anladım kardes ben bu konudaki 2 dosyayı sormustum çözdüm tek sorunum ovi mağazaya giremiyorum çözümünü bilen ???
kardeş bir sürü dosya var şu anda onu hatırlayamıcam bir dahaki düzenlememde hepsini tek tek not alırım hangisi ne işe yarıyor diyebu modifiyede ajanda ve saat uygulmaları menüde gözükmüyor farzan kardeş bunu firmwarenin içinden hangi dosyaları düzenleyip tekrar menüde görünmesini sağlayabilir yardımcı olurmusununuz?
ovi store
yazılım güncelleme ile ilgili hataları çözdüm tema olayınıda çözdüm lakin bu ajanda ve saat uygulaması menüde görünmesini nasıl sağlayabiliriz?
daha önce de belittiğim gibi bu güne kadarki en iyi düzenleme bu versiyon olmuş arkadaşım eline sağlık.
yalnız şöyle bir sorun var, hafıza kartına yedekleme yapılamıyor, aynı sorunu yaşayan var mı acaba, çözümü ne olabilir arkadaşlar.
mrblar öncelikle çalışmanız için tşkr ediyorum . Flash atmak için gerekli programı fln indirdim açtım fakat RM-505 Nokia N97-1 CABLE N97 yi seçince kutucuğun içinde çıkmıyor neden olabilir bu yardımcı olursanız sevinirim
kardeş bir sürü dosya var şu anda onu hatırlayamıcam bir dahaki düzenlememde hepsini tek tek not alırım hangisi ne işe yarıyor diye
--------------- Ekleme ---------------
valla ferzan hocam hepsini halletik tek sorun orası kaldı ajanda ve saat menüde gözükmüyor.sonraki modifiye ne zaman sorsak sorun olurmu?![]()
FERZAN KARDEŞ 5800 İÇİN v60 çıkacak flash player güncellemeli olacak falan diyorlar. benim tel da senin ki gibi n97 pki bunun için güncelleme çıkacakmı ,nezaman çıkacak ,flash lite 4 ekli mi gelecek bir bilgin varmı
ne zaman çıkarsa beraber görürüz