Fingerprint (parmak izi okuyucu) 5800 ve n97

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
:))

ahmetakgun53

Üye
register code dıyor...

emirkan25

emirkan25

Üye
tşk

relaxengineer

Üye
HAYRET BISEY IKI GUNDUR ARADIGIM IKI PROGRAM VAR KLASOR SIFRELEME VE PARMAK OKUYUCU ANASINI SATAYIM YUZLERCE FARKLI SITEDEN BULDUM . ULAN HEPSIMI HATA VERIR ARKADAS:off:

hayaletkubi

Üye
eyvallh kardeş

stendby

Üye
hata veriyor n97de ama ayni programi ovi magazasinda gordum parali idi yardim su programi ayarlayin lutfen n97 ye gore ama gercek calisiyor ise tesekkurler
#

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

33-fatih-33

Üye
inşllah işimi görür bendede expresmüsic var

emreozman

Üye
alın her telefonda çalışan parmak izi programı

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bunun regiterini bilen varmı varsa bi zahmet buraya versin yaa
arkadaşımızın verdigi linkten indirdim pc suite den uygulamalara attım uygulamalara girin dosya orda zaten sadece en alttaki auto start olan kısmı yes yapın bu kadar snırım 10 defa kullanabiliyor ''emege saygıı lütfen''

HAYRET BISEY IKI GUNDUR ARADIGIM IKI PROGRAM VAR KLASOR SIFRELEME VE PARMAK OKUYUCU ANASINI SATAYIM YUZLERCE FARKLI SITEDEN BULDUM . ULAN HEPSIMI HATA VERIR ARKADAS:off:

FOLDER ACCESS die bir program var klasör şifreleme umarım işine yarar :evet:

Bu sitedekileri hic anlamiyorum....

Arkadaslar lütfen iyi arastiralim...

Ben bu programin Orjinalini + GENERATÖRÜNÜDE Ekledim siteye....

Sertifika falan yok arkadaslar... Yükle, Sifreyi IMEI ine göre ver, bitti.... En son sürümdür...

Burdan bakin...: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...print-parmak-izi-ile-telefon-acma-317107.html

Tesekkür Buttonuna Basmayi Unutmayin

IMEI numarasını yazıyorum code olarak şifre veriyor ama telefonde gene error veriyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler:vur

valla ne yaptıysam olmuyor boşuna kimse yüklemesin boşuna ugraşıp zamanım gitti :@

Cengizt

Cengizt

Üye
arkadaşımızın verdigi linkten indirdim pc suite den uygulamalara attım uygulamalara girin dosya orda zaten sadece en alttaki auto start olan kısmı yes yapın bu kadar snırım 10 defa kullanabiliyor ''emege saygıı lütfen''

FOLDER ACCESS die bir program var klasör şifreleme umarım işine yarar :evet:

IMEI numarasını yazıyorum code olarak şifre veriyor ama telefonde gene error veriyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler:vur

valla ne yaptıysam olmuyor boşuna kimse yüklemesin boşuna ugraşıp zamanım gitti :@

Generötörü bilgisayarda Admin olarak ac... Yani Generetörün üstüne bas ve sonra Farenin sag tusuna bas.

Admin olarak calistir de... Tabi benim vberdigim Sis olani Yükle telefona... sonra IMEI ini ver olur...
Olmazsa bana IMEI ini ver... ben sana kodu göndereyim kardesim::oke:

gyroscop3

Üye
Kardes 5800 da nunlock güncellestirme hatası werıyor ne yapmalıyım?

ufuk cizgisi

ufuk cizgisi

Üye
en 97 de kurdum gayet güzel calışıyor dostum eline saglık teşekkürler

00funeral00

Üye
olmuoo yaaa

aytcsbnc

aytcsbnc

Üye
arkadaşlar güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı bir bağlantı kurulamaz diye mesaj geliyor uygulama ayarlarından sertifika kontrollerini devre dışı bırakmama rağmen bunu nasıl aşabilirim

C4rizma99

C4rizma99

Üye
katılıyorum

WitchKing

Üye
inananlar oluyoda menu tuşuna basınca uygulamadan menüye geçiyo :D

rcp1905

Üye
parmak izi kurumunu anlatabilirmisiniz

luganobasri

Üye
arkadaşlarrr önümee bi kod geldii bende 22774 yazdmm şimdii dokunuommm yarım saat duruorrr hala açılmıorrr nedennn telefonn kilitlimii kaldıı bide o koduu nasıı kapacamm

Üst Alt