FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş flash atma nasıl olur koınusunda hepsi anlatılmı o konudaki anlatım ile burda verdiğim dosyaları yükleyeceksin tek etk anlatmak olmaz şimdi resimli anlatımı adım adım takip et

memoooo

Üye
kardeş flash atma nasıl olur koınusunda hepsi anlatılmı o konudaki anlatım ile burda verdiğim dosyaları yükleyeceksin tek etk anlatmak olmaz şimdi resimli anlatımı adım adım takip et

tm olayı çözdüm fakat şu naviden v22 de bnim kodumda pro yok .s beyaz 0591091 navi03 ü indirdim aramalı olan gene bulamadı .s napabilirm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
benim verdiğim rofs dosyasını at aralarına türkçe yüklenmesi lazım

--------------- Ekleme ---------------

yada forumda ara name sis service ile ürün kodunu değilmelisin

memoooo

Üye
yok şu flashlamada demişlerdi naviden dosyaları indirin hackli dosyayı içine atın die bnim kodumda yok v22 de black modelinde var white için yok napabilirm telefonun içinde v22 yüklü telin içinden alma şansınımız var mı o dosyaları yada başka nerde bulabilirm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş blck da white de aynı indirin yükleyin sorunsuz çalışır

antipati347

Üye
kardes ben bu dosyayı nereye atıcam allah aşkına . flash attımda bu senın dosyayı nereye atıp kuruyoruz anlamadım .

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş verdiğim dosyayı yazılım içine at öyle flaş at indirdiğin yazılım içinekilerle değiştir benim verdiğimi

ilkturk82

ilkturk82

Üye
Artık yeni versiyon bekliyoruz :)) bu eskidi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia yeni versiyon yayınlayınca modifiyeli bende yayınlarım :)

azsxd

azsxd

Üye
Yükleme sırasında error hatası alıyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Jaf programını ovi suit programını ve phoenix programını kur gerekli driverler yüklenir

punqermojo

Üye
Teşekkürler..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın :oke:

q0nzalez

q0nzalez

Üye
eyw. kaptn harika olmş yvş yvş n97 n97liktn çıkıo :D yeni özllkli mdfiyeleri bekliorz .

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Güle Güle Kullan :oke:

viper25

Üye
Uygulama yöneticisinde ki yüklü uygulamalar menüsüne girilemiyor daha doğrusu bir süre bekliyor sonra ana menüye geri dönüyor,bu genel bir sorun mu yoksa bende ki cihaza özgü sorun mu?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yöneticisinde ki yüklü uygulamalar menüsüne girilemiyor daha doğrusu bir süre bekliyor sonra ana menüye geri dönüyor,bu genel bir sorun mu yoksa bende ki cihaza özgü sorun mu?

bende aynı sorun yok ve başka kişilerde bu sorundan şikayetçi olmadıklarına göre sorun sadece sizin telefonda

kendir

kendir

Üye
kaç defa denedim telefon açılmıyor bu rofts larla maalesef

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
jaf programı ile yüklemelisin phoenix ile yüklersen tabiki açılmaz

Üst Alt