Fiyat performans oyun canavarı Packard Bell TS44-HR-616TK en ucuz fiyat 1.599tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Fiyat performans oyun canavarı Packard Bell TS44-HR-616TK en ucuz fiyat 1.599tl
Packard Bell TS44-HR-616TK Dizüstü Bilgisayar

FIRSAT FİYATI 1.599 TL

Packard Bell TS44-HR-616TK Dizüstü Bilgisayar

Açıklama

2. NESİL INTEL CORE i5-2450M İŞLEMCİ (2.50GHZ, İNTEL® TURBO BOOST 2.0 İLE 3.1GHZ, 3MB L3 CACHE)
2 GB NVIDIA GEFORCE GT640M EKRAN KARTI
8 GB DDR3 RAM 1333 MHZ
500 GB SATA HDD
15.6” HD LED EKRAN(1366x768)
WINDOWS 7 HOME BASIC
İNCİ BEYAZ KASA

Ürün kodu : 075911

Oyun oynayacaklar ve yüksek performans isteyenler kaçırmasın 1.sınıf ekran kartı var kaçırmayın

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynı bilgisayar burda daha ucuz bilginize ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tehlike ";4805027][FONT="Impact' Alıntı:

o aynısı değil bilginize ;)

Yazdığın modelin aynısı ;) Electro Worl e farklı Bimeks e farklı ürün mü veriyorlar onu anlamadım aynı modelin ekran kartını değiştirip sence de garip değil mi dikkat et modellere ???

futbol123

futbol123

Üye

Yazdığın modelin aynısı ;) Electro Worl e farklı Bimeks e farklı ürün mü veriyorlar onu anlamadım aynı modelin ekran kartını değiştirip sence de garip değil mi dikkat et modellere ???
kendin diyorsun işte ekran kartı farklı diye ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tehlike ";4805080][FONT="Impact' Alıntı:

kendin diyorsun işte ekran kartı farklı diye ;)

Ekran Kartı farklı ama sence saçma değil mi modelin ismine bir bak iki yerde de aynı ve ben vatanada baktım orda da GT 630 yazıyor aynı modelde bence Electro World e hata var o ekran kartı yok ondada GT630 var ;)

futbol123

futbol123

Üye

Ekran Kartı farklı ama sence saçma değil mi modelin ismine bir bak iki yerde de aynı ve ben vatanada baktım orda da GT 630 yazıyor aynı modelde bence Electro World e hata var o ekran kartı yok ondada GT630 var ;)
ilginç elektrowordde gt640m diğer sitelerde gt630m ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tehlike ";4805099][FONT="Impact' Alıntı:

ilginç elektrowordde gt640m diğer sitelerde gt630m ?

Bence de ilginç Electro World hatalı yazmış ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tehlike ";4805126][FONT="Impact' Alıntı:

modelini belki hatalı yazmıştır ;)

Olabilir her neyse alan olucak olursa yazsın ona göre bir daha bakarız nedir ne değildir ;)

Polymath

Polymath

Üye
Modeller aynı beyler. İkisinden biri yanlış. Bence elektroworddeki yanlış. Çoğu sitede GT 630M yazıyor. Ama fiyatına göre yinede iyi ekran kartı.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Modeller aynı beyler. İkisinden biri yanlış. Bence elektroworddeki yanlış. Çoğu sitede GT 630M yazıyor. Ama fiyatına göre yinede iyi ekran kartı.
Bencede Electro World de yanlış :oke:

Polymath

Polymath

Üye
bu pc bundanda performanslıdır :)

Polymath

Polymath

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4809145]
%5 daha iyi :)
[/QUOTE]

Ama daha ucuz:)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Atii Tool ile ram ve gpu frekansi arttiran yada Bios yazarak 7690m seviyesinde ayni isilarda kullananlar varmis 7670m i.

huaweı

Üye
bakın bimeks yarıya vermedıgı sürece bimeks almayın servise kendınız veriyorsunuz saçmalıg bak benm foto mak öyle oldu 1 hafta bakıyorlarmıış

Polymath

Polymath

Üye
bakın bimeks yarıya vermedıgı sürece bimeks almayın servise kendınız veriyorsunuz saçmalıg bak benm foto mak öyle oldu 1 hafta bakıyorlarmıış

Kendi servisine vermen daha iyi olur her zaman. Çünkü daha çabuk işlem yapılıyor. Ayrıca Servisinin olduğu yerdede olmak zorunda değilsin. Aldığın Laptopun servisini arayıp arızayı söylediğinizde karşı öedemeli gönderebiliyorsunuz adreslerine. Ben hep kendim gönderiyorum açıkcası

huaweı

Üye

Kendi servisine vermen daha iyi olur her zaman. Çünkü daha çabuk işlem yapılıyor. Ayrıca Servisinin olduğu yerdede olmak zorunda değilsin. Aldığın Laptopun servisini arayıp arızayı söylediğinizde karşı öedemeli gönderebiliyorsunuz adreslerine. Ben hep kendim gönderiyorum açıkcası
ben laptop için örnek vermedım tam olarak
benq foto mak almışdık bozuldu serrvisini arayoruz açan yok bimeks de böyleymiş karar sizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt