register code dıyor...

HAYRET BISEY IKI GUNDUR ARADIGIM IKI PROGRAM VAR KLASOR SIFRELEME VE PARMAK OKUYUCU ANASINI SATAYIM YUZLERCE FARKLI SITEDEN BULDUM . ULAN HEPSIMI HATA VERIR ARKADAS![]()
arkadaşımızın verdigi linkten indirdim pc suite den uygulamalara attım uygulamalara girin dosya orda zaten sadece en alttaki auto start olan kısmı yes yapın bu kadar snırım 10 defa kullanabiliyor ''emege saygıı lütfen''Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalın her telefonda çalışan parmak izi programı
--------------- Ekleme ---------------
bu arada bunun regiterini bilen varmı varsa bi zahmet buraya versin yaa
HAYRET BISEY IKI GUNDUR ARADIGIM IKI PROGRAM VAR KLASOR SIFRELEME VE PARMAK OKUYUCU ANASINI SATAYIM YUZLERCE FARKLI SITEDEN BULDUM . ULAN HEPSIMI HATA VERIR ARKADAS
FOLDER ACCESS die bir program var klasör şifreleme umarım işine yarar
Bu sitedekileri hic anlamiyorum....
Arkadaslar lütfen iyi arastiralim...
Ben bu programin Orjinalini + GENERATÖRÜNÜDE Ekledim siteye....
Sertifika falan yok arkadaslar... Yükle, Sifreyi IMEI ine göre ver, bitti.... En son sürümdür...
Burdan bakin...: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...print-parmak-izi-ile-telefon-acma-317107.html
Tesekkür Buttonuna Basmayi Unutmayin
IMEI numarasını yazıyorum code olarak şifre veriyor ama telefonde gene error veriyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
valla ne yaptıysam olmuyor boşuna kimse yüklemesin boşuna ugraşıp zamanım gitti![]()
arkadaşımızın verdigi linkten indirdim pc suite den uygulamalara attım uygulamalara girin dosya orda zaten sadece en alttaki auto start olan kısmı yes yapın bu kadar snırım 10 defa kullanabiliyor ''emege saygıı lütfen''
HAYRET BISEY IKI GUNDUR ARADIGIM IKI PROGRAM VAR KLASOR SIFRELEME VE PARMAK OKUYUCU ANASINI SATAYIM YUZLERCE FARKLI SITEDEN BULDUM . ULAN HEPSIMI HATA VERIR ARKADAS
FOLDER ACCESS die bir program var klasör şifreleme umarım işine yarar
IMEI numarasını yazıyorum code olarak şifre veriyor ama telefonde gene error veriyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
valla ne yaptıysam olmuyor boşuna kimse yüklemesin boşuna ugraşıp zamanım gitti![]()
Generötörü bilgisayarda Admin olarak ac... Yani Generetörün üstüne bas ve sonra Farenin sag tusuna bas.
Admin olarak calistir de... Tabi benim vberdigim Sis olani Yükle telefona... sonra IMEI ini ver olur...
Olmazsa bana IMEI ini ver... ben sana kodu göndereyim kardesim:![]()