki versiyonlarda çalışmaz.
-Telefonunuzda rom patcher olmalı.
-Ve bu şekildeki menü geçişlerini eklemek istediğiniz temalar C: de yani telefon hafızasında olmalı.

Son olarak videoyu çok dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum.Kolay gelsin.

Bu arada videonun bağlantısını eklemeyi unutmuşum.Buyrun:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: LimePie, rotasizkaptan9, TatCeL ve 9 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

g00

Üye
çook teşekkürler birader

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullanın.

kartal123

kartal123

Üye
yahu vıdeo da patches dıye bı klasore kopyalıyor ılk once o klasor yok bende??? ılgılenır mısın kardes

ByOrkO

ByOrkO

Üye
bu n73 music editiona olurmu?

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum. Hiç denemedim. Ama olma ihtimali var. Fazla riskli bir uygulama değil. Deneyip tecrübeni buraya yazsan çok iyi olur aslında. Diğer n73 ve n73 ME kullanıcıları da faydalanır.:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:spr

kartal076

kartal076

Üye
:oke:

maleguard

maleguard

Üye
e51 e olur mu

--------------- Ekleme ---------------

olmuo yaw o menü theme effect menüsü çıkmıo :(

aswerth

aswerth

Üye
bazı telefonlarda yok tema efekleri kısmı...N95 v31 de de yok...ileride bu telefonlar içinde çıkacaktır.ama videolardan göründüğü kadarıyla biraz kasıyor sanırsam...orjinal hali benim için daha iyi...

mustafa

mustafa

Üye
hocam benim tel e50. videoyu dikkatlice izledim dediklerini yapmaya çalıştım ama bi kaç sorum olacak c:\resource\skin klasörü benim telefonumda yok doğal olarak kopyalamam gereken dosyayı kopyalayamıyorum. bunun sebebi nedir acaba ???

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim tel e50. videoyu dikkatlice izledim dediklerini yapmaya çalıştım ama bi kaç sorum olacak c:\resource\skin klasörü benim telefonumda yok doğal olarak kopyalamam gereken dosyayı kopyalayamıyorum. bunun sebebi nedir acaba ???
O dosya her telefonda var. Çünkü bir sistem dosyası. Ama sen onu normal yoldan herhangi bir dosya yönetici programla göremezsin. O dosyayı görmen için telefonu hac klemen lazım. Bu işlemi öğrenmek için forumu biraz araştır.:oke:

ölümüne

ölümüne

Üye
O dosya her telefonda var. Çünkü bir sistem dosyası. Ama sen onu normal yoldan herhangi bir dosya yönetici programla göremezsin. O dosyayı görmen için telefonu hac klemen lazım. Bu işlemi öğrenmek için forumu biraz araştır.:oke:
benim telefonum havkli fakat bende de yok skin klasörü

mustafa

mustafa

Üye

telefonu zaten hackledim.ama skin diye bi klasör yok bende heralde bu os 9.2 ler için

erdem1365

erdem1365

Üye
sagol yaptin calisiti

berkayciks

Üye
n73 te olmyor sanırm sistem hackli olmasına rağmen skins klasörü yok + ben orayı installs tan buldm aynen skinsteki gibi isimi fln değiştirdim bu sefer de rom patcherde aply edilmiyor..

djmatrix

Üye
ark lar n73 te yapabilen var mıı???

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
yaw efek olsa nolur olmasa nolur telefonu kasmaktan başka bişey deil ben oişlemciye okdar öenm veriyorumki iconlar bile default yani kendi ikonları
paylaşım için saol zaten v30larda olmuyo

Üst Alt