Fingerprint (parmak izi okuyucu) 5800 ve n97

Sponsorlu Bağlantılar

hackerol58

hackerol58

Üye
    Konu Sahibi
Fingerprint (parmak izi okuyucu) 5800 ve n97
Arkadaşlar bunu ingilizce bir forumda gördüm. Biraz araştırdım buldum ve ekledim.

Programın özelliği parmak izinizi okuyarak menüye ulaşmanızı sağlıyor. Süper br program tavisye ederim

Bu linkte programın bir videosu var isteyen bakabilir...

anl_tr (mod Notu: Bu program görsel amaçlıdır.Gerçekte kilit amaçlı kullanılması zordur.Çünkü program direnç seviyesine göre ayarlanmıştır.
Program Fake diyenler için özellikle Not Yazılmıştır.

Görsel İçin Hazırlanmıştır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tayfunfbl, CEM ALİ, komando07 ve 81 diğerleri

karakafa81

karakafa81

Üye
tesekkürler

zisan

Üye
Maalesef güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyor :(

Lyciren

Üye
lol iimiş aslında bazı klasörlere erişimde parmak izi ile giriş izni verme gibi bi özelliği varsa süper olur

.................

parmak izi tarama gibi bi olayı yok görsel amaçlı bi program gereksiz yani boşuna parmak izi yapmayın ekranı

• Beğen
Tepkiler: turgaykral
hackerol58

hackerol58

Üye
    Konu Sahibi
Aslında arkadaşlar kişiye özel parmak iziyle pek alakası yok ekranda dokunulan noktayla ilgili galiba. Zaten hassaslık ayarı var. Ama hava atmak isteyenler için süper bişi...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

HasanGuler

Üye
kardesim ayarlarına bakın kac defa da acıldıı die bisey war. 3 kes yapıosn ya 2 kes bastında acmaz 3 kes bastında acar yani parmak iziyle uzaktan yakından alakası yok :D ölesine gzl bi program

dıtdıt

dıtdıt

Üye
şimdi kuruyorum

shuttle

shuttle

Üye
Dosyayı zipli olarak indirdim açtıktan sonra içinden başka bir zip li dosya çıktı onu açmaya çalışıncada hata alıyorum.. ?

fthysl

Üye
N97'de hata veriyor.

snash55

Üye
güzel uygulama inananlar oluyo kullanın:D

windows_7

Üye
olmuyo kardeşler güvenlik hatası

--------------- Ekleme ---------------

yapan var söylesin nasıl yaptığınıda bizde bilelim

rifkican

Üye
:megafon: ok programı kurdumiyi güzel hoş ama nasıl kullanılıyor arkadaş. Hangi parmağı bastıysam yanlış giriş diyor :bilmem:

black_net

black_net

Üye
inanmıyorum böle bişi yok 5800 açmıyoooooooooooooooooooooooo

yavuzpkr

Üye
n97 de kurdum calisiyor cok güzel bir program tarayicinin ücüncü hareketinde bastiginizda kilidi aciyor

sinanvatandas

Üye
hakkaten eğlenceli bişey,teşekkür ederim

cangoman

Üye
arkadaşlarınızın ilgisini çekebileceğiniz hoş bir şaka programıdır. parmak izi okuma gibi bir özelliğe sahip değildir. paylaşım için çok teşekkürler emeğine sağlık...

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
telefona uymuyo

neoteam2

Üye
dosya sorunlu + matruşka gibi :kop:

Üst Alt