Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Arkadaşlar. Nokia E7-00 İçin Görüşlerinizi Alim. Kafaya Koydum Alacam.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710
Üye
sen kararını vermiş isen bize de hayırlı olsun demek düşer kardeşim. kafama koydum diyosun biz ne desek sen o teli alacaksın zaten
cortex47
Üye
ben de kullanıyorum ve evet, işletim sistemi değiştirmeyeceksen alınır. ama belirteyim, elden çıkarman zor telefonu. ben de şu an satmaya çalışıyorum zaten. sahibinden ilan no: 84184989
airfly95
Üye
ben 1 senedir kullanıyorum memnunum fakat android gibi ıphone gıbı uygulama vs hiç birşey yok işte bu kötü yanı kamerası gece berbat gunduz ışıgında ıyı ben sana galaxy note 2 yı veya ıphone 5 ı bekle derım 1.5 ay max beklersın
tempestshine
Üye
adam zaten symbian^3 kullanıyor.uygulama sıkıntısından yakınsaydı e7 değil de başka bir cihaz alırdı
versino2
Üye
burdan al bence alıcaksan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hazır indirimdeyken ben klavyeli kullanabilsem bunu alırdım telefonun tipi özellikleri gayet güzel.çok güe cihaz.işte tek eksisi 1. nesil olması.birda bana göre tabi klavyeli oluşu
- - - Eklendi - - -
yalnız buna hafıza kartı takamazsın arttırılabilir hafıza yok bide bunu düşünerek al
kaavkw
Üye
Büyük ekran, klavye istiyorsan, symbian destek almıyor yeterli uygulama yok, oyun yok diye yakınmayacaksan alabilirsin. Şarj ortalaması benim için 24 - 30 saat arası gidiyor ama benim telefonum sürekli internete bağlı onu da belirteyim.
doctorrr
Üye
faruk seni bilirim sağlam şekil telefonlar seni cezbeder oyun meraklısı değilsin zaten ama şu var destek çekildi bide satması zor artık insanlar nokia ya dönüp bakmıyorlar
famemonster16
Üye
Kardeş daha telefonu almadıysan bir alışveriş merkezinde telefonu incele bence. Sonra pişman olmazsın.