Fingerprint (parmak izi okuyucu) 5800 ve n97

Sponsorlu Bağlantılar

zalim7

Üye
Okuduklarima gore guzel programa benziyor, tesekkurler...

bascma_

Üye
yalan

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
neresi yalan hemen atlama emeğe saygı duy :off:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kalemle de oluyo ama yine de emeğine sağlık

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş yükledik ke*geni de girip yaptım ama program bi işe yaramıyor :) Ayarlar kısmında işe yarar birşey yok. Preview kısmında da sadce görünüm var. Ne bi parmak izi kayıt yapılıyor ne de tanıyor.ç Bi işe yaramayan program bence.. Parmak okuyucu, tuş kilidi açma diye yazmak çok da doğru değil bence...

Emeğiniz için teşekkürler ama indirenler için yardımım dokunsun diye yazıyorum...

Erman_

Erman_

Üye
Bilgisayarınıza indirdiğinizde ile birlikte iniyor. Finger printi oradan kayıt edebilirsiniz. Parmak izi okuyucu tamamen hikaye olsa da, güzel bir program. Kurun programı, ayarlar kısmında unlock times yazan yer, ekranda parmağınızı tarayıcının kaç kez geçmesini belirlemeniz gereken sayıdır. Ekranda parmağınızı tuttuğunuz anda yeşil scanner (tarayıcı) aşağıdan yukarıya doğru hareket ediyor. Yukarıdan başlayıp aşağıya, sonra tekrar yukarıya çıkması 1 kez anlamına geliyor. Unlock times'ı 3 yaparsanız veya 2, parmağınızla 2 kere aşağıya gidip gelmesini beklediğiniz zaman çekin parmağınızı açılıyor. Bu kadar basit.

Sertifika sorunu yaşayan arkadaşlar, telefonlarını nasıl hackleyeceklerini öğrensinler. Uygulama yöneticisinden uygulama yüklemeyi tümü ve çevrim içi sertifika kontrolünü kapatsınlar....

Telefondan hiç anlamıyorsanız, ya öğrenin, yada gidin kumda top oynayın.

Nick_Yok

Üye
bende bu proğram var çoğu kişide inandı :ehe ama küçük bi problem var programın register kodu yok:hmmm

batuone

Üye
jar olanı yokmu litfen yaw:ehe

Jelibon60

Üye
Çalışmıyo bu Program

serhatbitik

Üye
güzel

berkayyüksel

Üye
active için program bir şifre istiyo şifre nedir bilen varmı

zeusasi

Üye
bu siteden gir sertifika hatası vermiyor kayıtta yapıyor ben denedim çalışıyor

ylcn_1234

Üye
bende olmadı

lkml_41

lkml_41

Üye
n97de nasıl kurcam ya...yardım eden olursa super olur...

neyzennn65

Üye
link çalışmıyor

yakamoz_351969

Üye
hata veriyor yaa

bedirnun12

Üye
nereye atcam telefonunn

altayefe

Üye
indiriken para alıyolarmı ?