FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

azsxd

azsxd

Üye
Ferzan kardeş ben dediklerni yaptım,yüklemde hata veriyor.benim telefon hacksız bunla bir ilgisi varmıdır.

KELGER

KELGER

Üye
ferzan kardeş benim aylin birisi aradığı zaman devreye girmiyor zenci okuyor mesaj da okumuyor dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyor hepsini kontrol ettim hep si türkçe ve olumlu

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben denedim şimdi aylin okuyor sorunsuz sendeki neden öle bilemicem yazılımdan olsa bende de çalışmamasaı lazımdı

expectancy

Üye
saol abicim eline sağlık yazılanları aynen uygulayınca problemsiz oluyo. hemen şimdi neler değişti inceliyorum.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeş inceleme sonuçlarını bizimle paylaş :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
acılısta my nokıaya gönderilen mesaj da kapalı değilmi kardeşim emeğine sağlık

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
açıklamaları okudunuzmu ?

reductil

reductil

Üye
çalışmalarının devamını bekliyoruz kardeş bizi şaşırtmaya devam et

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yeni birşeyler öğrenince elbette yeniliklerle beraber size sunmaya çalışacam...

KELGER

KELGER

Üye
ferzan kardeş senin üç temayı sildim yerine 1 tema yükledim 34 mb olan dosya 22 mb oldu fw yaptım ve yükledim ama telefon hafızası yine 60 mb oldu neden.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ferzan kardeş senin üç temayı sildim yerine 1 tema yükledim 34 mb olan dosya 22 mb oldu fw yaptım ve yükledim ama telefon hafızası yine 60 mb oldu neden.

Yazılım dosyaları telefon hafızasına kurulmuyor rom belleğe yani z diskine kuruluyor telefon hafızasını etkileseydi ben 3 tema koymazdım zaten :)

Bogard

Bogard

Üye
dosyaları indirdim, orjinal Fw dosyalarının olduğu klasöre attım, yer değiştir dedi okeyledim, sonrada fw yükledim ancak hiç bir değişikliği olmadı neyi eksik yapıyorum? verdiğin linktekinin aynısını yapıorum fw atarken ama olmadı gitti?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
jaf programın bütün dosyaları görüyormu yeşil simgeler yanıyormu üstte

Bogard

Bogard

Üye
efet olması gerektiği gibi versiyonuda atıyor hesapta ama tel açılınca hiç bir fark yok?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
sen orjinal yazılım dosyalarını nerden edindin ?

Bogard

Bogard

Üye
navifirm ile indirdim? sornada senin eklediğin dosyaları indirim klasöre attım, yükleme yaptım ama olmadı?

--------------- Ekleme ---------------

Eline sağlık, Kardeşim sayende hallettim, emeğine saygım sonsuz =)

KELGER

KELGER

Üye
bide 108 mb olan dosyaya flas 4 u ekledim flas 3 u sildikten sonra ama bu sefer telefon acilmadi .bende tekrar normali sectim yani senin fw yi.z ye eklemek te bosuna cubnku orjinalindde flash 3 oldugu icin.iki tane flas oluyor ya hata vriyor yada calismiyor .ancak guncellemeyle yuklenebilir gibi gorunuyor

expectancy

Üye
herşey mükemmel çalışıyor. yanlız sadece benim cihazımdamıdır bilmiyorum ama; benim müzik çalar yığın hafızadaki müzikleri bulmuyor. tele hard formatda attım yeniden denedim olmuyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?

day_see

Üye
Dostum Çok teşekkürler n97 ile ilgili geliştirme çalışmalarının devamını dileriz

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
herşey mükemmel çalışıyor. yanlız sadece benim cihazımdamıdır bilmiyorum ama; benim müzik çalar yığın hafızadaki müzikleri bulmuyor. tele hard formatda attım yeniden denedim olmuyor. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acaba?

açıklamaların içinde belirtmişim zaten müzik çalar sadece e/music klasörünü tarar diye depo hafızasında Music diye klasör oluşmuş olması lazım müzik klasörlerini bunun içine at

Dostum Çok teşekkürler n97 ile ilgili geliştirme çalışmalarının devamını dileriz

rica ederim güle güle kullan :oke:

bide 108 mb olan dosyaya flas 4 u ekledim flas 3 u sildikten sonra ama bu sefer telefon acilmadi .bende tekrar normali sectim yani senin fw yi.z ye eklemek te bosuna cubnku orjinalindde flash 3 oldugu icin.iki tane flas oluyor ya hata vriyor yada calismiyor .ancak guncellemeyle yuklenebilir gibi gorunuyor

108 mb olan core dosyası korumalıdır onun içinden herhangi birşey değişince telefon açılmaz

Üst Alt