hotboy_ist
Üye
Aynen bende katılıyorum. Geçen haftaya kadar S^3 bölümü müptelasıydım acayip bir Nokia sevgim vardı ama artık Galaxy Note sahibiyim... Dünya gerçekten bu aletin içinde... N8 artık oyuncak gibi geliyor uygulamaları oyunları... Kamerasına laf yok... Elimdeki Note ile 8mp cekiyorum ama N8 in 12mp sini bırak bi kenara N8 in 5mp çekimi bile sollar Galaxy note nin 8 mp sini. Ama tek artı yönü bu. Eskiden kızardım androidçilerin S^3 saldırılarına... Ama tartışmaya gerek yokmuş bile... Android apaçık üstün... Ne ararsan var arkadaş. Yok böyle bir dünya. Galaxy note 1.7 ghz (overclocklu) 1gb ram li takır takır kullanıyorum... Pc min kaldıramayacağı oyunları oynuyorum. uygulamalar harika... HD oyunlar neredeyse 2 gb... yılda 1 oyun görünce seviniyorduk gameloft yaptı diye
valla tüm S^3 arkadaşlarıma sesleniyorum... Symbian öldü... Meego da adam gibi uygulama desteği yok... Gelin androide farkı anlayacaksınız... artık ölene dek Android....
valla tüm S^3 arkadaşlarıma sesleniyorum... Symbian öldü... Meego da adam gibi uygulama desteği yok... Gelin androide farkı anlayacaksınız... artık ölene dek Android....

dostum senin önceki telefonun n8 miydi ?