FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

muradsedat

Üye
telefona flash attıktan sonra bu indirdigimiz dosyaları telefona nasıl yukleyicez kardes yani modifiyeyi nasıl yapıyoruz acıklarmısın

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
modifiyeyi flash atarak yükleyeceksin kardeş o flash atmasını bilmeyenler buraya baksın dediğim sadece flash atmasını öğrenmen için o konudan herhangibirşey indirip yüklemeyeceksin o konudaki anlatım ile benim verdiğim dosyayı yükleyeceksin part1 ve part2 indirdikten sonra part1 üzerinnde sağ tıkla buraya çıkart tıkla rofs2 dosyası arşivden çıkar orjinal yazılım içine atarak yüklersin

• Beğen
Tepkiler: E$QA DILA

muradsedat

Üye
anladım kardes ben bu konudaki 2 dosyayı sormustum çözdüm tek sorunum ovi mağazaya giremiyorum çözümünü bilen ???

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

muradsedat

Üye
yeni sürümünü nerden indiricez

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
web tarayıcına yaz gir indir ordan

• Beğen
gardi

gardi

Üye
bu modifiyede ajanda ve saat uygulmaları menüde gözükmüyor farzan kardeş bunu firmwarenin içinden hangi dosyaları düzenleyip tekrar menüde görünmesini sağlayabilir yardımcı olurmusununuz?

ovi store
yazılım güncelleme ile ilgili hataları çözdüm tema olayınıda çözdüm lakin bu ajanda ve saat uygulaması menüde görünmesini nasıl sağlayabiliriz?

leetanta

Üye
daha önce de belittiğim gibi bu güne kadarki en iyi düzenleme bu versiyon olmuş arkadaşım eline sağlık.
yalnız şöyle bir sorun var, hafıza kartına yedekleme yapılamıyor, aynı sorunu yaşayan var mı acaba, çözümü ne olabilir arkadaşlar.

bunyq

Üye
mrblar öncelikle çalışmanız için tşkr ediyorum . Flash atmak için gerekli programı fln indirdim açtım fakat RM-505 Nokia N97-1 CABLE N97 yi seçince kutucuğun içinde çıkmıyor neden olabilir bu yardımcı olursanız sevinirim

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
bu modifiyede ajanda ve saat uygulmaları menüde gözükmüyor farzan kardeş bunu firmwarenin içinden hangi dosyaları düzenleyip tekrar menüde görünmesini sağlayabilir yardımcı olurmusununuz?

ovi store
yazılım güncelleme ile ilgili hataları çözdüm tema olayınıda çözdüm lakin bu ajanda ve saat uygulaması menüde görünmesini nasıl sağlayabiliriz?
kardeş bir sürü dosya var şu anda onu hatırlayamıcam bir dahaki düzenlememde hepsini tek tek not alırım hangisi ne işe yarıyor diye

--------------- Ekleme ---------------

daha önce de belittiğim gibi bu güne kadarki en iyi düzenleme bu versiyon olmuş arkadaşım eline sağlık.
yalnız şöyle bir sorun var, hafıza kartına yedekleme yapılamıyor, aynı sorunu yaşayan var mı acaba, çözümü ne olabilir arkadaşlar.

kardeş bu sorunu ben yaşamadım ve modifiye ile ilgili bir sorun değildir yüklediğin herhangi bir programdan kaynaklanabilir modifiyeden değildir dediğimin gerekçeside şudur çünkü bahsettiğin bölüm ile ilgili hiçbirşey değiştirmedim...

mrblar öncelikle çalışmanız için tşkr ediyorum . Flash atmak için gerekli programı fln indirdim açtım fakat RM-505 Nokia N97-1 CABLE N97 yi seçince kutucuğun içinde çıkmıyor neden olabilir bu yardımcı olursanız sevinirim

yazılım dosyalarını gerekli yere atmamışsındır buraya atmalısın C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505\

• Beğen
salkin

salkin

Üye
ah be ferzan kardeşim gene seni yoruyorlar :D

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
yorma demeyelimde bir kişi en ufak bir sorun yaşayınca kendi telefonu ilemi ilgili diye küçük bi test yapamıyor direk lafı modifiyeye atıyorlar :)

• Beğen
gardi

gardi

Üye
kardeş bir sürü dosya var şu anda onu hatırlayamıcam bir dahaki düzenlememde hepsini tek tek not alırım hangisi ne işe yarıyor diye

valla ferzan hocam hepsini halletik tek sorun orası kaldı ajanda ve saat menüde gözükmüyor.sonraki modifiye ne zaman sorsak sorun olurmu?:hmmm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon çıkınca :)

• Beğen
KELGER

KELGER

Üye
FERZAN KARDEŞ 5800 İÇİN v60 çıkacak flash player güncellemeli olacak falan diyorlar. benim tel da senin ki gibi n97 pki bunun için güncelleme çıkacakmı ,nezaman çıkacak ,flash lite 4 ekli mi gelecek bir bilgin varmı

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
FERZAN KARDEŞ 5800 İÇİN v60 çıkacak flash player güncellemeli olacak falan diyorlar. benim tel da senin ki gibi n97 pki bunun için güncelleme çıkacakmı ,nezaman çıkacak ,flash lite 4 ekli mi gelecek bir bilgin varmı

walla kardeş nokia ile beraber iş yapmıyorum ne yapar ne ekler bilmiyorum güncelleme tarihlerinide vermiyor bana :D ne zaman çıkarsa beraber görürüz :oke:

ben modifiyeye yeni birşeyler eklemeyi deniyorum arada ama yeni modifiye yayınlamam yeni versiyon çıkana kadar...

• Beğen
salkin

salkin

Üye
eline koluna emklerine sağlık kardeşim.. çok uğraştın helal ...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler daha fazla yenilikler için uğraşıyorum bakalım daha neler yapabilirim :)

• Beğen

memoooo

Üye
bunu kurmak istiyorum arkadaşlar flash atmadan hiç bişi anlamadım daha doğrusu use ini diyorum kabloyu seçiyorum tekrar başa dönüyor :S

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları gerekli klasöre atmamışsın kntrol et

• Beğen

Üst Alt