Forumun Android bölümü neden bu kadar PASİF..??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT

HaqperesT

Üye
o kadar da abartmayin android kullanan symbian kullananla konusmayacak diye bir kural koymak sacma olur. Zaten cogu android kullanicisi senelerce symbian da kullanmistir. Fanliga gelince nokiacilar android kullanicilarindan daha tutucudurlar tabi herkes icin gecerli degil bu.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öyle bi kural zaten yok olamazda herkes görüşünü yazacak zaten ama tartışmak cok sacma sadece

• Beğen
Tepkiler: xmustx
61semih

61semih

Üye
burdakı pasıflıgın herkez farkında bırcok android ıle konu acacak olanda cep tel genel bolumune acıyor bu yuzden.
fakar dıger arkadaslarında dedıgı gıbı marketın olması,android kullanıcıların nokıa ya oranla daha az olmasıda en onemlı etkenlerden.ben buraya konu acsam 2 gunde belkı cevap alırım dıye ceptel genel e konu acıyor bırcogumuz.
kaldıkı maxıcep.com um tek aktıf konusuda cep telefonları genel konusu.bırde symbian
dıger okadar konu baslıgı var. ornegın fotograf makınelerı bır konu acın bakalım 1 haftada kac kısı gorus bıldırecek yada hıckımse bıldırmeyecekmı :) bu yonden dh cok daha ıyı neredeyse tum konuları aktıf.
orda gerek araba gerek kulaklık gerek klavye vs vs nekadar konus actıysam aynı gun bırcok kısı cevap yazdı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla anlamıyorum 2 milyon üyesi var. ama nerde bu üyeler?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Maxicep in adı symbian ile özdeşleşmiş diyebiliriz. Yani dışardan bakan birisi bu site symbian üzerine kurulmuş diyor.. Sadece android üzerine yapılmış sitelere yöneliyor..

Symbiandaki ortamın burada da olabilmesi için symbiandaki içerik kadar burada da içeriğin olması lazım.. Yani içerik ne kadar zengin olursa google da üst sıralarda bizim forumumuzun ismi gözükür ve üyeler gelip içeriğin zengin olduğunu görünce de buranın sadece symbian değil aynı zamanda bir android forumu olduğunu görürler ve burada takılmaya başlarlar..

• Beğen
Tepkiler: [alikan] ve Jelly_Bean
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep in adı symbian ile özdeşleşmiş diyebiliriz. Yani dışardan bakan birisi bu site symbian üzerine kurulmuş diyor.. Sadece android üzerine yapılmış sitelere yöneliyor..

Symbiandaki ortamın burada da olabilmesi için symbiandaki içerik kadar burada da içeriğin olması lazım.. Yani içerik ne kadar zengin olursa google da üst sıralarda bizim forumumuzun ismi gözükür ve üyeler gelip içeriğin zengin olduğunu görünce de buranın sadece symbian değil aynı zamanda bir android forumu olduğunu görürler ve burada takılmaya başlarlar..

Başarılı ve objektif bir yorum, teşekkürler. Elimden geldiğince sorunları ve paylaşımları Forumun Android bölümünden yapmaya çalışıyorum nitekim yeterli olmuyor ama maxicep forumu sevdiğim için yinede ilk önceliğim burada kalmak oluyor ve diğer arkadaşlara da Android bölümüne biraz daha özen gösterip gayret göstermelerini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt