Yeni Moto X, Ön Yüzünde Parmak İzi Okuyucu ile Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Moto X, Ön Yüzünde Parmak İzi Okuyucu ile Gelecek
Lenovo'nun alt markası olarak yoluna devam eden Motorola, yeni Moto X akıllı telefonu hazırlıyor.



İlk olarak Google tarafından satın alındıktan sonra 2.3 milyar dolar fiyatla Lenovo tarafından satın alınan Motorola, yoluna Moto serisi akıllı telefonları ile devam etmişti. Lenovo'nun alt markası olarak üretimine devam eden Motorola, yakında 2016 model Moto serisini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeni yılın başlaması ile birlikte, özellikle de Mobil Dünya Kongresi'nden sonra akıllı telefon üreticileri yeni modellerini peşpeşe duyurmaya başladı. Samsung ve LG ile başlayan yeni model duyuruları Huawei, Meizu ve Xiaomi ile devam ederken HTC de önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi HTC 10'u duyurmaya hazırlanıyor. Peki ya Motonovo? Evet biz yine de şimdilikMotorola olarak adlandıralım fakat Lenovo, Motorola markasını yakında değiştirecek. Motorola'nın Android akıllı telefonları Moto serisi ise şimdiden yeni üyelerini ağırlamaya hazırlanıyor.



HelloMotoHk tarafından sızdırılan fotoğraf, bize Moto X Hakkında bilmek istediklerimiz için yeterli ipucunu veriyor. Tren veya metro gib toplu taşıma aracında dizüstü bilgisayarı ile ilgilenen birinin yanı da görüntülenen Moto X, sıra dışı tasarım çizgilerinin ipuçlarını veriyor.

Cihazın üst köşesi daha önce prototip cihaz sıkıntılarından olduğu gibi alışılmış Moto çizgisinde geliyor. Alışılmışın dışında olan nokta ise cihazın alt çerçevesinde yee alan parmak izi okuyucu butonu oluyor. Prototip olduğu düşünülen bu cihaz tasarımının da son hali olmadığı ve bazı prototip cihazlarda görüldüğü üzere parmak izi tarayıcısının telefonun arka yüzünde yer alacağı belirtiliyor.

Ortaya çıkan görselde yola çıkılarak Moto X hakkında internette dolaşan bir diğer spekülasyon ise telefonun USB Type-C bağlantı noktası ile geleceği yönünde. Fotoğraf açısı çok iyi olmadığı için bu konuda kesin bir bilgi vermek için henüz çok erken. Fakat Galaxy Note 5'in de USB Type-C bağlantı noktası ile geleceği iddia edilse de bu özellik kullanılmamıştı.

Sızdırılan bu görselden yola çıkılarak kesin diyebileceğimiz bir nokta var ki o da mevcut nesil Moto X Pure Edition'da olduğu gibi cihazın flaşlı bir ön kameraya sahip olacağını gösteren, cihazın sağ üst köşesindeki beyaz bir nokta oluyor.




Yeni Moto X, Ön Yüzünde Parmak İzi Okuyucu ile Gelecek
 


Üst Alt