FİNAL MODİFİYE N97 RM-505 v22.0.110 HACK+PROFESYONEL MODİFİYE 08/09/2010

Sponsorlu Bağlantılar

gardi

gardi

Üye
YENİ SÜRÜMÜ Bİ HEYECANLA YÜKLERİZ AMA BAKIYORUZKİ YENİ ÖZELLİK YOK :ehe

zaten bu nokianın yeni sürüm çıkarma olayı tammamen iyileştirme değilde kameradan sağdan soldan çalma bana göre iyilşe
tirceğine çaktıra çaktıra özelliklerinde çalıyor bana göre bu arada n97 hacledim hocam gercekten 4 menu harika olmuş eline sağlık tek kelime mukemmel diğerlerini karışstımam gerek.
bu arada vista kullaıcıları virtual proğramını ve diğer jaf prolarını uyumluluk modundan değilde yönetici olarak çalışıtırı işatertlerse oluyor bende oldu teşşekürler tekrar hocm iyi geceler

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
gözün aydın güle güle kullan :)
senin adına sevidnidm sorununu çözdüğün için :oke:

• Beğen
Tepkiler: E$QA DILA
gardi

gardi

Üye
gözün aydın güle güle kullan :)
senin adına sevidnidm sorununu çözdüğün için :oke:

sorunu çözmek işi halletmiyorki.şimdide kendim kendi firmwaremi kendim yapmak istiyorum.:aha:
yalnız sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdi

sorun şu mesela hady tasman diye pro var onu firmware iine atıp çalıştırtırdım

birde smart settinks prosu var o çalışmadı onda extradan c_pravite diye bir bölüm var onu
rofs2 klasörünün neresine kopyalayıcagız handy taskmanda standart klsorler vardı o kolay oldu:d:
örnek
sys
system
resurce
priative

ama bu smart settingse ayrıyetten birde privatenin yanında
c-priative var o klasoru rofs 2 klasorunun nersine kopyalamız gerekli yardımcı olursan çok buyuk bir probleme yardım etmiş olucaksın benim açımdan teşşekkğürler:bye2:

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
c ye kopyalatma yerini bi ara bulmuştum ama şimdi hatırlayamıyorum kusura bakma kardeş

• Beğen
gardi

gardi

Üye
sizin firmwaredeki temaları silme şansımız yokmu hocam o temaları silip orjinal beyaz temasını firmwareye katmak istiyorum yalnız sizin temaları nasıl sileriz hangileridir hocm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
telefonuna sis editör yükle sen bir tema parçala sana hangi klasörlere gittiğini gösterir yada pc de parçala bir tema klasörleri görürsün ordan silebilirsin

• Beğen
gardi

gardi

Üye
roket gibisin teşekkrler hocm

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ne demek pc de olduğum zamanlarda işim yoksa hemen cevaplarım :oke:

• Beğen
ilkturk82

ilkturk82

Üye
Ferzan kardeş n97 de rompacher v2.3 yuklu.E massmemory deki patch klasörüne patch ekliyorum fakat yanında x işareti beliriyor calısmıyor nedenı nedır acaba.istediğim patch 'disabledataconnectionnote' yani 'not:etkin aktarmalar' uyarısını kapatma yaması.yardımcı olursan öyle sevinirimki.Bazen tam önemli zamanlarda karsıma cıkıyor telefonu yere carpasım gelıyor.yardımlarını beklıyorum.saolasın

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Ferzan kardeş n97 de rompacher v2.3 yuklu.E massmemory deki patch klasörüne patch ekliyorum fakat yanında x işareti beliriyor calısmıyor nedenı nedır acaba.istediğim patch 'disabledataconnectionnote' yani 'not:etkin aktarmalar' uyarısını kapatma yaması.yardımcı olursan öyle sevinirimki.Bazen tam önemli zamanlarda karsıma cıkıyor telefonu yere carpasım gelıyor.yardımlarını beklıyorum.saolasın

kardeş n97 de çalışan 5 yama var şuanda onlarıda eklemişim zaten bunların dışında n97 de çalışan yok bildiğim kadarıyla

• Beğen
hunkar159

hunkar159

Üye
klavye dosyalarini nasil ayarliyorsunuz
benim tel country varriant germany
bu FW yi bu sekilde düzenlemeden yüklersem yazma soru cikacak yoksa

cokutan

Üye
Ferzan kardeş bütün herşey bana ait demişin senden bi ricam olsa acaba n79 32.0.0.1 içinde bir modifiye yapabilirmisin

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
elimde olmayan bir cihaz için hazırlayamam kardeş bunu hazırlayana kadar en az 100 kere yükleyip çalışıp çalışmadığına bakmışımdır değiştirdiğim yerler için bunun için elimde olmayan bir cihaz için hazırlamam mümkün değil

• Beğen
hunkar159

hunkar159

Üye
olamaz yani bu demek ki bu ve butür FW leri klavye yüzünden yükleyemeyecegim

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
deneyemediğim cihazda olmaz doğru anlamışsın :oke:

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
emegine saygı sağolasın

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeş güle güle kullan:oke:

• Beğen

can_kat

Üye
telefonuna sis editör yükle sen bir tema parçala sana hangi klasörlere gittiğini gösterir yada pc de parçala bir tema klasörleri görürsün ordan silebilirsin

Sevgili Ferzan Kardeşim, çok güzel çalışmalar yapıyorsun, tebrik ederim. PC de Nokia Editör ile tema parçalamayı ve yapmayı anlatırsan bizleri bir yükten kurtarmış olursun. Muhabbetle...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tema parçalama için telefonuna siseditor yüklemen lazım onunla yapacaksın sitede arat bulursun sis editor

• Beğen

Üst Alt