Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fingerprint (parmak izi okuyucu) 5800 ve n97
Sponsorlu Bağlantılar
zenginmuratt
Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyo yardım edermısınız guvenlik ayarlarimi degistirmem gerekıyo
battal027
Üye
güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez diyorrrr : (
furkanyener
Üye
arkadaşlar nasıl kuruluyor 5800 bi acıklayabilirmisiniz
buuraak90
Üye
Arkadaşlar güvenilmeyen sertifika diyor.Yüklemiyor yardımcı olursanız sevirim...
dj_özkan_
Üye
teşekkürler
ssoyer
Üye
sağol
gurkan018
Üye
arkadaşlar program Unsigned oldugu için öle diyo yani bunu sertifikalı yapmanız lazım Signed olsaydı çalışırdı program benim bildigim kadarıyla forumda var sertifika nasıl yapılıcagına dahil bildiklerim bu kadar.
LEROZLİ53
Üye
ya bende de 5800 var ama pragramları desteklemıyo diyo napmam gerekiyo...
ocak.1907
Üye
Teşekkkürler kardeş.İndirdim deniyorum.
acabdullah
Üye
yhau bunu nereye yukliyip çalıştıracağızz ?? ltfenn hemennn n ceevapap _ *-
toxix35
Üye
Arkaşım bukadar insan sorun var diyo bende içindeyim , bi yardım etseniz dediklerinizden bişi anlaşılmıyo link verin lütfen.
gsonmezocak
Üye
Birileri ilgilensin lütfen bende de açılmadı
sergen6565
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alın her telefonda çalışan parmak izi programı
--------------- Ekleme ---------------
bu arada bunun regiterini bilen varmı varsa bi zahmet buraya versin yaa
denus
Üye
activasyon kodunu bilen varmı
banazli64
Üye
yav program calismiyor denedim olmadi
sergen6565
Üye
arkadaşalr ben 5800 kullanıyorum çalıştı ama registeri yok işte sorun orda senin marka model ne acaba
okt74
Üye
bu programı nereye atıyoruz ve nasıl etkin hale getiriyoruz bilen varmı
imamramazan
Üye
tşk
sergen6565
Üye
arkadaşım programı kurup uygulamalardan açıp en üsteki şeçenegi ellemeyin sadece en altda auto start varya onu yes yapın tamam dır
iOS Developer
Üye
ya arkadaşlar, programı kurmayı beceren arkadaşlar 6 sayfayıda okudum en az 15 kişi hata alıyor buna bende dahilim şunun nasıl kuruldugunu anlatacak kimse yok mu paylaşım bu mudur yani? maxicep önceden böyle değildi...