Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerekli klasörler ? nereye kopyalıyacam içinden bi dosya çıkıyor deil mi
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
kardeş flash atma nasıl olur koınusunda hepsi anlatılmı o konudaki anlatım ile burda verdiğim dosyaları yükleyeceksin tek etk anlatmak olmaz şimdi resimli anlatımı adım adım takip et
kardeş flash atma nasıl olur koınusunda hepsi anlatılmı o konudaki anlatım ile burda verdiğim dosyaları yükleyeceksin tek etk anlatmak olmaz şimdi resimli anlatımı adım adım takip et
tm olayı çözdüm fakat şu naviden v22 de bnim kodumda pro yok .s beyaz 0591091 navi03 ü indirdim aramalı olan gene bulamadı .s napabilirm
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
benim verdiğim rofs dosyasını at aralarına türkçe yüklenmesi lazım
--------------- Ekleme ---------------
yada forumda ara name sis service ile ürün kodunu değilmelisin
memoooo
Üye
yok şu flashlamada demişlerdi naviden dosyaları indirin hackli dosyayı içine atın die bnim kodumda yok v22 de black modelinde var white için yok napabilirm telefonun içinde v22 yüklü telin içinden alma şansınımız var mı o dosyaları yada başka nerde bulabilirm
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
kardeş blck da white de aynı indirin yükleyin sorunsuz çalışır
antipati347
Üye
kardes ben bu dosyayı nereye atıcam allah aşkına . flash attımda bu senın dosyayı nereye atıp kuruyoruz anlamadım .
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
Kardeş verdiğim dosyayı yazılım içine at öyle flaş at indirdiğin yazılım içinekilerle değiştir benim verdiğimi
ilkturk82
Üye
Artık yeni versiyon bekliyoruz ) bu eskidi
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
Nokia yeni versiyon yayınlayınca modifiyeli bende yayınlarım
azsxd
Üye
Yükleme sırasında error hatası alıyorum
Ferzan
Üye
Konu Sahibi
Jaf programını ovi suit programını ve phoenix programını kur gerekli driverler yüklenir
Uygulama yöneticisinde ki yüklü uygulamalar menüsüne girilemiyor daha doğrusu bir süre bekliyor sonra ana menüye geri dönüyor,bu genel bir sorun mu yoksa bende ki cihaza özgü sorun mu?
Uygulama yöneticisinde ki yüklü uygulamalar menüsüne girilemiyor daha doğrusu bir süre bekliyor sonra ana menüye geri dönüyor,bu genel bir sorun mu yoksa bende ki cihaza özgü sorun mu?