Forumun Android bölümü neden bu kadar PASİF..??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
Aynen bende katılıyorum. Geçen haftaya kadar S^3 bölümü müptelasıydım acayip bir Nokia sevgim vardı ama artık Galaxy Note sahibiyim... Dünya gerçekten bu aletin içinde... N8 artık oyuncak gibi geliyor uygulamaları oyunları... Kamerasına laf yok... Elimdeki Note ile 8mp cekiyorum ama N8 in 12mp sini bırak bi kenara N8 in 5mp çekimi bile sollar Galaxy note nin 8 mp sini. Ama tek artı yönü bu. Eskiden kızardım androidçilerin S^3 saldırılarına... Ama tartışmaya gerek yokmuş bile... Android apaçık üstün... Ne ararsan var arkadaş. Yok böyle bir dünya. Galaxy note 1.7 ghz (overclocklu) 1gb ram li takır takır kullanıyorum... Pc min kaldıramayacağı oyunları oynuyorum. uygulamalar harika... HD oyunlar neredeyse 2 gb... yılda 1 oyun görünce seviniyorduk gameloft yaptı diye :) valla tüm S^3 arkadaşlarıma sesleniyorum... Symbian öldü... Meego da adam gibi uygulama desteği yok... Gelin androide farkı anlayacaksınız... artık ölene dek Android....

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
piyasada çok android sitesi var ondanda kaynaklı olabilir bazılarımız sabit üye yani başka siteye gitmeden tek maxicepte arayan soran/soruşturan kişiler

Sanırım beni anlatan bir yorum olmuş bu derdini sorununu yada arayışını maxicepte arayıp bulmak isteyen üyelerdenim diyebilirim. Foruma alıştığımız için sanırım ama Android bölümündeki destek çok yetersiz :(

Türe

Türe

Üye
benim tel gs2 overclocksuz kullaniyorum . telefonda 20 hd oyun 25 program 5 de launcher var ama telde tik yok :ehe

err00r

Üye

[alikan];4282093' Alıntı:
Sanırım beni anlatan bir yorum olmuş bu derdini sorununu yada arayışını maxicepte arayıp bulmak isteyen üyelerdenim diyebilirim. Foruma alıştığımız için sanırım ama Android bölümündeki destek çok yetersiz :(
hocam bende diğer sitelere yazmıyorum, hatta yazmayı bırakın uğramıyorum bile zaten şükür kendi kendime şimdilik yetiyorum fakat genel olarak sıklıkla ziyaret ediyorum forumu belki bildiğimiz bir şeyler vardır birilerine yardımcı oluruz diye. Bence atak yapılmalı Maxicep'e, eskiden çok çok iyi yerlerdeydi telefon sitesi denilince ilk akla Maxicep gelirdi şimdi dengeler biraz değişti..

Türe

Türe

Üye

hocam bende diğer sitelere yazmıyorum, hatta yazmayı bırakın uğramıyorum bile zaten şükür kendi kendime şimdilik yetiyorum fakat genel olarak sıklıkla ziyaret ediyorum forumu belki bildiğimiz bir şeyler vardır birilerine yardımcı oluruz diye. Bence atak yapılmalı Maxicep'e, eskiden çok çok iyi yerlerdeydi telefon sitesi denilince ilk akla Maxicep gelirdi şimdi dengeler biraz değişti..

reklam turu bisey hazirlanabilir . yani bunu bir konu olarak sunabiliriz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Dostum bu bölüme pasif diyosan müzik kısmında gitar akorları kısmına crydagger adlı bi üye ele geçirmiş gibi üst konuları geçersen nerdeyse bütün konular onun ve hiçkimse cevap yazmıyo

hotlock

hotlock

Üye
bende symbian dan buraya geçtim banada öyle geldi ölü gibi burası.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ne yalan söyliyeyim, bende s40'dan geldim. burda tek oyun bölümü var. diğerleri fos. ama bi başlayak artık :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Maxicep android destegi az ise mcf yonetimi symbianci demek :) saka bir yana bence yonetim bu konuda kafa yormali

mancukya

Üye
Firma bazinda aletler siralanirsa iyi olur ayni konudan 20 tane var, bunun önünede gecilmis olur, herhangi model bir tel kullanan o konu icinde Rom ve flash paylasimida yapar ama bu sekilde evet cok düzensiz.
Bazen yardimci olmak istiyorsun ama sürekli ayni sorular yada sordugu sacmaligi sacmalikla kapatan arkadaslar mevcut.
Sony, HTc, Samsung gibi ayrilip bunlarinda modeliyle secmeli bir sey yapilmali ilk baslarda bos olsada zamanla konular dolacaktir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Firma bazinda aletler siralanirsa iyi olur ayni konudan 20 tane var, bunun önünede gecilmis olur, herhangi model bir tel kullanan o konu icinde Rom ve flash paylasimida yapar ama bu sekilde evet cok düzensiz.
Bazen yardimci olmak istiyorsun ama sürekli ayni sorular yada sordugu sacmaligi sacmalikla kapatan arkadaslar mevcut.
Sony, HTc, Samsung gibi ayrilip bunlarinda modeliyle secmeli bir sey yapilmali ilk baslarda bos olsada zamanla konular dolacaktir.

Şu da var aslında firma olarak ayrılmış ama yazılım olarakta ayrılmış olması gerek mesela Samsung bölümüne tıkladığında "Android-Windows Mobile-Java-Symbian-Bada-Limo" diye ayrılması gerekir diğer firmalar içinde Sony Ericson-HTC-LG-Nokia içinde Apple ve Blackberry e karışmıyorum zaten xda developerda her cihaza göre ayrılmış ama maxicep te o kadar kullanıcı varmıdır bilmiyorum

mancukya

Üye
Burasi köklü bir site o potansiyele sahip bence tabiki 1 2 ay bir bosluk olur ama zamanla herkez 1 bilgisini paylasirsa zaten kullanicida kazanir bence daha cok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beyler yanlıs anlamayın sözüm meclisten dışarı ama androidciler nedense symbian forumunda symbiancılardan daha cok kendi forumlarıyla ilgilenseler forumun huzuru bu kadar kacmaz sürekli bi android symbian kavgası var ya bırakın kim neyi seviyosa onu kullansın bakın android forumlarında symbiancı bulamazsınız ama symbian forumunda ortalıgı karıstıran illa bi androidci cıkıyo yanlış anlamayın ben burda androidi kötüleyip symbiana iyi demiyorum sadece androoidcilerin bu tutumunu anlamıyorum acaba google bunlara ortaklıkmı veriyo falan düşüünmeye başladım keşke bütün androidciler sizin gibi olsa böyle kendi forumları hakkında konussa :)

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt