f480 şebeke sorunum vardı telefon çekiyor gözüküyor ama bana ulaşamıyorlardı açıp kapatınca düzeliyordu 5.sayfada arkadaşın verdiği kodlardanotomatik ağa bağlan off kodunu kodladım o günden beridir sorun yok şebeke problemi beninkine benzeyenler denesin belki düzelir
menüler değişmiyor arkdaşlar arayüzde değişme yok widgetler geliyor bu özellikte pink versiyonu yüklersen font ve yazı arkasında olan mavi rengi değiştirme özelliği geliyor fakat oda ingilizce. Ama eğer istersen HUGO BOSSS versiyonu var onunla arayüz tamamen değişiyor.
Hugo Boss versiyonunu hiç denemedim internetten araştırma yaparsan bulabilirsin fakat türkçe olanı bulman biraz zor.
Senin İçin biraz araştırma yaptım versiyonu burada bulabilirsin yükleme şekli aynı:
kamera problemi için *#36#287 tuşladım hiçbirşey olmadı. eksik rakam mı var. bir de bende "f480" var. donma sorunu için "f480 tocco" veya "F480 HUGO BOSS" yazılım yüklesem olur mu?
f480 şebeke sorunum vardı telefon çekiyor gözüküyor ama bana ulaşamıyorlardı açıp kapatınca düzeliyordu 5.sayfada arkadaşın verdiği kodlardanotomatik ağa bağlan off kodunu kodladım o günden beridir sorun yok şebeke problemi beninkine benzeyenler denesin belki düzelir