OnePlus 6 Mart Ayında Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucu İle Beraber Tanıtılabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 6 Mart Ayında Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucu İle Beraber Tanıtılabilir
OnePlus 5T'nin tanıtılmasının ardından çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen firmanın geliştirdiği yeni amiral gemisi OnePlus 6 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.



OnePlus 5T geçtiğimiz ay OnePlus tarafından piyasaya sürüldü. OnePlus kısa süreli aralıklar ile üst seviye amiral gemisi cihazları sunmayı seviyor gibi görünüyor. OnePlus 5'in piyasaya sürülmesinin ardından henüz çok bir zaman geçmemişti ki OnePlus 5T tanıtıldı. Şimdi ise OnePlus 6 ile ilgili haberler gelmeye başladı.

Çin'de bugün yayınlanan bir raporda, firmanın bir sonraki yeni amiral gemisi telefonunun gelecek yılın Mart ayı ortasında tanıtılacağı söyleniyor. Rapora göre ayrıca OnePlus 6'da ekranının altına gömülü bir parmak izi tarayıcısı olacak. Samsung bu teknolojiyi 2017 yılında kullanmaya çalıştı, ancak ekrana gömülü parmak izi teknoloji istenen verimi vermeyince Galaxy S8, Galaxy S8 Plus ve Galaxy Note 8 modellerinde parmak izi okuyucuları cihazların arkasına yerleştirildi.

https://www.maxicep.com/oneplus-2018de-sadece-oneplus-6yi-sunabilir
Oneplus, 2018'de Sadece OnePlus 6'yı Sunabilir
Geçtiğimiz günlerde Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin tasarımlarına ilişkin bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı. Galaxy S9 modelinde ekrana gömülü parmak izi olacağı söyleniyordu. Fakat görsellere göre cihazda hem ekrana gömülü parmak izi hemde arka tarafta bir parmak izi okuyucusu bulunacak. Bundan iki hafta önce, Synaptics firması ekranın altına yerleştirilebilen parmak izi okuyucusunu resmi olarak duyurmuştu. "Clear ID FS9500" olarak listelenen ekrana gömülü parmak izi okuyucusunun montaj kısmında biraz daha farklı bir işlemden geçmesi gerekiyor.

Mart ayı uzak gibi görünse de zaman hızlı geçiyor. OnePlus 6'nın içerisinde Snapdragon 845 mobil işlemcisinin bulunması bekleniyor. Ekran tarafında ise 18: 9 en boy oranına sahip 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde 6 inç bir panel kullanılması bekleniyor. OnePlus 5T'nin sahip olduğu çerçevesiz ekran tasarımının OnePlus 6 modelinde de devam etmesi bekleniyor.
OnePlus 6 Mart Ayında Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucu İle Beraber Tanıtılabilir
 


Üst Alt